Şimdi Ara

cep limitsiz eski tarife (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vodafone :İlk olarak Kasım 2008 ayında satışa sunmuş olduğumuz Faturalı Kurumsal ve Bireysel CepLimitsiz tarifelerimiz ve ilave avantajlarına; yeni abonelik kabulu, geçişler ve ilave avantaj seçme hakları daha önce duyurduğumuz üzere 31 Mart 2009 tarihinde sona erecektir.Mevcut bu paketlerini kullanan abonelerimiz paket değişikliği yapmadıkları takdirde aynı şekilde hizmet almaya devam edeceklerdir.

Eski Tarife Kullanan Arkadaslar Hesap Kesim Tarihlerinizi Ögrenin Hesap Kesim Tarihine 1 Öncedenwww.Vodafone.Com.tr Veya Vodafone SHOP MH. Yeni CEPLimitsiz Tarifelerinden Birine Gecn Benim Fkrim ßu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xR4d -- 30 Mart 2009; 15:01:40 >

• anlamadım ne demek şimdi bu?

yeni üye kabulu olmuyor eskiler bir değişiklik yapmazlarsa devam mı edicek demek kampanya ve avantajlar??bir de resmi mi bu açıklama kaynak neresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Nemlendirici -- 30 Mart 2009; 21:17:39 >
  • Kısacası SAĞLAM KAYNAK inanmassan 444 0 542 ara

Bak iyice Ne Dio.
    Eski Cep Limitsiz Hattın Extra Avantajları.
    EXTRA AVANTAJLAR:
    MobilHat Avantajı: İlave 5 YTL (6,06 OIV dahil) ile CepLimitsiz aboneleri Turkcell ve Avea’daki arkadaşlarını,dostlarını yarı fiyatına 12,5 Ykr/dk (15,15 Ykr OIV dahil) ücretle arayabileceklerdir.

SabitHat Avantajı: İlave 10 YTL (12,12 OIV dahil) ile CepLimitsiz aboneleri tüm ev ve iş telefonlarını ücretsiz olarak arayabileceklerdir.

Sebekeiçi SMS Avantajı: İlave 5 YTL (6,06 OIV dahil) ile CepLimitsiz aboneleri yurtiçindeki tüm Vodafone kullanıcılarına limitsiz ücretsiz SMS gönderebileceklerdir.

Yurtiçi SMS Avantajı: İlave 15 YTL (18,18 OIV dahil) ile CepLimitsiz aboneleri yurtiçindeki tüm GSM ve sabit telefon kullanıcılarına limitsiz ücretsiz SMS gönderebileceklerdir.

Şebekeiçi SMS ile Yurtiçi SMS aynı anda kullanılmamaktadır.

Tarife ile avantajlar 31.03.2009 tarihinde yeni abone alımına kapatılacak, mevcut satın almış olan aboneler tarifeyi ve EXTRA AVANTAJLARIYLA BİRLİKTE kullanmaya devam edecektir.

• evet dün mail atmıştım az önce arandım kampanya uzatılmış ancak belirli bir süresi yokmuş uzatılma tarihinin..
  • Bu Böyle Gider Gönlünüzü FERAH TUTUN

Bişey Dedikte Yanlış mı Cıktı :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.