Şimdi Ara

Cem Yılmaz ın reklamlardaki esprilerini komik bulmuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdide bi reklamı çıkmış evde altın arıyor, yastık altında altın olur deyip altına benzer çikolata buluyor, (orada güleceğiz) bu mudur yani ?
  • Cem Yılmazı beğenmiyorsanız gidin pis yedili,ankaranın dikmeni falan izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtaad

quote:

Orijinalden alıntı: Crowleyy

quote:

BENDE ÇOK GÜLMÜYOM AMA ADAM ZEKİ BENCE ZEKİ OLSA BİLE ATA DEMİRER TEK KİŞİLİK DEV KADRODAN İYİ DEĞİL BENCE EN İYİ STUNFD DUPÇI ATA DEMİRER

Daha stand up'ı söylemeyi bilmiyosun bide gelmiş eleştiri yapıyosun. Ata Demirer dediğin kişi Cem yılmazın onda biri olamaz.Zaten kimin daha iyi olduğu izlenme oranından belli oluyo.

YAZI KONUSUNA GELECEK OLURSAK ANLAYAN ANLAMIYOR MU GERİSİNİ SALLA
    ATA DEMİRER KONUSUNA GELİNCE BEN SADECE KENDİM İÇİN DEDİM YANİ HERKEZİN GÖRÜŞLERİ FARKLIDIR O YÜZDEN İSTERSEN GİT ATALAY DEMİRCİYİ SEV BİŞİ DİYEMEM SANA YANİ HREKEZİ KİŞİSEL GÖRÜŞÜ FARKLIDIR BENİMDE ÖĞLE

Benim de akşam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crowleyy

quote:

BENDE ÇOK GÜLMÜYOM AMA ADAM ZEKİ BENCE ZEKİ OLSA BİLE ATA DEMİRER TEK KİŞİLİK DEV KADRODAN İYİ DEĞİL BENCE EN İYİ STUNFD DUPÇI ATA DEMİRER

Daha stand up'ı söylemeyi bilmiyosun bide gelmiş eleştiri yapıyosun. Ata Demirer dediğin kişi Cem yılmazın onda biri olamaz.Zaten kimin daha iyi olduğu izlenme oranından belli oluyo.

sen stand up dediğin için uzaklaştırılmışsındır kesin yaa

• Reklamları bana da komik gelmiyor. O opet reklamında gitt cem yılmaz hikayesi güzeldi. Sadece o reklamı bi de arena da vardı. O da idare eder. Diğer reklamları komik değil. Çünkü kendi esprileri değil. Çoğu espri bile değil. Çünkü reklamda firmanın sunduğu yapmacık yazıları okuyosun. Ama gösterileri mükemmel. Orada kendi esprileri olduğu için gülmekten yarıloyorum kimi zaman. Filmleri de güzel ama en güzel gösterileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdide bi banka reklamında diyorki. "Benimle tombala oynamayacaksın, benim uğurlu metalim çinko..."
    Koca koca insanlar toplantı yapıp düşünüyorlar, reklamda kullanmak üzere buldukları espri bu.
    Buyrun.
  • şuan ki iş bankası reklamlarını komik bulmuyorum ama eski opet reklamları efsane
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.