Şimdi Ara

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
891
Cevap
4
Favori
38.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

Cep Telefonu Fotoğrafçılığı Yarışması 7. ETAP BİTKİ(makro) oylama başladı

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2015)
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Sonraki yarışmaya bende katılmak istiyorum ne yapmam gerek

ılk sayfadakı kuralları oku konuyu ogren cek ve cep telefonu fotografcılıgı konusuna resmını ekle ustune de yarısma yaz tamamdır

Tamamdır Sagolasin
  • gdervisoglu
  • @atroce ilk defa oyumu açıklıyorum. Sana verdim oyu ve gerçekten çok harika hele o arkaplan süper oturmuş Bu turdanda oy alacaksın büyük ihtimal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

atroce, gdervisoğlu ve ahmetdemircinin fotoları güzel, atrocenin perspektifini beğemdim oyumu atroceye verdim...

hocam teşekkürler

@Assasinate;

saolasın hocam resmi sepya olarak çekseydim keşke diye pişman olmadım değil inşallah bakalım bende büyük hevesle koydum fotoyu azcık güveniyodum ama gerilerde kaldık

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

bu arada benim oyum beyaz vipera(yakamoz40) çok süper fotoğraf bence

oyun için teşekkürler
    ama yılların fotoğrafçısı ahmet bey ilr boy ölçüşmemiz çok zor pan efekti falan bu işin sonu belli gibi...
  • 3. eteba katılma hakkımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

quote:

bu arada benim oyum beyaz vipera(yakamoz40) çok süper fotoğraf bence

oyun için teşekkürler
    ama yılların fotoğrafçısı ahmet bey ilr boy ölçüşmemiz çok zor pan efekti falan bu işin sonu belli gibi...

estağfirullah hocam ben yılların fotografçısı felan değilim,halen amatör ligdeyim:) sadece bir kaç teknik biliyorum onları uyguluyorum hocam:) oda çok fazla değil
  • ahmetdemirci;
    aklıma gelen şeyi yapmışsın, eğer yarışmaya katılsaydım bu şekilde bir foto düşünmüştüm. sanırım buna fotoğrafçılıkta pan tekniği diyorlar. araç net olsa çok daha güzel olacaktı. başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: auluocak

ahmetdemirci;
    aklıma gelen şeyi yapmışsın, eğer yarışmaya katılsaydım bu şekilde bir foto düşünmüştüm. sanırım buna fotoğrafçılıkta pan tekniği diyorlar. araç net olsa çok daha güzel olacaktı. başarılar...

bu teknikle oyuncak arabayı bir telefonla net çıkarmak çok zor hocam. buna kadar kaç deneme yaptım enneti bu oldu. gerçi yardım edecek biri olsa dahada iyi olabilirdi fakat tek başına telefonla ancak biu kadar ouyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: photomaniac

3. eteba katılma hakkımız var mı?

hayır.. kontejan doldu.. 4. etaba katılabilirsin ancak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirekret -- 19 Temmuz 2011; 23:42:55 >
  • Peki sağlık olsun 4.etaba saklıyorum o zaman kendimi
  • derdaket
    konuyu belirlediniz mi hocam ?biraz ipucu felan verseniz ?
  • yav arkadaslar gecen gun negatıf ve sıyah beyaz resım cekıyım dedım o fonksıyonlar calısmıyor ordakı guneslı bulutlu falan onlarda calısmıyor camdrıver 7.5 yuklu ondanmıdır acep yenıden mı yukleyım drıverı
  • 3. etabın son resmi ile pc'de oynanmış bariz

serbest mi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

3. etabın son resmi ile pc'de oynanmış bariz

serbest mi bu?

nereden biliyorsun pc ile oynandığını arkadaşım? neler yapılmış söyle bakalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: defected

3. etabın son resmi ile pc'de oynanmış bariz

serbest mi bu?

nereden biliyorsun pc ile oynandığını arkadaşım? neler yapılmış söyle bakalım?

shutter speed'i bu kadar iyi kullanan bir mobil cihaz yok
    araba mı hareket halindeydi yoksa resim koşarak mı çekildi
    titreme neredeyse sıfır, blur ağırlıkta
    arabanın üst tarafında görünen arkaplandaki nesneler aşırı dağılmış fakat ön tarafta aynı etki görünmüyor

• arkadaşım buna fotoğrafçılıkta panning deniliyor. onunda bir çekim tekniği var. uygun koşulları ayarladığında aynısını sende çekebilirsin. burada hiç bir blgsayar efekti yok. tek yapılan paylaşım sitelerine yükleyebilmek için acdsee'de dosya boyutu küçültmek için kalite düşürme işi.
  • quote:

derdaket

diğer modlardan belirlemeyi düşünüyorum.. mesela sayfada artık İNSAN da olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: derdaket

quote:

derdaket

diğer modlardan belirlemeyi düşünüyorum.. mesela sayfada artık İNSAN da olmalı

Bana bile söylemiyor adam sır gibi saklıyor
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.