Şimdi Ara

[CEP] Ana Ekran görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deskmod olayını pek ala uzun zamandan beri yapıyoruz. Ben düşündümde (Evet düşünebiliyorum :D ) akıllı telefonların günümüzdeki yeri ve çoğunluğu baz alındığında bunlar içinde bir kişiselleştirme olanağı yapalım.

Cep telefonlarımızın ekran görüntülerini paylaşsakya?

Ana Ekran: QQ Launcher
    Widget: MIUI Clock + Calendar Widgets

---
    - Eğer bu tarz birşey daha önceden denendiyse ve tutmadıysa tez bana bildirile.

• http://mycolorscreen.com/

Bu konuda şöyle bir site var. Herkesin mutlaka görmesi gereken.
  • herkesin telefonu android yada ios lu değilki
  • ya da herkes te son sistemlere uygun telefon yok, ama atan olursa güzel şeyler çıkacaktır... ipod touch'ı veya zune hd kullananlarda koyarsa güzel şeyler çıkacaktır...

@turkerinanmaz;
    sen yolla baba caps, bi ara itouch'ımda bişiler hazırlar bende destek olurum... cep telefonu başlıklarındakiler içinde bu linki ver,anlaşılan sen de oraya çok takılıyorsun. Burada mobile tasarımlarınıda tutalım, bence güzel olur...
  •  [CEP] Ana Ekran görüntüleri

Nokia 5800 XpressMusic üzerinde NomadCRY'ın Sunrise isimli C6 CFW'si var. Saat htc clock isimli qt programı. Temada HTC Nokia teması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 7 Kasım 2011; 23:18:57 >
  • aytaç numaranı ver de, arada sırada çağrı yollayım sana, cevapsız çağrı bile yok bea
  • görüntü almak için kayıtları silmiştim
  • Huawei U8650 + Luauncher Pro + Fancy Widget

• bölümümüz hayırlı olsun...
    http://imageshack.us/g/638/20111023172122.png/
  • Selam .... Biraz eski ama konunuza uygun ...

PHONE : hTC Desire HD
    ROM : MIUIDEV-1.5.6
    VERSION: 2.3.4
    THEME: dark47z
    WALL: tomorrow by hotiron
  • ekran görüntüleri nasıl yanyana koyabiliriz?
  • Photoshop kullanarak yapabilirsin, yada paint ile de olur, sen iste yeterki, herhangi bir resim programı da olur, portable photoshop indir onunla dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

Photoshop kullanarak yapabilirsin, yada paint ile de olur, sen iste yeterki, herhangi bir resim programı da olur, portable photoshop indir onunla dene...

Aynen öyle .

Bence arkaplanda kullandığın cihazının resmide olsun daha şık duruyor .. Sağına solunada ekstra göstermek istediklerini koyarsın. DA'da birçok örnekte mevcut, cihazların psd uzantılarınıda edinebilirsin istersen yardımcıda olurum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacesmebasi

[age]http://i53.tinypic.com/r1y1jn.jpg[/simage]

Nokia 5800 XpressMusic üzerinde NomadCRY'ın Sunrise isimli C6 CFW'si var. Saat htc clock isimli qt programı. Temada HTC Nokia teması

Wallpaper'ı paylaşabilir misin rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

Selam .... Biraz eski ama konunuza uygun ...

PHONE : hTC Desire HD
    ROM : MIUIDEV-1.5.6
    VERSION: 2.3.4
    THEME: dark47z
    WALL: tomorrow by hotiron

çok güzel

• Şuan hala geliştirmekteyim. Lock ekranındaki resimler 4 mevsime göre otomatik değişiyor. O resimleri daha canlı daha güzel wallpaper ile değiştireceğim. Operatör logosu falan da değişecek.
     [CEP] Ana Ekran görüntüleri [CEP] Ana Ekran görüntüleri

• o takvim , hava durumu vs. widget'in ismini öğrenebilir miyim? Ayrı ayrı mı onlar, hepsi birlikte mi?
  • Heyt :) len ben 6630 kullanıyorum nasıl atacam onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

o takvim , hava durumu vs. widget'in ismini öğrenebilir miyim? Ayrı ayrı mı onlar, hepsi birlikte mi?

Catalyst teması.
    Kendine göre widget.html dosyasını editlemen lazım. İndirdiğin zaman yapamazsanız yardimci olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 5 Kasım 2011; 12:04:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.