arkadaslar silkroad la hic ilgisi olmayan bişi oldugunu biliyorum ama coq hosuma gitti mutlaka izleyen vardır izlemeyenlerle paylasmak istedim http://www.youtube.com/watch?v=MI6kv1mPZVA
quote:Orijinalden alıntı: rabiaakgun93oraya şeyi koymayı unutmuşsunuz hamileliği 3 aya düşürecekmiş zuahahah:D:DD:Dhehehehehehe
quote:Orijinalden alıntı: cetinkayadeuAjdar sınır dışı edilecekAlıntıları Göster Öldüm bittim zuhaha ajdar sınır dışı edilecek
quote:Orijinalden alıntı: SaTyR1c0N Öldüm bittim zuhaha ajdar sınır dışı edilecekAlıntıları Göster WOW 1 ytl olacak
quote:Orijinalden alıntı: Dobestsüper yaaa koptum Alıntıları Göster bınların olabilmesi için 1 asır beklemek lazıımmm video süperrr koptumm
quote:Orijinalden alıntı: ekocezabınların olabilmesi için 1 asır beklemek lazıımmm video süperrr koptumm Alıntıları Göster ÖSS kalksa keşke
quote:Orijinalden alıntı: Werner HeisenbergÖSS kalksa keşke Alıntıları Göster gerçekten cok komik lol
quote:Orijinalden alıntı: Adem ÖzkurTüm oylar Uzan'a Alıntıları Göster ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ BİŞİ ONUTULMUŞ AMA ŞEHRAZAT 1 YTL OLACAK!!
quote:Orijinalden alıntı: JuNuYeARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ BİŞİ ONUTULMUŞ AMA ŞEHRAZAT 1 YTL OLACAK!!Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: JuNuYe ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ BİŞİ ONUTULMUŞ AMA ŞEHRAZAT 1 YTL OLACAK!! İşte Buna Gülerim... Kardeş çok saol sayende koptuk