Şimdi Ara

CEM YILMAZ 2 YIL BOYUNCA D-SMART'TA. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah yazın Spor iceriğini de düzgün bir şekilde artırırsalar baya üye artışı yaşayabilirler. Umarım Başar Başarırın geçen ay dediği gbi en büyük atağı spor alanında yapabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem yilmazin ustte verilmis tum gosterileri internette Dvdrip formatinda bulunmakta. Hatta Fundamentals bile. Neden D-Smart alsin ki insanlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

Cem yilmazin ustte verilmis tum gosterileri internette Dvdrip formatinda bulunmakta. Hatta Fundamentals bile. Neden D-Smart alsin ki insanlar?

Yakında internet ortamından kaldırılacak o videolar. Çünkü Cem Yılmaz'ın medya hakları D-Smart'ta. D-Smart tüm videoları mahkeme kararıyla kaldıracak. Ayrıca milyonlarca insan korsana hayır diye bağırırken, destek vermeniz ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D'Smart

quote:

Cem yilmazin ustte verilmis tum gosterileri internette Dvdrip formatinda bulunmakta. Hatta Fundamentals bile. Neden D-Smart alsin ki insanlar?

Yakında internet ortamından kaldırılacak o videolar. Çünkü Cem Yılmaz'ın medya hakları D-Smart'ta. D-Smart tüm videoları mahkeme kararıyla kaldıracak. Ayrıca milyonlarca insan korsana hayır diye bağırırken, destek vermeniz ilginç.

İmzama bak istersen. Yurtdisinda yasiyorum. Cemyilmaz izlemek icin TRye yemi gideyim?

• quote:

quote:

quote:

İmzama bak istersen. Yurtdisinda yasiyorum. Cemyilmaz izlemek icin TRye yemi gideyim?

Bu kampanyamızda zaten Türkiye'de yaşayan vatandaşlar için geçerlidir. Farklı bir ülke'de yaşadığınız için bu platformdan faydalanamazsınız zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: can-er

HD müzik kanalı gelecek mi?

Bende HD Müzik kanalını bekliyorum. Bu kadar HD kanalın olduğu yerde kaliteli bir müzik kanalı süper olur.
  • Güzelim Premier Ligi yine Digiturke kaptırdılar 3 yıl boyunca. Bundan sonra nasıl bir spor içeriği artırımına gidecekler malesef merak konusu?
  • Bence; avrupadan kesinlikle kaliteli bir ligin yayınları spor kanallarından verilmeli, hafta sonları hiç maç yayını yok. Yada ntvspor hd gelmeli ispanya ligi hd iyi ourdu. HD müzik kanalı büyük eksiklik, ama yerli müzik değil yabancı müzik kanalı benim önceliğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk61

Güzelim Premier Ligi yine Digiturke kaptırdılar 3 yıl boyunca. Bundan sonra nasıl bir spor içeriği artırımına gidecekler malesef merak konusu?

Hocam merhabalar;

Şu anda En çok takip edilen liglerden birisi olan İspanya La Liga'yı D-Smart veriyor. Şu anda İspanya ve İngiltere ligi başa baş yarış içerisinde. Neden bunu göz önünde bulunduramıyoruz millet olarak ? Ama şöyle bir durum var. Her zaman komşumuzun bahçesinde ki çimenler bizimkinden daha yeşil gözükür. Yani bize ait olmayan şeyler her zaman daha caziptir.
  • arkadaşlar ben hali hazırda digiturk + kablonet kullanıyorum Dsmart ve dsmart net ne geçmek istiyorum sizce iyi yapmış olurmuyum dsmarttan memnunmusunuz
  • quote:

quote:

Güzelim Premier Ligi yine Digiturke kaptırdılar 3 yıl boyunca. Bundan sonra nasıl bir spor içeriği artırımına gidecekler malesef merak konusu?

Hocam merhabalar;

Şu anda En çok takip edilen liglerden birisi olan İspanya La Liga'yı D-Smart veriyor. Şu anda İspanya ve İngiltere ligi başa baş yarış içerisinde. Neden bunu göz önünde bulunduramıyoruz millet olarak ? Ama şöyle bir durum var. Her zaman komşumuzun bahçesinde ki çimenler bizimkinden daha yeşil gözükür. Yani bize ait olmayan şeyler her zaman daha caziptir.

Yanlışınız var la ligayı doğuş grubu Ntvspor veriyor Doğan holding vermiyor ki

• quote:

quote:

Hocam merhabalar;

Komşu ile alakası yok bence bunun.. İspanya ligini Ntvspor yayınlıyor. Ancak önümüzdeki sene için D-Smart Ntvsporla ortak yayınlama ihtimali var. Smart Spor Şampiyonlar ve Avrupa ligini yayınlıyor ama normal futbol ligi olarak da yayınlar olmasını istemek en doğal hakkımız bence. İnşallah bu gerçekleşir.

• quote:

Sorun değil güzellerim premier lig azeri kanallarında yani top gapıdan geçti top auta çıktı desede yani türkçemize ters olsada sonuçta beleşe seyrettiriyor...+ rah-e-farda da yayınlıyor yani boş işler tv fatura vermek....

• premier ligi vermiyorlar bari İngiltere championship veya 1 ve 2. ligleri falan verseler.
    la liga yı sevmiyorum fazla.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam merhabalar;

Komşu ile alakası yok bence bunun.. İspanya ligini Ntvspor yayınlıyor. Ancak önümüzdeki sene için D-Smart Ntvsporla ortak yayınlama ihtimali var. Smart Spor Şampiyonlar ve Avrupa ligini yayınlıyor ama normal futbol ligi olarak da yayınlar olmasını istemek en doğal hakkımız bence. İnşallah bu gerçekleşir.

Şu anda zaten İspanya La Liga ve İtalya Seria A ligini D-Smart verebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

premier ligi vermiyorlar bari İngiltere championship veya 1 ve 2. ligleri falan verseler.

Ben sadece Barcelonayı seyrediyorum Realmadrit İspanyanın Fenerbahçesi yani futbolda şike yapıyorlar ama İspanyada serbest herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

premier ligi vermiyorlar bari İngiltere championship veya 1 ve 2. ligleri falan verseler.

Ben sadece Barcelonayı seyrediyorum Realmadrit İspanyanın Fenerbahçesi yani futbolda şike yapıyorlar ama İspanyada serbest herhalde...

Ben de barcelonayı hiç sevmiyorum.
    izlersem sadece real madrid i izliyorum.
    ayrıca hakemler ve diğer takımlarında(hepsinin değil,bazılarının) barça ya kolay teslim olduklarını düşünüyorum.
    real ve şike mevzusuna da cevap bile vermek istemiyorum.

• ++++++++++
  • keske sinetürk hd olabilse. yeni filmlerin görüntüleri çamur gibi görünüyor.
  • O ne demek be futbolcu transfer etmişler sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.