Şimdi Ara

Cem Yılmaz | CM101MMXI FUNDAMENTALS [2013] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
4
Favori
84.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigbooss

çok komik olduğuna eminim. en yakın zamanda gideceğim. ama şu bizim türk milletinin abartması beni deli ediyoru. daha filme gitmeden millet koltukları tekmeliyormuş diye laflar dolanmaya başladı. böyle olunca direk antipati oluyor bende. oha anasını satıyım. yok gülmekten öndekinin kafasına S...çyormuşlar. töbe töbe.

babam ve oğlum da da salon girişinde herkese bedava mendil dağıtıyorlarmış isteyene büyük havlu veriyorlarmış falan filan. gıcık olurum böyle şeylere.

İyi de zaten izleyenler bu tür yorumları yapmış, izlemeden nereden bilebilirler ki tekmeleyenler olduğunu?
  • dvdnin çıkacağı zamanla ilgili bi bilgi var mı
  • Bir ben mi rahat rahat bilet buldum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

hasılat 20 milyonu bulmuş uçuk para kazandı ya

Hakkını veriyor ama gerçekten
  • Gayet güzel bir filmdi, gerçekten kaliteli olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Jason Brody]

quote:

Hakkını veriyor ama gerçekten

Fazlasıyla
  • quote:

Gelsin yeni araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetde

kadircan yorma kendını
    bızım mıllet beleş makarnayı komuru alır ben bunu hakettımı demez!!!!
    ben bu devlete ne verdım ne yaptım demez

gulerler eglenırler ama cıkınca neye gulduk dıye dusunmezler

cem yılmaz asagıdakı gıbı dusunup hayalarıyla guluyordur sımdı

---ulen skecte mılletın kıtabına kufrettım
    2 saat turk mılletını yerın dıbıne soktum
    20 trılyonunda aldım
    mikerim sanatını mıllete sosyal mesajını!!!!!
    bu mıllete bu mustehak

siz yırtının forumlarda
    adam dalga gecerek topladı trılyonları

Arkadaslar şunun gibi adamlarla aynı oksijeni soluyoruz ne düşünüyorsunuz ?

Gösteriyi film sanıp giden mi dersin, ciddiyet arayan mı dersin, aldıgı paranın hesabını yapan mı dersin, esprileri anlamayıp sosyal mesaj vermedi diyen mi dersin ne ararsan var.

Gösteriye küfürlü diyenleri anlamıyorum ben. Yahu el bebek gül bebek yetişmiş bir kıza sorun bu küfürleri bilmiyorsa ben de neyim. Biz erkekleri zaten es geçiyorum. Küfür etmekle bilmek ayrı şey. Aranızda burada ilk defa küfür öğrenen var mı ?

Penis muhabbeti yapıyormus. Ulan biz erkekler ilkokuldan beri penis muhabbeti yapıyoruz. Sanki elestirenler atomu parçalamıslar da bu muhabbeti yapanlara laf atıyorlar.

Sadece gülüyorum bu tiplere. Dinle biraz dalga geçince yobazlar ayaklanıyor, bel altı espri yapınca başörtülü kızlar salonu terk ediyor. Kusura bakmayın da bu adam yıllardır böyle. Begenmiyorsan ... gideceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetde

kadircan yorma kendını
    bızım mıllet beleş makarnayı komuru alır ben bunu hakettımı demez!!!!
    ben bu devlete ne verdım ne yaptım demez

gulerler eglenırler ama cıkınca neye gulduk dıye dusunmezler

cem yılmaz asagıdakı gıbı dusunup hayalarıyla guluyordur sımdı

---ulen skecte mılletın kıtabına kufrettım
    2 saat turk mılletını yerın dıbıne soktum
    20 trılyonunda aldım
    mikerim sanatını mıllete sosyal mesajını!!!!!
    bu mıllete bu mustehak

siz yırtının forumlarda
    adam dalga gecerek topladı trılyonları

Arkadaslar şunun gibi adamlarla aynı oksijeni soluyoruz ne düşünüyorsunuz ?

Gösteriyi film sanıp giden mi dersin, ciddiyet arayan mı dersin, aldıgı paranın hesabını yapan mı dersin, esprileri anlamayıp sosyal mesaj vermedi diyen mi dersin ne ararsan var.

Gösteriye küfürlü diyenleri anlamıyorum ben. Yahu el bebek gül bebek yetişmiş bir kıza sorun bu küfürleri bilmiyorsa ben de neyim. Biz erkekleri zaten es geçiyorum. Küfür etmekle bilmek ayrı şey. Aranızda burada ilk defa küfür öğrenen var mı ?

Penis muhabbeti yapıyormus. Ulan biz erkekler ilkokuldan beri penis muhabbeti yapıyoruz. Sanki elestirenler atomu parçalamıslar da bu muhabbeti yapanlara laf atıyorlar.

Sadece gülüyorum bu tiplere. Dinle biraz dalga geçince yobazlar ayaklanıyor, bel altı espri yapınca başörtülü kızlar salonu terk ediyor. Kusura bakmayın da bu adam yıllardır böyle. Begenmiyorsan ... gideceksin

Tipik ''Boş Adam''

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bunun dvd si ne zaman çıkar acaba? Evde rahat rahat tekrar izlemek güzel olur...

+1 Heyecanla bekliyorum
  • Bizim millettin cidden bi hasılat hesaplama hastalığı var. "Şu kadar kişi gelse, tanesini şu kadara satsa, masrafı şu olsa. ohoooo 4 tane ev 2 tane araba alır len "
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Gelsin yeni araçlar.

şimdi kemale yatırım akar
  • şu kitaba laf söylüyo espirisini biri özelden ataiblir mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Gelsin yeni araçlar.

şimdi kemale yatırım akar

• 2. haftada da 530 salonda gösterime devam ediyor. celal ile ceren'le çakışmış oldu
  • Normalde hiç girmeyeceğim sinemada sırf bu filme özel birazda diğer sinemanın seansına yetişemiyeceğimiz için girip izledik.Sinema ortamı gördüğüm en kötü yer ama sonuçta bu bi film değil ses sistemi şusu busu ahım şahım olmasına gerek yok dedik girdik ve çok güzel de eğlendik.
    Tamam hadi bitiriyorum deyip sonrasında kopardı, neden sona sakladı bunu acaba?
    Hi guys ı anlatırken valla yere düşmemek için zor tuttum kendimi
  • Bende dün gittim. Bence 1. kısım pek iyi değildi 2. kısımda biraz daha hareketlendi ve sonlara doğru kopardı artık. Yanımdaki arkadaşlara bir ara " kalkın gidelim nefes alamıyorum " dediğim oldu

Hele o Bahattin abinin açık cenaze merasimi esprisi bitirdi beni

-Bahattin abi ölmüş.
    -Bu ölü halimi ? Getirinde bilezik atalım

Birde

Beyni yok, fikri var dedi ya. Oda fenaydı

• gerçekten dvdsi çıksa süper olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ün!em

gerçekten dvdsi çıksa süper olucak

dimi düzgünce korsana da düşmüş olur bu şekilde:D
  • En sonunda fırsat bulup gitme şansım oldu. Gece 11 seansına gittim. Sinema salonunda 01:45'te çıktım. 2 saat 45 dakika sonunda bitti ama tam anlamıyla ben de bittim gösteri ile birlikte. Hiç abartmadan söylüyorum gülmekten başım ağırdı, yoruldum. Yani o derece iyiydi. Bence gösterinin tamamı çok güzeldi ancak başı ve sonu inanılmazdı. Ama artık gülmekten o kadar yorulmuştum ki sonunda gülememeye başladım. Arkadaşlar gitmeyen varsa kesinlikle gidin.

En başında abisine çakması ve kadın ile erkeği anlattığı, tanımladığı, özelliklerini sıraladığı yerler çok iyiydi. "Hi guys" yeri süperdi bunu yazarken bile gülüyorum. Restoran muhabbetleri kısmı ve en son kısım çok iyiydi. Gerçi bütün gösteriyi yazmış oldum ama idare edin artık.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.