onlar öyleler 20 yıllık doktorun burada ne işi var ayınısını geçen sene de yaptık öğrendik ki mashroom trolü çıktı isim değiştirmiş eski konularda etiketlenmelerden gerçeği ortaya çıkardık |
ceng balonunun patlayıp tıpın yükselmesi (5. sayfa)
-
-
Ankara tıpli naber ya😂. Bütün var mı tusa basladin mi çalışmaya 5 oldun sen de sanırım dimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an her şey güzel çoğu stajlarım 100 üstü (bizim okul 110 üzerinden hesaplanan puanlama sisteminden dolayı) sıkıntı yok
-
Hocam tıpta sene tekrarı yapılırsa para veriyor muyuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be harika . Prc derma göz geliyor sanırım alttan ya da patoloji 🤔😜?
daha uzmanlık karar vermedim ama büyük ihtimalle kbb ya da göz ikilisinden biri olur
-
yok hocam verilmiyor
ama sanırım 4 kez kaldıktan sonra veriliyor çünkü orada örgün eğitim dışına çıkma olayı vardı
ama 1 kez kalınca verilmiyor
-
Dershaneye yazildin mi ? Kendimde tus icin hic motivasyon bulamıyorum 🥲
1in sonunda yazıldım dershane ücretsizdi o yüzden yazılmıştım maalesef uzun soluklu bir sınav ama tus kontenjanlarını artırıldı girmek eskiye göre daha kolaylaştı gibi
motivasyon için de ilk olarka hedef belirleyin hocam sonra çalışmalaırnızı o hedef için yapın
-
Teşekkür ederim hocam. Bi arkadaşım geçen sordu cevap veremedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
Ben IT sektöründe 20 yılı devirdim de...
40 yaşının üstünde o kadar çok teknik olarak üst düzeyde insan tanıyorum ki... Yerli - yabancı ayrı ayrı...
Siz nasıl tıp öğrencisiniz KBB ci ol bir burun yap 12 K al o kadar basit değil mi herşey.Asistanlar 18-19 K alıyormuş diyorsun peki neden ağlıyor doktorlar hiç düşündünmü.Ben radyoloji asistanıyızım 10 K maaş+sabit 4 K 7 nöbet parası alıyorum benim maaşım 10 K maaş+sabit 4 K nöbet parası ekstradan mesai oluyor.Performans yok.Aylık mesai saatimi aldığım maaş böldüğün zaman gülersin saatlik parama.Ayrıca tus kontenjanları arttı öyle yok KBB olayım burun yapayım olayı bitti 4 senede alacakları kadroyu tek seferde aldılar bundan sonra kadrolar böyle gider.Son olarak tıp tercih edecek arkadaşlar seviyorsanız bu mesleği yapın ve alacağınız paranında bir normal memurdan 3-4 bin fazla olacağını bilerek bu işe girin.Doktorluğun kaymağını eski doktorlar yedi.
..,,..,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Ağustos 2022; 23:17:53 > -
kaldığımız yerden devam
Ve sonra uyandılar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X