Ya Ceo abartmışsın ya canavar kesiorum en fasla 2k para veriyo gidiyorum canavarın hp sini 5-10 yapabilmek icin cırpınıyorum 7k lıktan 10 tane 1k lıktan 5 tane 100 lükten 10 tane atıyorum gene yakalanmıyo ne biçim iş bu ya ayda yılda 1 tane güzel pokemon buluoz o da kaçıyo oyunda bisürü düzeltilecek şey war.
ve mew=mewtwo ama mew de skill die bişe yok benm bildiğim mew ile mewtwo herseyi aynı olması gerek.Baska bisürü şey war ateş pokemonlarının hp si cok fazla medyum pokemonlar az vuruyo normal pokemonlar cok vuruyo weepinbel ve haunter ı geliştirip victrebeel ve gengar yapınca atackları düşüyor Ateş pokemonlarının zaafı su olarak gösterilmiş ama her zaman ateş pokemonları suyu yeniyor bunları düzeltmen gerek.Ve poketoplarına hp sınırı koyman lasım örneğin en dandik olan 1-10 hp arasını yakalamalı ama %100 yakalamalı.ondan bi ii si 10-20 arası gibi... Herkes şikayetlerini belirtirse oyun daha iyi yerlere gelir (diye düşünüyorum).
Bence HakLısın SöyLedikLerinde Bir sürü değiştiriLemsi gereken sey var
ya durun oyun daha yeni
quote:
Orjinalden alıntı: zhanlioglu007
Ateş pokemonlarının zaafı su olarak gösterilmiş ama her zaman ateş pokemonları suyu yeniyor
daha önce craterde veya başka bi oyunda hiç suyla ateşi savaştırmayı denedinmi
su ateşi söndürür diye biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: loodyeyes
quote:
Ateş pokemonlarının zaafı su olarak gösterilmiş ama her zaman ateş pokemonları suyu yeniyor
bende aynısını diyorum saten zaaf ın anlamına git sözlükten bakta gel.Ayrıca 1. oldum stadyumda lvl 94 Mew yakaladım zuhaha :D
Ateş pokemonlarının zaafı su olarak gösterilmiş ama ''her zaman ateş pokemonları suyu yeniyor''
yazmışın tırnak içindekilere bak
(okumayı ögrende gel)
quote:
Ateş pokemonlarının zaafı su olarak gösterilmiş ama ''her zaman ateş pokemonları suyu yeniyor''
(okumayı ögrende gel)
ya arkadaşım bak ne demek istediğimi çevireyim bir de öyle oku baska yerinle okuduğun icin. Çeviri;
Ateş pokemonları her zaman su pokemonlarına yenilir.Fakat bu pokemonwarriors.com da ateş pokemonuyla cok rahat suyu yeniyorum.Sen galiba su ateşi yener die algıladın.Normali de öyle olması lasım ama ateş yeniyor :S Oyunun bi açığı onu soylemek istiyorum.
quote:
quote:
(okumayı ögrende gel)
ya arkadaşım bak ne demek istediğimi çevireyim bir de öyle oku baska yerinle okuduğun icin. Çeviri;
Ateş pokemonları her zaman su pokemonlarına yenilir.Fakat bu pokemonwarriors.com da ateş pokemonuyla cok rahat suyu yeniyorum.Sen galiba su ateşi yener die algıladın.Normali de öyle olması lasım ama ateş yeniyor :S Oyunun bi açığı onu soylemek istiyorum.
yanlış anlamış olabilirim çünkü nerede oldugunu belirtmemişin
normalde ateş pokemonlarının zaafı su olarak gösteriliyor da diyebilirdin poketr de ateş pokemonlarının zaafı su olarak gösteriliyorda diyebilirdin
ayrıca bi yeri yanlış anlamış olabilirim.bundan dolayı saygını bozmana gerek yok !
sen bana ögrende gel dedin bende sana karşılık verdim bitti.
quote:
quote:
quote:
bende aynısını diyorum saten zaaf ın anlamına git sözlükten bakta gel.Ayrıca 1. oldum stadyumda lvl 94 Mew yakaladım zuhaha :D
neden öle bilion mu çünkü ceo nun tek pokesi ateş türü eğer öle yapsaydı oyunda bu kadar ii olamazdı
arkanızdayım :D
Ceo nun oyunu oynamaması lasım yada editlemeden adam gibi oynaması lasım.Bu şeye benzedirTrKo da normal charların atackı atıyorum 3k iken edit charların 10k buna benzedi biras :D Ya adam gibi oyunu kurallarına göre yapacak ya da playerlarını kaybedecek sonuc ortada ^^ Ben bole giderse oynamam bu oyunu saçmalığa bak mew charizardı yenemio lvl 94 canavarda 1k hp war 106 da 4.5k 12 lvl fark war ama mew in hp sini 4.5 a katlamıs masallah.
adam skill efecti olarak bile charizardı yapmış daha ne diyim :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme