Şimdi Ara

Cem Garipoğlu'nun mezar taşı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
3.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bu adamı seviyodum lan inşallah ölmemiştir

edit:adam bi hata yapmış uyuşturucunun etkisiyle kızı öldürmüş. Babası uyuşturucuyu bırakması için cezaevinde kalmasına göz yummuş olabilir. Zaten 7 dil biliyordu ne var yani çince çalıştıysa? Adam hapiste 10 saat boyunca amuda kalkıp mı beklesin? Şimdi özgürlüğüne kavuşmuştur adam evet olay çözüldü dağılabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThugFamily -- 15 Ekim 2014; 13:31:24 >
  • Konu Cem Garipoğlu destekçisi kaynıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mia

boş boş konuşuyor millet yine. biraz beyin: bu adam önce kaçtı. 18ine girmeden teslim oldu. kaçma girişiminde bulunsalar, intihar süsünü hapse girer girmez verirlerdi ve kaçardı. mezarını da hacılatırlardı. böylece ölmediğine dair kanıt kalmamış olurdu.
    ama hiç hapishanede bulunmadığınızdan dolayı 5 yıl orada kalmayı hayal bile edemezsiniz. kurallar tamamen farklı ve totondan kıl alırlar diğer mahkumlar. öyleleri varki zaten müebbet yemiş, her şeyi yapar ne kaybedecek. yaşadığı psikoloji kolay bir şey değil. eğer parası olmasaydı intihar edemez, banyoda şişlenirdi bence. gene iyi kendi gitmiş.

Tek kişilik hücrede kalıyordu hocam. Mümkün değil yazdıklarınız.
    İntihar etti, ciddi ve kesin bilgi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

quote:

Orijinalden alıntı: Kamil Seven Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Adamın koğuş arkadaşı; "Günde 10 saat çince çalışıyordu" diye konuşmuş gazetelere. Şimdi gel de şüphelenme. Bu adam hapishanede 20 sene kalacaktı, bu sürede kimle çince konuşmak için bu dili öğrenmiş olabilir ki? İster istemez, demek ki yurtdışına kaçtı diye düşünüyor insan.

Bu konu vesilesiyle, sürekli "Ya kaçmamıştır.. O kadar kolaydı kaçmak.. Unutun gitsin.." diyen tiplere soruyorum. Herif öldü veya ölmedi, mevzu o değil. İnsanı, hayvandan ayıran en büyük farklardan birisi; merak duygusudur. O merak duygusu olmasa, bugün belki halen taş devrini yaşıyor olurduk. Nasıl oluyor da hiçbir şeyi sorgulamıyorsunuz be birader? Nasıl oluyor da sürekli bu tip konularda yapılan açıklamalar ne ise onunla yetinebiliyorsunuz. Belli ki bazılarına sürekli yapmaları, düşünmeleri veya söylemeleri gerekenler hayatları boyunca birileri tarafından direktif olarak verilmiş. Kalıpların dışına çıkamıyorlar. Korkmayın birader; düşününce ölmüyorsunuz, ya da sorgulayınca hemen cehenneme atmıyorlar. Ondan sonra "Koyun gibisiniz" deyince hemen zıplamaya başlıyorlar vay sen bize nasıl koyun dersin diye.

Tamam iyi güzel de adam tek kişilik koğuşta kalıyordu.

Paralel koğuş yine devrede

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Escobar

gidip acalim mezari sonrada aileyi tehdit edip para isteyelim toplam 5 kisi 50 milyondan 10 ar milyonlira iyi para

Ne diye tehdit edicen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

herşeyi geçtim yahudi bir aile nasil oluyorda islami usullere göre cenazesi yikanip namazi kilinip ustelik musluman mezarligina defnediliyor

Ailesinin yahudi olduğuna dair kesin bir bilgin var mı? Merak ettiğim için soruyorum.
  • @Steven Gerrard
    bir yerde o şekilde okumuştum bende bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış.
  • DNA sonucunu bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steven Gerrard

quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

herşeyi geçtim yahudi bir aile nasil oluyorda islami usullere göre cenazesi yikanip namazi kilinip ustelik musluman mezarligina defnediliyor

Ailesinin yahudi olduğuna dair kesin bir bilgin var mı? Merak ettiğim için soruyorum.

Kesin bilinmiyor ama Humeyni de olabilir diyorlar

Devlet 190 gün sonra yakalattı zorla

Tmsf malvarligina el koymaya başlayınca adam oğlunu cikardi teslim etti ama yakalandı oldu teslim oldu deseler ülkenin prestiji düşerdi

190 gün kele paça katili yakalanamıyorsa
    (1 hafta içinde yakalanması gerekirken )ben bu isten kıllanırım İRFANTİNO

Burası Türkiye. 197. gün teslim oldu yakalnmadı salak mı Bakırköy de köfteci Ramiz gibi büyük yerde köfte yesin salak mı o kadar. Ben o şekilde kacdam benim annem babamin dahi haberi olmaz yerimden bu isleri gececen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.