Şimdi Ara

cep tel alacağım radyolu ve kızılötesi olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Janjan</i>
    <br />7210un kiz telefonu gibi olduguna kesinlikle katilmiyorum sadece daha genç-deli insanlara hitap ettigini düsünüyorum-bi kere kiz telefonu olmasi için gerekli özellikler yok:

- gereksiz pahali degil-hava atilamaz
    - pembe rengi fln war ama siyah, turkuaz, kahverengi fln da war..
    - çok küçük degil hatta 6610 la ayni boyutta
    - benim çevremde 7210 kullanan erkek sayisi kiz kullanicilarin 2-3 kati çünkü fiyat/performans 6610dan kat kat iyi
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

aynen katiliyorum.. benim cevremde sadece 1 kizda war... ama erkeklerin yarisinda o war :D kizilay dagitmish gibi

• bence 3300 al hem müzik hem radyo
    kullanışlıda bence usb den bağlanrsın bilgisyara hem daha hızlı
    bence
  • madem 3300 onerdin.... symbian yoq kardesh.. en geyc ona basar 10 basar 20 basar....
  • Symbianla beraber 176x208 TFT ekran STN 128x128den daha iyidir en iyisi En-Geyç hocam hafiza iyi (3.4+ 32mb kart weriolar), IR yok BT war daha iyidir, radyo war, GPRS war, kullanimi da rahat we gelisime açik boyut da benim taktigim bi olay degil ama göreceli tabi..
  • 6610 ile 530'u nasil karsilastirabiliyorsunuz. hangi mantik.
    +1 ses kaydi
    +2 1,8MB hafiza(arkadas hafiza cok olsun diyor; 6610 kac hafiza)
    +3 sesle menu komutu
    +4 gprs class10 3+2 49,6kb(6610-7210 HSCD ile 43,6kb ve 4+1)
    +5 sesli alarm
    +6 infisio ve java yeni surumu(ikisi birada)
    +7 65536renk ve 128*160piksel
    +8 BeDJ
    +9 sayisal imza
    +10 uzun bekleme suresi
    +11 cekimi yuksek
    +12 350 milyon ikiyil garantilisi
    + daha yazayimmi?
  • filipis yetkili servisi misin arkadaşım?
    2 yi geç
    5 i geç
    6 neyleyim ben javayı uygun java uygulaması yoxa
    8,9 ne olduğu bell değil
    11 ide geç tahtakale satıcıları bile kullanmıyor bunu artık
  • 530 128x128 TFT-65K 160x128 degil.. 6610da ses kaydi yok dogru, 6610 150sms sakliyo + 625kb kagit ustünde hafizasi war kullaniciya açik 350küsür kb, sesle menü komutu yok ama gereksiz gibi, sesli alarm dedigin ne?? Ama 6610da alarm war, Java 1.0 war 6610da, GPRS Class 4 6610'da, BeDJ besteleme galiba, çok gerekli degill (bence) 6610 da yok, 6610 300saat bekleme süresi war gerçekten iyi gidiyor ölçmedim ama, çekimi yüksek 6610un da triband zaten ama hat TRCell o yüzden de olabilir, 440milyon 2 yil garantili ama ayni özellikte 7210 370milyon gene garantili, we son olarak 6610-7210 we diger s40 Nokialar 128x128 STN 4096renk

Not: muhalefet olsun diye degil tam karsilastirmal olsun diye yazdim
  • sesli alarm: kaydedilen seslerin alarma atanmasidir. ve ya bir alarma sesle not eklemektir.
    java 2.0 MDP
    BeDJ: dunyanin onde gelen muzik yapimcilarinin kullanmis oldugu bir programin cep telefonuna lanse edilmis versiyonu. cekilen veya yapilan melodiler uzerinde miksleme programi. motomixer gibi. ama daha guzel.
    band olayi ile cekimin yakindan uzaktan bir alakasi yok. bir zamanda kizilotesi olan telefon daha iyi ceker demislerdi.
    cep telefonlarinin bekleme sistemi DRXmodunda yapilir. yani simkartsiz yapilir. simkart takilinca icindeki kartlara ve telefonun cekimine gore %70' ekadar duser. yani cekimi guzel olan telefonun bekleme suresi daha gercekcidir.530 bir haftayi geciyor aycellde
  • nokianin siradan taöircisi olacagima philipsin servisi olabilmeyi tercih ederdim. keske olabilsem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.