ESKİ FİLMLERİ VE ŞİMDİDE HOKKABAZ BU ADAM TURKEY DE ONE NUMARA 1 NUMBEEEEEEEEEERRRRRR[image][/image]
bu adam harika
ne biçim bir mesaj bu, TÜrkçe desen değil, İngilizce desen değil İngilazca bir mesaj
quote:
Orjinalden alıntı: kaangullu
HOKKABAZ LA YİNE SİNEMALARA GELİYOOOORRRR .....
ESKİ FİLMLERİ VE ŞİMDİDE HOKKABAZ BU ADAM TURKEY DE ONE NUMARA 1 NUMBEEEEEEEEEERRRRRR[image][/image]
Sadece bel aşağısı espriler yapıyor.İnsanlar bunlara da nasıl gülüyor anlamıyorum???
quote:
Orijinalden alıntı: ceminec
quote:
Sadece bel aşağısı espriler yapıyor.İnsanlar bunlara da nasıl gülüyor anlamıyorum???
Kaç kere izlemeye gittim gayet düzgün argo içermeyen esprilerde yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Lirva
Kaç kere izlemeye gittim gayet düzgün argo içermeyen esprilerde yapıyor.
Alıntıları Göster
cem yılmazzzzzzzzzz.......kolay kolay gülmem dee bu adamm süper yaa..
quote:
Ne satıyorsun sen ya?
arkadaş biraz heycanlanmış heralde.merakla bekliyoruz filmi
quote:
Orijinalden alıntı: ceminec
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ceminec
quote:
bende anlamıyorum ama nedense hemen hemen herkezin ilgi alanı oo bölümm...
quote:
Orijinalden alıntı: @y$é_K
quote:
Orjinalden alıntı: ceminec
quote:
bende anlamıyorum ama nedense hemen hemen herkezin ilgi alanı oo bölümm...
Alıntıları Göster
CEM YILMAZI BENDE SEVERİM FİLM ÇIKSIN BAKALIM AMA FRAGMANLARDAN FALAN ÇOK HOŞUMA GİTMEDİ AÇIKÇASI
quote:
Orijinalden alıntı: SELBAL
CEM YILMAZI BENDE SEVERİM FİLM ÇIKSIN BAKALIM AMA FRAGMANLARDAN FALAN ÇOK HOŞUMA GİTMEDİ AÇIKÇASI
Alıntıları Göster
bence fragmandan hemen önyargıda bulunmayın bende goranın fragmanını beğenmemiştim ama izledigimde karnıma ağrılar girdi gülmekten
quote:
Turkey de one numara 1 numbeeeeeerrrrr Ata Demirer'dir bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Somebodysomeone
quote:
Turkey de one numara 1 numbeeeeeerrrrr Ata Demirer'dir bence.
ata demireride izlerim cem yılmazıda ama hiç karşılaştırma yapmadım.bence ikiside one number
quote:
Orijinalden alıntı: kalifiye
ata demireride izlerim cem yılmazıda ama hiç karşılaştırma yapmadım.bence ikiside one number
Alıntıları Göster
cem yılmazı bi gün amerikalılar gelip türkiyeden götürcekler diye bi korku var içimde her gun adam sebeklik yapmıo stund up yapıo kendini resilde etmio esprilerde bi adamın kasıklarına kramp sokacak nitelikte bu adamın degerini türkiye elinden gittigi zaman anlıycak ama işi işten gecicek burdan sesleniorum yetkili mercilere bu adamı doldurcagı roler verin saten o kendi yapıo bişiler ama yinede desinki ulan adamlar benim ustume dusuolar bunları bırakıpta amerikaya niye gidiyim desin
quote:
Orijinalden alıntı: edwird
cem yılmazı bi gün amerikalılar gelip türkiyeden götürcekler diye bi korku var içimde her gun adam sebeklik yapmıo stund up yapıo kendini resilde etmio esprilerde bi adamın kasıklarına kramp sokacak nitelikte bu adamın degerini türkiye elinden gittigi zaman anlıycak ama işi işten gecicek burdan sesleniorum yetkili mercilere bu adamı doldurcagı roler verin saten o kendi yapıo bişiler ama yinede desinki ulan adamlar benim ustume dusuolar bunları bırakıpta amerikaya niye gidiyim desin
Alıntıları Göster
ata demirer cem yılmaz için o bizim duvarın usta sıvacısı demişti biz öğernciyiz demişti artııııııııııııııııı cem yılmaz 2000 ata 2006numara cem yılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: kaangullu
ata demirer cem yılmaz için o bizim duvarın usta sıvacısı demişti biz öğernciyiz demişti artııııııııııııııııı cem yılmaz 2000 ata 2006numara cem yılmaz
Alıntıları Göster
atademirel büyük oranda taklit yapıyo emrah felan
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Mentor
atademirel büyük oranda taklit yapıyo emrah felan
Alıntıları Göster
önemli olan taklit yapmak değil taklidi yapılmak
quote:
Orijinalden alıntı: kaangullu
önemli olan taklit yapmak değil taklidi yapılmak
Alıntıları Göster
abi belki size garip gelebilrir düsünceme katilmiyabilirsiniz ama
bence bu adamin DUNYADA rakibi yok
quote:
Orijinalden alıntı: _n2o_
abi belki size garip gelebilrir düsünceme katilmiyabilirsiniz ama
bence bu adamin DUNYADA rakibi yok
Alıntıları Göster
iyide kıyaslayamazsınızki mesela amerikalıların karşısına cem yılmaz ile jim carry i koysalar hangisini tercih ederler sizce.yada bizim önumuze aynı adamları koysalar biz hangisini tercih ederiz??? tabiki cem yılmaz ama he turkiyede diosan yine rakibi yok çunku hiçbi şovmen birbirine benzemiyo hepsiniz özel bi yanı var.ata taklit,cem yılmaz espri,yılmaz erdogan zaten farklı bi dunya.hepsi super.ama tabiki aralarında en çok göze batan cem yılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: erhan850
iyide kıyaslayamazsınızki mesela amerikalıların karşısına cem yılmaz ile jim carry i koysalar hangisini tercih ederler sizce.yada bizim önumuze aynı adamları koysalar biz hangisini tercih ederiz??? tabiki cem yılmaz ama he turkiyede diosan yine rakibi yok çunku hiçbi şovmen birbirine benzemiyo hepsiniz özel bi yanı var.ata taklit,cem yılmaz espri,yılmaz erdogan zaten farklı bi dunya.hepsi super.ama tabiki aralarında en çok göze batan cem yılmaz
Alıntıları Göster
bence kıyaslama olayı yanlış hani her çeşit çiçek vardır.arı onlardan bal alır.nihayetinde hepsi çiçektir.amma velakin kokuları farklıdır.yani şimdi bu adamları standup cı diye kıyaslandırmak yanlış olur şöyle bişi vardır bi şarkı çıkar deriz abi bu şarkı benim 1 numaram bundan başka şarkı dinlemem deriz aradan 1 ay geçer yeni bir şarkı piyasaya çıkar deriz abi budur olay yani anlatmak istediğim insanoğlu devamlı değişiklik ister.