Şimdi Ara

Çentik, çerçeve ve parmak izi tarayıcısını tarihe gömen Oppo Find X karşınızda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kavisli ekran var. Kırılmaz cam taktıramazsın koruyucu kılıf kullanamazsın = çöp
  • Mükemmel ve çok akıllıca. Bütün kamera sensörlerinide o mekanizmaya gömerler(yada gömmüşlerdir) olur biter. Tek sorun diğer telefonalra göre bir tık kalın olur gibi.

edit : zaten kameraları gömmüşler :) Otomatik kapanma fonksiyonunun yanında elle bastırınca kapanma özelliğide vardır umarım. böylelikle düşürdüğünüzde de darbeyle kendini kapatmış olur. Mekanizma ve sağlamlık açısından önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.can123 -- 21 Haziran 2018; 8:23:45 >
  • ayrıca yok kamera camı çizildi yok toz kaçtı derdi olmaz,ve kamera beni izliyor muhabbeti de olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 21 Haziran 2018; 9:17:11 >
  • Herkes ne kadar da heyecanlanmış. Halbuki mekanizma demek bozulma ihtimali demektir. O kamera açıkken kızaklara girebilecek tozlar mekanizmanın ömrünü azaltır. Manuel olsa hadi neyse ama bir de otomatik yapmışlar. Kesinlikle güvenilmez. Ayrıca yağmurda açıldığı zaman telefona su girmeyecek mi ?

Bu kadar risk almaktansa kafayı tasarımla bozmayıp çentikli veya çerçeveli almayı tercih ederim.

• 6 ay sonra yalama olmus mekanizma, kilifsiz kullanmaktan cizik icinde kalan govde, goze kacmis 1000 €uro.

• ekran kasa oranı niçin bu kadar önemseniyor anlaşılır gibi değil.

• Parmak izi okuyucu olmadığı ve yüz tanıma için kamera mekanizmasının açılıp tanıyacağını okuyana kadar her şey çok güzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon müthiş an itibariyle elimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullaniyorum kilifi kutusunda cikiyo zaten ve on numara bi cihaz hic bi sikintisini gormedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.