saol ii olur bu arada saten senın adını yayınlamaya calısıodum demınden beri ama bu kadar kısa surede 2 msj atılmıomussss...ya ondan gec oldu ...ama saol...
saol ii olur bu arada saten senın adını yayınlamaya calısıodum demınden beri ama bu kadar kısa surede 2 msj atılmıomussss...ya ondan gec oldu ...ama saol...
arkadası yormayalım benim siteme arkadasın yardımı ıle koyduk...www.duhan17.tr.gs de baha rip e gene tesekkur ederız...
quote:
Orijinalden alıntı: quarezma88
evet ya bidaha size site adı yazamam cunku bu topic ı kıtlerler lutfen daha fazla arkadasıda yormayın ....
quote:
Orijinalden alıntı: quarezma88
yeter be kardeşim anlamıyomusunuz maille adresi gönderiyodu arkadaş adreside yazmışlar işte hala mail weriyosunuz
quote:
Orijinalden alıntı: fatihx
yeter be kardeşim anlamıyomusunuz maille adresi gönderiyodu arkadaş adreside yazmışlar işte hala mail weriyosunuz
Alıntıları Göster
fatihx haklısın ama anlamıyorlar boşuna mailinizi vermeyın spam yaparım walla
quote:
Orijinalden alıntı: yakamos
fatihx haklısın ama anlamıyorlar boşuna mailinizi vermeyın spam yaparım walla
Alıntıları Göster
yaw ben konuya açıklık getirmek istiyorum.... özellikle teşekkür ederim beni de düşündüğünüz için.... ben bayağı yoruluyodum bu link olayından... ama bundan sonra benim topiğimde link vermemenizi rica ediyorum arkadaşlar.... ben daha çok böyle şeyler bulup topic açacam....