Şimdi Ara

Cenk Tosun Gerekli miydi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne övdüm lan sanırsın cenk değil ibrahimovic
  • :D
  • Atınç gerekli miydi? ye kadar gitmez umarım bunlar.
  • Yukarida bir kac kisi Cenk'in ozelliklerini gayet guzel aciklamis. Ben Anadolu takimlarinin maclarini pek izlemem ama Cenk ve Sergen icin Antep maclarini bayagi bir izlemistim. Cenk hakkinda soyleyebilecegim sey; Cenk'in komple bir santrafor olusudur. Ceza sahasina kosulari, top hakimiyeti, driplingi, adam gecmesi, pasorlugu ve gol vurusu olarak en iyi Turk santrafor diyebilirim. Ozellikle gol vurusu konusunda kalecinin ustune vuruyor denilerek elestirilen biri konusunda bu kadar emin konusuyorum, cunku attigi goller ortada. Gidip izleyin, gorursunuz.

Su an Turk pasaportlu olarak Cenk'ten iyi bir santrafor yok. Burak Yilmaz falan diyenler cikabilir ama kale almamak lazim, zira Burak'ta santrafor ozelliklerinin cogu yok, golculuk disinda o da cok net gol vurusu oldugundan degil dogru kosular yapmasindan.

Cenk'in cogu macta kadroya girememesi kalitesi degil, Bilic'in oyun anlayisindan kaynaklaniyor. Yoksa Abdullah Avci, Fatih Terim ikilisinin ovguler duzdugu ve milli takimin 1. forveti olarak oynatmak istedikleri Mustafa Pektemek de tam bir santrafor degil.

Yalniz Pektemek'in ozellikle ceza sahasi civarindaki mucadele gucu, top indirmesi, ikili mucadelelerde vucudunu kullanmasi Demba Ba'nin da onunde. Ancak ozellikle de golcu lakabi takilarak Besiktas'a gelmis bir oyuncu icin gol vurusu o kadar da iyi degil. Tabii istikrarli oynayabilse ve sezonun yarisini sakat gecirmese milli takimin bankosu olabilecek bir oyuncuydu orasi ayri.

Gelelim Omer'e; 25 yasinda, Anadolu takimlarinda bile banko oynayamayan, firsatciligi disinda pek bir ozelligi bulunmayan bir oyuncuyla Cenk'i kiyaslamak cok yanlis olur. Zaten piyasa olarak da bunlarin ikisi kiyaslanamaz. Cenk 2 yas daha kucuk olmasina ragmen 3 buyuklerin takibi altindayken, Omer Antalyaspor'da yedekte bekliyordu.

Cenk'in kadroya girememesi, Omer'in Anadolu takimlarinda yedek kalmasi gibi birsey degil, onunde Demba Ba ve Pektemek gibi iki ismin olmasindan kaynaklaniyor. Belki de Sosa ceza alani civarinda bu kadar etkili olmasaydi Bilic bugun biri kanat ya da yardimci olmak uzere 2 forvet oyuncusunu sahaya surecekti ve Cenk'i daha cok izleme sansi bulacaktik.

• Arkadaş gaziantepspor taraftarı, muhammed demir gitmesi gerekirken cenk tosun gereklimiydi demiş hemen kızmayın ya :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer ile Cenk'in aslında gerçek mevkileri ayrı, o yüzden tam kıyaslanamaz...

Beşiktaşı 4-3-2-1'de önde sadece Ömer ile düşünmek bile istemiyorum...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha işe yarıyo :D

• Bugu bulduk sömürün
  • Konu tutar yerimizi alalim :)

• Bug bulundu

• hobaaa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.