Şimdi Ara

Cem1976 satılmısdır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ooo benım eski Film'de koymussun :D
  • pm eventin çok manyak olmuş sanıyede 25 pm mi desem 40 pm mi desem
  • Birde eskilere sorsanız onu ,,,,,,,,,,,
  • quote:

Orjinalden alıntı: farmakoloji

Hayır iyi hoşta krallık seçimleri arefesinde yapılması iyi olmamış.Birde karakteri alan kişi umarım bu zamana kadar kazandığı fame'in içine edecek dengesizlikler yapmaz,yazık olur...

Kendi kendimden alıntı yapmak zorunda kaldım.Dün gece kendini cici göstermek için yukardan yazmadığı kalmadı.Bir ben sizin için yaratıldım demedi yeni zevat.Yukardan gm yazı geçiyor bizim ki ona buna 50 k 420 k 31 k vereceğim diye yırtınıyor.Bir ara iyice zıvanadan çıktı gmliğe soyunup beni ilk bulana 3 ikinciye 2 üçüncüye 1 m dedi kopardı bizi.Tabi kimse sallamayınca saklandığı yerde kendi kayboldu.

Yani tamamen komedi.İnşallah dengesizlikler yapmaz dedim ya.Geleceğimi görüyorum nedir arkadaş

• Cem eskiden çok güzeldi bi kaç isim söliyim sana eskilerden hatırlarsın evrim abi ( elt_Arch3r) waytobad justlov3 70 ( drakeden sora nickini 80 yaptı heralde :p blackmor3 DANTE_ nin soyuldugu günleri bile hatırlıyorum ya serverın en saglam magelerinden sen vardın meteorian vardı ko1era vardı sende sattıysan charını hayırlı olsun..
  • cok yazık cok yazık
    boyle bir char suan satılmazdı
    an azından krallık secimlerinin bitmesini beklemesi lazımdı
    ben gm nin yerinde olayım banlarım bu charı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem1976

ooo benım eski Film'de koymussun :D

Güzel Cafeniz var Değerini bilin. Biz Knight + Counter Strike ' ciler hergün cafeciyle kavga edioruz. Fazla ses çıkarıyormuşuz !! Cafe Cafe değil huzurevi sanki
  • Arkadaşlar sizleri anlaıyorum ama benımde satmak zorunda kalmasam satmazdım real hayatımda cok borcum vardı bunların en azından bır kısmını odemem ıcın sattım ama cok yakında kendıme 80 lever bır mage alıcam geri donucem hayat sadece bu oyun dıgıl kralık arafesınde bende satmak ıstemezdım ama fiat cok ıyıydı ve bu charı bu fıatta satmam zor olurdu bende fırsatı deyerlendırdım cok yakında gorusmek uzere herkese kolay gelsın
  • Hayırlı Olsun.
    İşallah borçlarını rahatça ödersin.
  • Hayırlı Olsun =)
  • Hayırlı olsun daha nice krallıklara beklıyoruz
  • hayırlı olsun zamanında xigenonda charım vardı
  • hayırlı olsun emeğinin karşılığını almıssın inş iyi harcarsın paranı
  • satıldıysa satıldı nabalım yanı
  • cem alan kişi umarım ncs basması şartıyla vermişsindir

krallığa aday olursa banko gene kazanır bu çar ve bir günde bunca yıllık emekle yaptığın isimi kirletmez

h.o.
    yeni çar nick ney bunuda duyurursan seviniriz
  • yeni nick HeliFire ALieN clanda gene
  • Cem hayırlı olsun ne diyelim yani zamanında çarın hacklenmişti.Forumca çözüm aramıştık.KUrtulmuştu.Eventlarda arasıra haber verirdin haberimiz olurdu.Oylamalarda oy atardık yardımımız olduysa ne mutlu bize

Bu arada TheStr0m Bana göre En iyi player magedir.Onu tanıyormuşsun vaybe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 10 Şubat 2008; 9:56:24 >
  • Her hafta 12 gb gelse,Her ay 50 gb eder.16x50=800 gb.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeepOut

saol sanada hayatında başarılar ( niye 2 kez konu açtın ?)

Canı İstemıstır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.