Şimdi Ara

Cep telefonu dükkanı nasıl açarım püf noktaları neler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
56.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tarihe dikkat etmedim bende uzun uzun yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therebeder -- 31 Mayıs 2012; 0:53:43 >
  • slm merhaba ankarada oturuyorum yakın zamanda da cep telefon işi yapmayı düşünüyorum avantajları ve dezavantajları nelerdir bilgi verebilirmisiniz araştırdığım kadarıyla da prim olarak avea daha güzel prim veriyor ama ne ne kadar bilmiyorum yardımcı olabilrmisniz
  • Arkadasim doğru düşunmuşun aç olumsuz mesajlara kulak asma hiç bir esnaf işim iyi demez iyi olsada iyi demez bilişim iletişim sektoru hic bir zaman olmez simdi insanlar dukkan acunca ertesi gun zengin ilacam zannediyo amac ekmegini cikarmak sa taş da satsan cikarirsin korkma rizki veren Allah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu açılalı 5 sene olmaş acaba konu sahibi ne yaptı merak ettim walla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende merak ettim ne yaptı acaba ???
  • dükkanı açtık 5 yıl oldu işler allah şükür çok güzel bence düşünmeden açın ben ikinci bir yer arıyorum şimdi :)
  • Yeni Telefon dükkanı açmak isteyen arkadaşlar.www.garantikontor.com
    sitesinden kontor yükleyebilir. Fatura ödeyebilirsiniz.
    Beklemek yok
    Ücret Yok
    Formalite Yok
    Başvurusunu yapın işlem tamam. Türkiye genelindeki 1.000 adet bayimiz
    gibi sizlerde garantikontor.com farkını yaşayın.

0850 520 0502 enderiletisim.com Güvencesiyle.

Bol Kazançlar....
  • Bu işe doğrudan telefon aksesuarları bazında giriş yapmak nasıl bir tercih olurdu acaba? İlk etapta çok yüksek bir karlılık gibi bir düşüncem yok. Önce emekleyip sonra yürümek istiyorum. Telefon aksesuarları, elektronik cihazlar ve yine ufaktan ikinci el işine garantili, faturalı ürünlerle başlamak istiyorum. Atıyorum şahıs telefonunu yenilemek için elindeki garantisi bitmemiş cihazı satmak ister ve ben de bunu değerlendiririm gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özger -- 13 Aralık 2014; 21:43:09 >
  • Konu sahibi aradan geçen onca yıl sonra ne yaptı bilmiyorum ama şimdi işler değişti artık. sıfır telefonda kar kalmadı. aksesuar dükkanı açmak daha az sermaye istiyor hem de daha karlı.

ayrıca bu konu da iş yapabilir araştırmak isteyenler içinhttps://www.yeniisfikirleri.com/akilli-cep-telefonu-satis-ve-tamir-dukkani-acmak/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.