anlamadığım olay mail atıor geri alıor charı diorsun . Maili neden okumadan silmeyi denemiyorsun? PC ye format at İD psw değiş . Maillerinde dikkatli ol . Tanımdaıklarını açmadan sil. 4 yıllık emeğinmiş . Bende x te oynadım az nt de yatırmadın . Bu emeğin için biraz daha özveri ve dikkat göster lütfen . Geçmiş olsun...
Geçmiş Olsun
quote:
Orjinalden alıntı: E.A
anlamadığım olay mail atıor geri alıor charı diorsun . Maili neden okumadan silmeyi denemiyorsun? PC ye format at İD psw değiş . Maillerinde dikkatli ol . Tanımdaıklarını açmadan sil. 4 yıllık emeğinmiş . Bende x te oynadım az nt de yatırmadın . Bu emeğin için biraz daha özveri ve dikkat göster lütfen . Geçmiş olsun...
simdi bu adam meil atıyor evet ama ( Mrwarrior99 ) bu chardan atıyo sadece GM hangi acontdan atıgını soyluyor kart bilgilereni benden calmadı cok güvendimiz bir arkadamızdan almıs veya calmıs kartın sahıbı suan koyde ist gelmesini bekliyoz ama bunu yapan tahminimizce kartın sahibi digil cunku adamın evini herseyi biliyoz ist babasıyla bıle konusdum o yapdıysa oldurum onu dedı size bende tavsıye kımseye guvenmeyın ben guvendım neler geldı basıma rezıl kepeza oldum
'bu zamanda babana bile güvenme ' lafını boşuna dememişler
haklısın iste kac senedir tadıgın bırı olunca guvendık suan o oldugundanda emin digiliz ama bu acont bulcaz elbet mutlaka bırısının yan charıdır GM de bu işin ustene duşdu bıraz yardım etse GM 1gunde cözcez ama ne sorsak onları soylemem yasak dıyo ama CS den ve online GM lerden devamlı bır sekılde basdırıyom
gecmıs olsun cem abi asrın cafeden slm lar
itemlerin kilitli değilmiydi cem
gecmis olsun abi. gecen kral secildiginde o kadar dedim 2m pls Cidden Xigenon'a gelen en iyi kraldin
quote:
Orjinalden alıntı: emreilhan16
item önemli digil adım kötüye kullanılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: emreilhan16
kitli digildi itemler cunku kısa bır sure ara vermısdım ıtemler başkasındaydı