Şimdi Ara

cem1976 bannet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun gerçektende çok iyi bir kral

%30 exp event hemde %10 exp event yaptın geçen gun allah razı olsun ii kastık

inş çarını geri alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Bu 5 kere oluyorsa rastlantı olamaz...illegal program kullanıyorsan olabilir ...

Geçmiş olsun tekrar toparlanırsın umarım :/

Herhangi bir program yok belkide sitede bir acık buldular suan cozemiyorum
  • arkadaşlar bu İD /veya charı tanıyan varmı lutven yardım beni heckliyen adamın niki bu chardan meil atıp alıyor charımı

( Mrwarrior99 ) bu charı tanıyan varsa lutven ozelden mesaj atın tskler
  • Gecmis OLsun Cem abi ßenide ßilirsin eskilerden.. Ama Artık ßende yokum char ßanned Kredi kartından dolayı ve bi o kadarda item gitti..
  • cem geçmiş olsun xigenona senin gibi kral gelmemişti
    ben TTTeXaSSS tanırsın belki bi arada sohbet etmiştik
    tekrar geçmiş olsun
  • çok geçmiş olsun
    ben seni hatırlıyorum da xıgenon dan çooookkk eskiden senden 50k istemiştim sen 1m vermiştin
    amma mutlu olmuştum heee
  • Geçmiş olsun kardeş.. İnş. bunu yapanı bulursun ve charını kurtarırsın..
  • cok sagolun en kısa zamanda geri donucem ama bu oyları cozmem lazım

( Mrwarrior99 ) bu charı tanıyan varsa lutven ozelden mesaj atın tskler
  • Geçmiş olsun
  • anlamadığım olay
    mail atıor geri alıor charı diorsun . Maili neden okumadan silmeyi denemiyorsun?
    PC ye format at İD psw değiş . Maillerinde dikkatli ol . Tanımdaıklarını açmadan sil.
    4 yıllık emeğinmiş . Bende x te oynadım az nt de yatırmadın . Bu emeğin için biraz daha özveri ve dikkat göster lütfen . Geçmiş olsun...
  • Geçmiş Olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: E.A

anlamadığım olay
    mail atıor geri alıor charı diorsun . Maili neden okumadan silmeyi denemiyorsun?
    PC ye format at İD psw değiş . Maillerinde dikkatli ol . Tanımdaıklarını açmadan sil.
    4 yıllık emeğinmiş . Bende x te oynadım az nt de yatırmadın . Bu emeğin için biraz daha özveri ve dikkat göster lütfen . Geçmiş olsun...

simdi bu adam meil atıyor evet ama ( Mrwarrior99 ) bu chardan atıyo sadece GM hangi acontdan atıgını soyluyor kart bilgilereni benden calmadı cok güvendimiz bir arkadamızdan almıs veya calmıs kartın sahıbı suan koyde ist gelmesini bekliyoz ama bunu yapan tahminimizce kartın sahibi digil cunku adamın evini herseyi biliyoz ist babasıyla bıle konusdum o yapdıysa oldurum onu dedı size bende tavsıye kımseye guvenmeyın ben guvendım neler geldı basıma rezıl kepeza oldum

• 'bu zamanda babana bile güvenme ' lafını boşuna dememişler
  • haklısın iste kac senedir tadıgın bırı olunca guvendık suan o oldugundanda emin digiliz ama bu acont bulcaz elbet mutlaka bırısının yan charıdır GM de bu işin ustene duşdu bıraz yardım etse GM 1gunde cözcez ama ne sorsak onları soylemem yasak dıyo ama CS den ve online GM lerden devamlı bır sekılde basdırıyom
  • gecmıs olsun cem abi asrın cafeden slm lar
  • itemlerin kilitli değilmiydi cem
  • gecmis olsun abi.
    gecen kral secildiginde o kadar dedim 2m pls
    Cidden Xigenon'a gelen en iyi kraldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreilhan16

itemlerin kilitli değilmiydi cem

item önemli digil adım kötüye kullanılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreilhan16

itemlerin kilitli değilmiydi cem

kitli digildi itemler cunku kısa bır sure ara vermısdım ıtemler başkasındaydı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.