Şimdi Ara

CEM YILMAZ ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOKKABAZ LA YİNE SİNEMALARA GELİYOOOORRRR .....

ESKİ FİLMLERİ VE ŞİMDİDE HOKKABAZ BU ADAM TURKEY DE ONE NUMARA 1 NUMBEEEEEEEEEERRRRRR[image][/image]

• bu adam harika
  • ne biçim bir mesaj bu, TÜrkçe desen değil, İngilizce desen değil
    İngilazca bir mesaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaangullu

HOKKABAZ LA YİNE SİNEMALARA GELİYOOOORRRR .....

ESKİ FİLMLERİ VE ŞİMDİDE HOKKABAZ BU ADAM TURKEY DE ONE NUMARA 1 NUMBEEEEEEEEEERRRRRR[image][/image]

Sadece bel aşağısı espriler yapıyor.İnsanlar bunlara da nasıl gülüyor anlamıyorum???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceminec

quote:

Sadece bel aşağısı espriler yapıyor.İnsanlar bunlara da nasıl gülüyor anlamıyorum???
    Kaç kere izlemeye gittim gayet düzgün argo içermeyen esprilerde yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirva

Kaç kere izlemeye gittim gayet düzgün argo içermeyen esprilerde yapıyor.

Alıntıları Göster
    cem yılmazzzzzzzzzz.......kolay kolay gülmem dee bu adamm süper yaa..
  • quote:

Ne satıyorsun sen ya?
  • arkadaş biraz heycanlanmış heralde.merakla bekliyoruz filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceminec

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ceminec

quote:

bende anlamıyorum ama nedense hemen hemen herkezin ilgi alanı oo bölümm...

• quote:

Orijinalden alıntı: @y$é_K

quote:

Orjinalden alıntı: ceminec

quote:

bende anlamıyorum ama nedense hemen hemen herkezin ilgi alanı oo bölümm...

Alıntıları Göster
    CEM YILMAZI BENDE SEVERİM FİLM ÇIKSIN BAKALIM AMA FRAGMANLARDAN FALAN ÇOK HOŞUMA GİTMEDİ AÇIKÇASI

• quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

CEM YILMAZI BENDE SEVERİM FİLM ÇIKSIN BAKALIM AMA FRAGMANLARDAN FALAN ÇOK HOŞUMA GİTMEDİ AÇIKÇASI

Alıntıları Göster
    bence fragmandan hemen önyargıda bulunmayın bende goranın fragmanını beğenmemiştim ama izledigimde karnıma ağrılar girdi gülmekten

• quote:

Turkey de one numara 1 numbeeeeeerrrrr Ata Demirer'dir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Somebodysomeone

quote:

Turkey de one numara 1 numbeeeeeerrrrr Ata Demirer'dir bence.
    ata demireride izlerim cem yılmazıda ama hiç karşılaştırma yapmadım.bence ikiside one number

• quote:

Orijinalden alıntı: kalifiye

ata demireride izlerim cem yılmazıda ama hiç karşılaştırma yapmadım.bence ikiside one number

Alıntıları Göster
    cem yılmazı bi gün amerikalılar gelip türkiyeden götürcekler diye bi korku var içimde her gun adam sebeklik yapmıo stund up yapıo kendini resilde etmio esprilerde bi adamın kasıklarına kramp sokacak nitelikte bu adamın degerini türkiye elinden gittigi zaman anlıycak ama işi işten gecicek burdan sesleniorum yetkili mercilere bu adamı doldurcagı roler verin saten o kendi yapıo bişiler ama yinede desinki ulan adamlar benim ustume dusuolar bunları bırakıpta amerikaya niye gidiyim desin

• quote:

Orijinalden alıntı: edwird

cem yılmazı bi gün amerikalılar gelip türkiyeden götürcekler diye bi korku var içimde her gun adam sebeklik yapmıo stund up yapıo kendini resilde etmio esprilerde bi adamın kasıklarına kramp sokacak nitelikte bu adamın degerini türkiye elinden gittigi zaman anlıycak ama işi işten gecicek burdan sesleniorum yetkili mercilere bu adamı doldurcagı roler verin saten o kendi yapıo bişiler ama yinede desinki ulan adamlar benim ustume dusuolar bunları bırakıpta amerikaya niye gidiyim desin

Alıntıları Göster
    ata demirer cem yılmaz için o bizim duvarın usta sıvacısı demişti biz öğernciyiz demişti artııııııııııııııııı cem yılmaz 2000 ata 2006numara cem yılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kaangullu

ata demirer cem yılmaz için o bizim duvarın usta sıvacısı demişti biz öğernciyiz demişti artııııııııııııııııı cem yılmaz 2000 ata 2006numara cem yılmaz

Alıntıları Göster
    atademirel büyük oranda taklit yapıyo emrah felan

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

atademirel büyük oranda taklit yapıyo emrah felan

Alıntıları Göster
    önemli olan taklit yapmak değil taklidi yapılmak

• quote:

Orijinalden alıntı: kaangullu

önemli olan taklit yapmak değil taklidi yapılmak

Alıntıları Göster
    abi belki size garip gelebilrir düsünceme katilmiyabilirsiniz ama

bence bu adamin DUNYADA rakibi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: _n2o_

abi belki size garip gelebilrir düsünceme katilmiyabilirsiniz ama

bence bu adamin DUNYADA rakibi yok

Alıntıları Göster
    iyide kıyaslayamazsınızki mesela amerikalıların karşısına cem yılmaz ile jim carry i koysalar hangisini tercih ederler sizce.yada bizim önumuze aynı adamları koysalar biz hangisini tercih ederiz??? tabiki cem yılmaz ama he turkiyede diosan yine rakibi yok çunku hiçbi şovmen birbirine benzemiyo hepsiniz özel bi yanı var.ata taklit,cem yılmaz espri,yılmaz erdogan zaten farklı bi dunya.hepsi super.ama tabiki aralarında en çok göze batan cem yılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

iyide kıyaslayamazsınızki mesela amerikalıların karşısına cem yılmaz ile jim carry i koysalar hangisini tercih ederler sizce.yada bizim önumuze aynı adamları koysalar biz hangisini tercih ederiz??? tabiki cem yılmaz ama he turkiyede diosan yine rakibi yok çunku hiçbi şovmen birbirine benzemiyo hepsiniz özel bi yanı var.ata taklit,cem yılmaz espri,yılmaz erdogan zaten farklı bi dunya.hepsi super.ama tabiki aralarında en çok göze batan cem yılmaz

Alıntıları Göster
    bence kıyaslama olayı yanlış hani her çeşit çiçek vardır.arı onlardan bal alır.nihayetinde hepsi çiçektir.amma velakin kokuları farklıdır.yani şimdi bu adamları standup cı diye kıyaslandırmak yanlış olur şöyle bişi vardır bi şarkı çıkar deriz abi bu şarkı benim 1 numaram bundan başka şarkı dinlemem deriz aradan 1 ay geçer yeni bir şarkı piyasaya çıkar deriz abi budur olay yani anlatmak istediğim insanoğlu devamlı değişiklik ister.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.