Şimdi Ara

Cep Telefonu Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar fazla pahali telefon almak marifet degil cok ii denilen markalara verilen milyarlar hic de hak etmiyor bazen uzun zamandr arastiriyorum ama szilernde fikrini almak istedim general mobile discovery elite kullanimi nasil bataryasi nasil gidiyor telefon saglammi hizlimi benim icin saglamlik hiz batarya onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon zaten gerek islemci gerek ram yuzunden gayet hizli bataryaya gelince benim cihazim rootlu oldugu icin grenifynin premium surumunu kullaniyorum sarji baya uzun goturuyor 1 gun kesin bazen 1.5 gunu buluyor ortalama 5.5-6 saat gibide ekran suresi aliyorum internette cok dolasirim ve clash of clans gibi 2-3 tanede oyun oynamama ragmen 6 saat aliyosam normal biri kullansa 7-8 saati bulabilir normalde g2 alicaktim ben ama tanidigim sayesinde 900 liraya bulunca elite aldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi marka ve model alayim saglam olan dermsnz

• Stevejones cok sagol kardes onerdigin model var mi

• Sony Xperia Z2 ne dersiniz

• Hangisini alayim kardes

• Ben lg g2 kullanıyorum eliteden üstün bir cihaz tavsiye ederim kardeş.
    Alabiliyorsan lg g3 al ama 32gb lık modelini al.alamıyorsan 32gblık g2 al.

• Discovery 1 kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır.Hiçbir sorun olmadı.Bence elite al.Tam bir f/p ürünü.Gidip fazla para verip daha kötü özellikli alacağına az verip daha iyi özellikli alabilirsin.

• Avea kullanmiyorum avea lg l bello alamam operator sıkntsı oluyor .samsung hic almicam cunku cok dayaniksiz telefon ufak dusmede parca oluyor cokuyorr birde cok yavas oluyor rami cok yiyor ondan samsung almam sony de arastrdm hat cekmiyor diolar cekinceliyim htc desire eye modeli var asil dysundggum ama o da 1940 tl cok pahali napacam bilmiorum suan ki telefonm samsung hic memnun degilim samsumgn bircok modelini inceledim hicbiri ii degil kararszm bi tane secmem lazim 1500 tl yi gecmemesi lazm bi model dersnz sebepleryle cok cok iyi olacak simdiden sagolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.