Merhaba Arkadaşlar Oyun hakkında size kısa bilgiler vereceğim. Başlangıç olarak karakterleri tanıtacağım Savaşçı-Mızrakçı Kılıç Ustası-Ateş Büyücüsü Okcu - Suikastci Tüfekci - Gardiyan Kahin - Savaş Büyücüsü Şaman - Keşiş
Arkadaşlar Cengiz Han 2 MMORPG tarzında oyunlarının içerisinde bana göre en güzellerinden bir tanesi diyebilirim. Oyunda sürekli ücretsiz etkinlik yapıldığı için oyundan daha çok zevk alıyorum. Bedava binekler, İtemler v.s . Bu oyunun en güzel yanı ise çarının bilginiz haricinde başkasın eline geçtiğinde çarınızda itemlerin çalınma riski yoktur. Çar silme sistemi kaldırıldı . Bu oyunda diğer MMORPG'ler gibi görevleri sıkıcı değil . İsteğinize göre görev yaparak Level kasarsınız , İsterseniz yaratıkları keserek Tecrübe kazanarak Level alabilirsiniz . Sürekli levelinize göre açılan haritalar bulunmaktadır . Şuan level sınırı 125 dir . oyunda level sınır yükseleceğini tahmin edebiliyorum . oyunun daha zevkli olacağını düşünüyorum. Oyun karaterlerine gelince, Savaşçı , Mızrakçı , Kılıç Ustası ve Ateş büyücüsü Yakın saldırı Karaterleridir. Okcu , Suikastci , Tüfekci ve Gardiyan Menzilli Saldırı karaterleridir. Kahin , Savaş Büyücüsü , Şaman ve Keşiş ise Büyü saldırı karakterleridir. Ben Kılıç Ustası karakterini kullanıyorum .Bu oyunda karakterler üzerinde bi üstünlük yoktur , Sizin kendi karakterinizi uygun seçtiğiniz karakter oyunun en iyi karakteridir.