Şimdi Ara

Cep Sinema, Resimli ve Multimedia oda Stüdyo Oda Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.himerpa.com/urunpop.asp?fld=URUNNO&URUNNO=IC008&sortby=URUNNO

Buradan ilgili levhanın bilgilerine ulaşabilirsiniz.

http://www.himerpa.com/index1.htm
    Buradanda diğer levha çeşitlerine ve firma bilgilerine. İlgili firmayla hiç bir alakam yoktur. Şu ana kadar birtek bu sitede rastladığım için ekleyeyim dedim.

• halit k koyduğun resimde bir terslik var sanki . ben subwooferin koltuğun arkasında olmasını mantıksız buldum genelde tvnin altına olması lazım centerin yeride ya tvnin üstü ya da arka duvar olmalı tabi değişir bu . ses izolasyonuna gelince bu çok önemli bir konu . bunun için iyi bir işçilik lazım . tabi insan kendide yapabilir neden olmasın .
    tabi herşey isteğe bağlı bu arada bu ürünler yurt dışında daha ucuz . mesela ps3 700 dolar tabi pek fark etmiyo ama projeksiyonda ya da ses siteminde diğişir işler o sebeble bunları dışarıdan alabilecek arkadaşlar ordan alsın .
  • Bende bu konuda dikkat çekmiştim subwooferın konuluş yeri bazı yerde sağ kiriş dibi tv altı vb. gördüm ama bunu araştırıken buna sağlam kaynaktan bakarım.
    bu arada izolasyon konusunda.www.izoder.org.tr de açıklamalı bilgiler var.
  • Eski bir başlığı hortlatıyorum ama bende aynı fikirden yola çıkarak bir sinema ve multimedia odası yapma fikrindeyim. Benim mali gücüm asgari ücretin yettiği kadar. Elimdekiler ile birşeyler yapmaya çalışıyorum yada belkide uygun kelime yapmaya çalışacağım olacaktır.

Önce kendi televizyonumu kullanmaya karar verdim. Arçelik 72 ekran Flat 100 HZ sonrada elimde ki compact sinema sistemi LG HT503SH ve oyun konsolum PS2.

Biliyorum bunlar lafı bile edilmeyecek cihazlar ama hazır boş bir oda bulmuşken çok uzun zamandır düşündüğüm şeyi sinema/multimedia odasını yapmak istiyorum.

Bu sisteme çok yakında bir laptop ekleyeceğim Toshiba satellite a210 16g, hemen sonrasında ya WD HD LİVE yada Dark Media Mania (bu ikisi arasında hala kararsızım, özellikle fiyat konusunda)

Sitemizin ikinci el bölümünde bir projeksiyon buldum ama kumandasının olmaması ve kalan lamba ömrünün bilinmemesi açıkcası beni bir parça düşündürüyor. EPSON EMP-S3, ilgili ilanı sanıyorum aratarak bulabilirsiniz.

Ben sizlerden koltuk ve dvdleri koyabileceğim camekanlı dolap tavsiyesi rica ediyorum. Varsa başka fikirlerinizde paylaşırsanız mutluluk duyarım.

İyi çalışmalar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.