Şimdi Ara

CENG in şişirilmiş balon olduğu gerçeği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tepki çekmesi o mesleğe saygı duymaman anlamına gelmiyor hem ankaratıplının cevabı gelse kaç yazar niye bu kadar tırsıyorsunuz sanki süper gücü tıbba laf atılan konuların kokusunu alıp ölümü pahasına savunmak mı anlamıyorum ki? Cenge sallarsan da ben gelirim işte

Edit: Cenge sallamak tıpa sallamaktan daha mı çok tepki çekiyor? Dostum farklı forumlarda takılıyoruz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillSwitch17 -- 13 Eylül 2020; 11:49:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iamNS kullanıcısına yanıt
    Hocam asıl tıpa sallayınca üstüne çöküyorlar.

• KillSwitch17 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ankaratipli dan tırtstığımı nereden çıkardın bilmiyorum.Ve ben daha çok CENG savunanlarla karşılaştığım için daha çok tepki çektini düşünüyorum

"Cenge sallarsam ankaratıplı hocamız gelir" diyorsun o zaman ben de diyorum ki tırsmıyorsan bunu yazmana gerek yok hem CENG savunanlar tıp savunanların kaçta kaçı bu forumda sanki?

• Tıp a sallasam bir ankaratipli gelir.
    Dedim yani azımsanacak bir kesimin geleceğini veya sadece onun geleceğini söylemeye çalışmıştım.
    Biraz cümlede anlam çalışınız lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamNS -- 13 Eylül 2020; 12:47:23 >
    Ben de diyorum ki az önce cevap attığın konum durumun sandığından tam tersi olduğunu kanıtlıyor senin konunun tamamen tıp versiyonunu attım ve sana gelen tek tepki bu yorumken bana gelen tepkiler seninkinin 10 katı oldu.

Ben de forumda aylardır Tıbbın göklere çıkarıldığını ben,klakket gibi birkaç kişi haricinde hiçbir CENG'cinin bu fanboyları takmadığını ve bu yüzden CENG'in yerin dibine sokulduğunu kanıtlayarak gösterdim siz en iyisi tüm Türkçeyi baştan bir tekrar ediniz efendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillSwitch17 -- 13 Eylül 2020; 12:54:13 >
  • Arkadaşa göre sanırım biziz hocam her birimiz 10 adam gücünde takıyoruz ki arkadaş 4-5 kişimizi 40-50 kişi falan sanıyor(Gerçekte konular,yorumlar cengi çamurlayan tıbbın süper koruyucularından geçilmiyor)

Hocam taksak bile biz mi daha takıntılıyız, onlar mı?

Kaldı ki tıpla dalga geçen CENG'ci yok gibi ama CENG'le dalga geçen tıpçıların başlıklarını biliyorsunuz anlatmama gerek yok. Tıpçı diyorum çünkü illa ki bir anatomiyle ilgili bir yazısına, ya da vaktinde tıp yazdığı ile ilgili bir yazısına illa ki denk geliyorum. Bugüne kadar hiç yanıldığımı da hatırlamıyorum.

Bütün tıpçıları kastetmiyorum elbette, fakat bu tip başlık açanların geneli tıpçı oluyor, durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 13 Eylül 2020; 13:4:58 >
    Boş yapma be güzel kardeşim ben sadece sınav merkezi arıyordum uğraştırmayın beni lütfen be

• Yok hocam anlamayacaklar...Cengi yerin dibine sokulup Tıbbı göklere çıkardıklarının onlar da farkında ama bunu kabul ederlerse suçlu olduklarını da kabul etmiş olurlar ve ellerinde arguman kalmaz.
    Ne yapacaklar sanki tam tersi oluyormuş gibi algı yapıp cenge rahatça "balon" diyebilecekler istedikleri bu...

Kardeşim ben genel konuşuyorum üstüne alınan,konularıma salya sümük saldıran başından beri sensin madem derdin yok niye alakasız yere konuma damladın o zaman?

Bu CENG'le ironi konusu açanlar dursa bunları demeyeceğiz bile, kimse iplemeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TROHNET -- 13 Eylül 2020; 13:6:26 >
  • LSMDLLWLDLWÖDŞSKMXSM

• O zaman 1 dk de 100 tık h.o

• 500 tık aldım da tırıs geçti troller
  • nuray özer'de 10 tl verip girebiliyorsunuz.

• hocam bilmiyorum valla 7 yıldızlı oteller güzel gibi antalyada

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.