Şimdi Ara

Cell Mapper Kurulum ve Ayar [REHBER] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
11
Favori
16.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genel olarak şebeke konusunda en iyiler Sony ve Xiaomi'ler. (Xiaomi'nin her modeli değil, üst serilerin bazıları). Tabi Sony'leri temin etmek de temin edip kaydı ile uğraşmak da biraz zahmetli. Sevmek lazım. Baş ağrıtmasın, alayım işi bitireyim derseniz fix iki cihaz söyleyeceğim. Bütçe yüksek ise Xiaomi M11T bütçe daha kısıtlı ise OnePlus Nord10 5G bu iki cihaz da üzmez, çok da memnun eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 28 Mart 2022; 1:54:29 >
  • @Ö1f1 @sis651

Cell Mapper Kurulum ve Ayar [REHBER] Cell Mapper Kurulum ve Ayar [REHBER] 

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Cihaz en yüksek sinyali aldığına bağlanıyor sanırım, Vodafone a bağlanamadım pek ama Turkcell ve TT aynı konumlarda haritaladım sim kartsız, cihazı açıp kapatıyordum operatör değişsin diye sonrasında kolay kolay değişmiyor 3G de sinyal yüksek diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şöyle bi güncelleme yapayım ;-12-

Cell Mapper Kurulum ve Ayar [REHBER]

Bunu da yapıştıralım;

Evet bir süre benden veri çıkmayacak arkadaşlar, en yakın sürede devam etmek dileğiyle...

(Döneceğim merak etmeyin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    çok çok teşekkür ederim ikiside alınabilir durumda benim için peki android için hangisi daha kararlı hatasız şekilde çalışabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung a70 lg g4 ve vodafone smart ultra 6 varhesap girişi yaptım turkcell vodafone ve türk telekom hat taktım samsung a70 de sorunsuz haritalama yapabilirken diger iki telefonda haritalama yapamadım ayarları a70 de ki ile aynı nerede hata yapıyorum

• loyalmale kullanıcısına yanıt

G4 biraz eski bir cihaz. Eski cihazlarda ilgili şebeke arayüzünün implementasyonu sıkıntılı olabiliyor. Hatalı veya eksik hatta saçma veriler olabiliyor. CellMapper da bu tür sebeplerden çok eski cihazları beğenmiyor açıkçası, sıkıntılar yaşanabiliyor.

• Turkcell: 3G
    Vodafone: 3G - 4G
    Türk Telekom: 3G - (Yakında 4G)

Bölge: İstanbul, Anadolu Yakası ağrılıklı

olarak haritalamaya devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 29 Mart 2022; 12:48:11 >
  • e5 ve tem arasında çok fazla taranması gereken alan var @XpressMusic34 sağolsun çok fazla emeği var

10T amiral gemisi cihaz, Nord10 orta segment. Ayrıca 10T 5 taşıyıcıyı birleştirebilirken Nord, 3 taşıyıcıyı birleştirebiliyor. Bu sebeple bütçe el veriyorsa 10T daha güzel olacaktır.

• kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam.

• maxi909 M kullanıcısına yanıt
    evet hocam epey eksik var özellikle 3G de e5 ve temde bile eksik çok.

Bunun dışında pendikten kadıköye sahil yolu vodafone ile haritaladım zamanla tekrar üstünden geçeceğim, araçla gittğim için seyrek olmuş :) Pendik bölgesinde de zamanla sokak sokak tamamlamış olacağım, Pendik’te e5 tem arasında bir güzergahta tamamladım bakalım. Şu an 3G ile yapıyorum 4G ye tekrar döneceğim

Çok teşekkür ederim sağolun

Rica ederim.

• kadir1003 kullanıcısına yanıt
    VeixES var, Norveç'te mi Finlandiya' da mı ne. Hatta Cell Mapper'ın da sahibi yanlış bilmiyorsam. Adam 8-9 cihazla çıkıyor haritalama yapmaya, birisi 5G, birisi 4G, birisi 3G diye gidiyor hem de birden çok operatör için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 29 Mart 2022; 23:46:46 >

Maşallah hocam uluslararası arkadaşlarla yarışmak zor 😄

bende 8 telefon var ama desteklemiyor eski cihazlar yoksa bende haritalama yapabilirdim :)

• maxi909 M kullanıcısına yanıt

Estağfurullah hocam rica ederim. Yolumuz düştükçe her yeri yapmaya çalışıyorum hocam.

Hocam ben bu kadar telefonu taşımaya üşenirim. Cell Mapper Kurulum ve Ayar [REHBER] 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Elektrikte dayanmaz ki bunlara hocam

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.