3-4 gundur arkadasın cep telefonuna isimsiz cagrı geliyor.Bu cagrıların kimin tarafından yapıldıgını anlayabilecegim bir yazılım var mı arkadaslar?
+999999999999999999
war mı hakkat öle bişi..bende merak ettim bak simdi..:)
Yok böyle bi program.
var..
şebekenin müşteri hizmetleri yazılımı
Abi varmı öğle bir program!!!eğer varsa bize de yarar valla
herkes ister böyle birşey
Arkadaşım Var Hemde Bende 112 ACİLİN BİLGİSAYARI GELMİŞTİ DÜKAKANIMA REMİNİ YÜKSELTEMK İÇİN BİR DE POWERE YANMIŞTI BENDE O PROGRAMI ÇEKTİM PROGRAMIN ADI (TELC) AMA PROGRAMI KULANMAK İÇİN SANTRAL VE BİLGİSAYARLA TELEFON ARASINDA BAĞLANTI YAPILMASI GEREKİR AMA BEN DAHA HENÜZ YAPAMADIM TELC DEDİĞİM PROGRAMI 112 ACİLİ ÇOK RAHATSIZ EDİYORLARMIŞ ANKARAYA DİLEKÇE ÇEKMİŞLER EMNİYETTEN O PROGRAMI GÖNDERMİŞLER
var var ben duymuştum öle bişey ama yanlış yerdesin adamım yazılım bölümüne deil mobil cihazlar bölümüne gideceksin ben orada öyle bi muhabbetin döndüğünü okumuştum ama inanmadığım hiç kaideye almamıştımm
ama sen bi kaideye al belki işe yarar
bu arada işe yararsa bizide bilgilendirmeyi unutma ok....
Birde Ses Kayıtlarınıda Toplayabiliyon
müşteri hizmwetleri
yasa çıkıyor arkadaşım yasayı beklemen lazım...
quote:
Orjinalden alıntı: gold38
yasa çıkıyor arkadaşım yasayı beklemen lazım...
evet yasa çıktığı zaman telefon sapıklarına veda edeceğiz
arkadaslar gizlinumaraları engelleyen (yani gizli numara aradığında sizin telinizi kapalı gösteren bi program)vardı adıda blacklistti.ben onu biliyorum yani gösteren değilde engelleyen bir yazılımdı bu..
quote:
Orjinalden alıntı: winning11
arkadaslar gizlinumaraları engelleyen (yani gizli numara aradığında sizin telinizi kapalı gösteren bi program)vardı adıda blacklistti.ben onu biliyorum yani gösteren değilde engelleyen bir yazılımdı bu..
o dediğin gizli numaraları engelleyemiyor sadece belinen numaraları engelliyor
"telc" i buldum emule den bakalım bi.ama santral nasıl kurcam bilmiyorum .
Yalan o iş inanmayın
quote:
Orjinalden alıntı: jailbreak
"telc" i buldum emule den bakalım bi.ama santral nasıl kurcam bilmiyorum .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme