Şimdi Ara

CEM UZAN'IN EN ÇOK HANGİ SLOGANINI BEĞENİYORSUNUZ :):):) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

CEM UZAN'IN EN ÇOK HANGİ SLOGANINI BEĞENİYORSUNUZ :):):)

(En Son Oy Tarihi: 5.2.2007)
Giriş
  • Bu herifin butun herseyi ortaya cıktı star elinden gitti hala bunu tutanlar var cocuklar olmaz bole
  • quote:

Orjinalden alıntı: demiraz

CEM UZAN'IN EN ÇOK HANGİ SLOGANINI BEĞENİYORSUNUZ :):):)

bi de ben yazayım
    Fenerbahçe palermonun kofti değil as takımını yenecek

• quote:

Orjinalden alıntı: schakalOzzY

Ajdar geri gelmemek üzere antartikaya gönderilecek

aynen
  • geleceğe dönüş 4 çekilecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: RohanRHu

Bu herifin butun herseyi ortaya cıktı star elinden gitti hala bunu tutanlar var cocuklar olmaz bole

futbol takımı mı bu ?

benim oyumu uzana vermeyi düşünürüm

sanki diğerleri çok dürüst
    bide dürüst olmayan iktidar olsun ..
    en azından AB ye karşı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 24 Ocak 2007; 2:56:11 >
  • Yazık her ne kadar aklı başında olan bizler gülsekte ve bu işler için bu kadar kısa sürede kaynak bulunamayacağından, bulunsa bile devamını getirmenin çok zor olduğundan son derece emin olsakda; bu saçma vaatlere inanan ve oy veren çok insan olacak. Umarım hitap edilen kitleyle alınan oy arasında bariz farklar olur yoksa son derece kötü şeyler yaşarız. Seneye seçim sonrası bunu en güzel şekilde yaşayıp göreceğiz.

Cem Uzan mevcut hükümetin, ahlaki ve kültürel seviyesi yerlerde sürünen başbakanın yaptığı halkı rahatsız eden icraatlara karşı hayali ve sempatik yaklaşımlarda bulunuyor. Daha ciddi daha tutarlı vaatleri olsa amacına ulaşması içten bile değil, neden mi ?

Geçtiğimiz aylarda fındık fiyatlarından dolayı üreticilerin canı oldukça fazla yandı basit bir hesap yapacak olursak ülkemizde 450.000 500.000 arasında fındık işletmesi mevcut. Bu rakamı hane başına ideal bir aile değeri olan 4 ile çarparsak 2 milyon gibi bir fındık üreticisi olduğu sonucuna varıyoruz. Türkiye'deki miras kanunu ve birçok bölgenin kadastro görmemesinide hesaba katarsak bu rakam 4 - 6 milyona kadar çıkabilir. Böyle ciddi bir rakamdan alınacak oy hiçde azımsanacak nitelikte değildir.

2006 yılı itibariyle emekli sayısı yanlış hatırlamıyorsam 8 milyon civarındaydı. Çalışan emekli sayısıysa bunun yarısı kadar yani yaklaşık olarak 3.4 milyon. Hükümetin çalışan emeklilerle ilgili gerginlik yaratan düzenlemelerini hepiniz anımsarsınız. Çalışan emeklilerin maaşından yüzde 33.5 oranında sosyal güvenlik destek primi kesintisi böylesine büyük bir kitlenin tepkisi anlamına gelir.

Üniversitelerde aktif öğrenim gören öğrenci sayısı 2 milyon civarında, üniversite sınavına hazırlanan öğrenci sayıysa 1.8 milyon.

Diğer vaatleri katmasak bile 3 vaat ile 10 milyondan fazla bir kitleye ulaşım söz konusu oluyor. Cem Uzan'ın hayali vaatlerinden ziyade gerçekçi yaklaşımlar yapılarak, hazırlanan projelerle desteklenmiş ilgi görecek vaatler böylesine bir kitleye ulaşıp kabul gördükten sonra iktidar olması içten bile değildir. Neyse Cem Uzan böyle devam etsin maçlarda yüzümüze tebessüm katıyor fena mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel -- 24 Ocak 2007; 6:22:23 >

• Galatasaray Seyrantepede stad yapacak
  •  CEM UZAN'IN EN ÇOK HANGİ SLOGANINI BEĞENİYORSUNUZ :):):)

• fındık 8 ytl olacak
  • Bu adam Adam olmaz.Gs li diye gözümden düşmüştü birde böle sallayınca iyicene düştü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FORUMÜNATÖR

Galatasaray Seyrantepede stad yapacak

Yok artık
    sen kodese girmek istiyorsun galiba, yalan söylemek suçtur.
  • valla ya kardeş ben abrttım biraz heralde!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: FORUMÜNATÖR

Galatasaray Seyrantepede stad yapacak

Yok artık
    sen kodese girmek istiyorsun galiba, yalan söylemek suçtur.

• YOKSA BENİ BEĞENMİİÜÜÜRMÜSÜN
  • limitli 1024 adsl bedava, 2048 limitsiz adsl 29 ytl olacak
  • harbi ya internetle ilgili bişeyler söylese(yapsa) açık ara kazanır..
  • apo asılacak

derse oyumu veririm.
  • türk kızları gidecek rus kızları gelecek sloganını cok tuttum :P
  • RİO karnavalı Türkiye de yapılacak
    quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

http://www.youtube.com/watch?v=CAB4JqzA3zI&NR

•  CEM UZAN'IN EN ÇOK HANGİ SLOGANINI BEĞENİYORSUNUZ :):):)

Oley...

• sen gül gül son gülen iyi gülecek
    quote:

Orjinalden alıntı: hepanil

fenerbahçe avrupada kupa alacak sloganını çok beğeniorum :D:D çok gülüyorum çünkü :P
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.