📷 CEP TELEFONU FOTOĞRAFÇILIĞI [ANA KONU] 📷 (1667. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Pura 70 Ultra her seferinde aklımı başımdan alıyor çektikleri ile. Özel bir ayar mı yapıyorsunuz yoksa telefon gece modunda böyle mi çekiyor hocam? Samanyolu böyle harika görünüyorsa ya Huawei yapmış demektir ya da yapay zekâ ile eklemiş sevmektir. 😅😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Pura da gece modunda çekiyorum pro modun da bir sorun var çözemedim gece moduda kendi uzun pozlama 32 saniye iso 1600 değerleri ile çekiyorum ama pro modunda bir sıkıntı var çözemedim çektikten sonra biraz netlik ve kontrast artırıyorum o kadar ama gel gelelim gerçekten harika görünüyor 😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O durum P60 Pro modelindede var sanırım hocam, Kaliteyi Jpeg olarak seçsem dahi istediğim gibi netlikte olmuyor tam olarak düzenlenmesi gerekiyor her türlü sanki.
-
Evet P60 pro da da vardi haklısın pro mod istediğim kaliteyi vermedi ama bunda ufak bir ışık kaynağı olsun halka halka oluyor yani mate 50 de yada p40 pro da bu sorunu yaşamadım sensör büyüdükce optimizasyon biraz sorun oluyor sanki
-
Emin değilim lakin son güncellemeden sonra özellikle bir kalite kaybı hissettim ben, Çekimler bu seviyedeki bir model için yetersiz evet garip bir şekilde.
-
-
-
-
-
-
hocam fotoğraflarınız harika. telefonun kamerası çok iyi olabilir ama fotoğrafı çekenin de hakkını yememek lazım, tebrik ederim
-
-
-
-
Çok teşekkür ederim 😊
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X