Şimdi Ara

Çentiksiz gerçek tam ekranlı Nubia Z50 Ultra tanıtıldı: İşte özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 500 usd verilecek android telefon gormekte nasip oldu.
    Ekran fetisi biri olarak bayildim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nubia nedir ya? Nokia'yı hatırlattı direkt.

• Kağıt üstünde dolu dolu bir telefon. Adamlar bol keseden donanım koymuşlar. Fiyatlarına göre inanılmaz cazip geldi. Acaba yazılım desteği ve yazılım kalitesi nasıldır?

• Alıntı

metni:
    50MP periscope telephoto (OmniVision OV64B)

Burada bir hata yapılmış olması mümkün mü? OV64B 64 Mekapiksel bir sensör normalde, nasıl 50 mekapiksellik görüntü veriyor?

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Gayri resmi getirebilirler.

• çok iyi

• lcd tv gibi tam ekran :)

• Çentik yok

• 566$ a gayet alınabilir. Sonunda pop-up kameradan geçebileceğim bir telefon.

• Arkadaşlar bende Redmagic 8 Pro var bu cihazın neredeyse aynısı sadece oyun telefonu versiyonu.

1- Ekran altı kamera gerçekten berbat çekiyor çok az ışık alıyor, ama bana kamera hiç lazım olmadığı için sorun değil.

2- Full ekran deneyimi anlatamayacağım kadar çok iyi. Görüp denemeniz lazım, videolar, filmler, oyunlar, sosyal medyada gezmek vs mükemmel gözüküyor. (İki cihazın ekranı aynı ön kameralar farklı)

3- Bu cihazlarda batarya ölmesi daha uzun sürüyor çünkü örneğin oyun oynarken şarja takılı halde bataryayı şarj etmeden sadece cihaza güç veriyor. Laptopların bataryasını çıkartıyormuş gibi düşünün.

4- Cihaz baya kaliteli, ses kalitesi, malzeme kalitesi, arka kameralar vs. ( Benim cihaz oyun cihazı olduğu için kameralar bir tık daha kötü bu cihazda daha iyidir.)

ZTE tek sıkıntısı neredeyse hiç güncelleme vermiyor çok az güncelleme var. Başka bir sıkıntı yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.