bir haftadır vodafonedan gelen yükle kazan mesajları sebebiyle hadi dedim şu telefonu kendi üzerime alıp cepözgüre geçip kontür yükleyeyim.her ne kadar hattı üstüme geçirirken vereceğim 13 tlme kıyamasam bile onca bedava kontür alacağım.veririm önemli değil dedim.cepshopa gittim.dedim hattı üstüme geçircem ama sms paketim var.sıfırlanma durumu olmaz dimi dedim.sıfırdan hat açcak gibi olacağımız için sms paketiniz sıfırlanır.hattı üstünüze alacaksanız kampanyalar sms paketleriniz herşeyleriniz sıfırlanır dediler.lanet olsun vodafone'a dedim çıktım gittim.
25 yaş altıyım ama hat başkasının üstüne ben kullanıyorum diyorum.geçmek istiyorum bu tarifeye diyorum.hattı üstüne alacaksın diyolar.bu iş için para üstüne para istiyorlar.herşeye rağmen tamam diyorum.gidiyorum cepshopa bu sefer 39 kontür verip aldığım sms paketinizi silcez üstüne numaranıza tanımlanmış kampanyalarıda silcez diyorlar.o zaman benim vodafone hattı kullanmamı daha çok beklersiniz.
Arkadaşım verilen kampanyalar yada avantajlar numaraya değil kişiye verilir. Senin numaran değişmiycek ama tarifen değişicek ..sen 25 yaş altında kullanılan cepözgüre geçmeyi kabul ediyorsun ama vodafonenin kampanyaları silmesini neden kabul etmiyorsun. O kampanyalar senin kullandığın hattın sahibine verilen avantajlar hattı senin kullanıyor olman aynı avantajlarıda hattı kendi adına aldığında kullanıcağın anlamına gelmiyor. Kullanabilirsin ama endi adına yeniden yapman gerkiyor. ama bu uygulama yaanlızca vodafonede değil tüm oprtlerde böyledir.Vodafone has bir uygulama değil..
quote:
Orijinalden alıntı: gündemden
Arkadaşım verilen kampanyalar yada avantajlar numaraya değil kişiye verilir. Senin numaran değişmiycek ama tarifen değişicek ..sen 25 yaş altında kullanılan cepözgüre geçmeyi kabul ediyorsun ama vodafonenin kampanyaları silmesini neden kabul etmiyorsun. O kampanyalar senin kullandığın hattın sahibine verilen avantajlar hattı senin kullanıyor olman aynı avantajlarıda hattı kendi adına aldığında kullanıcağın anlamına gelmiyor. Kullanabilirsin ama endi adına yeniden yapman gerkiyor. ama bu uygulama yaanlızca vodafonede değil tüm oprtlerde böyledir.Vodafone has bir uygulama değil..
senin mantığınla olaya bakarsak yani kampanyalar kişiye özel veriliyor diye düşünürsek o zaman o kişi adına kayıtlı bütün hatlara aynı avantajın verilmesi lazım.bu da böyle olmadığına göre kampanyalar kişiye tanımlanıyor demek bence yanlış.
cepözgüre geçmeyi kabul etmemle kampanyanın silinmesini kabul etmemem arasında hiç bir bağlantı bulamadım.sonuçta amaçları bana kontür yükletmek değilmi? ne önemi var ha cep özgürde kontür yüklemişim ha cep birde yada başka bir tarifede yüklemişim.sonuçta kontür yükleyip konuşma yapıyorum.
diğer operatörlerdeki durumu bilmiyorum.çünkü hiç biri bi tarifeyi kullanmam için bu kadar şart önüme koymadı
Arkadaşım bu benim fikrim değil oprtörlerin uygulamalarıdır. şahsi fikrimi söyliyecek kadar bilgisiz değilim.3 oprotördede çalıştım. Sen kabul et yada etme bu böyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme