Bu arada aklıma bir şey geldi Acaba bu yarışmanın sonucu orada verilen oyların sonucuna göre en çok puanı alana mı verilecek? Yani başka bir değerlendirme olacak mı acaba? Sizin eklediğiniz fotoğrafların dışındakilerin hepsine 1'er puan vermek geldi aklıma da
Bu arada aklıma bir şey geldi Acaba bu yarışmanın sonucu orada verilen oyların sonucuna göre en çok puanı alana mı verilecek? Yani başka bir değerlendirme olacak mı acaba? Sizin eklediğiniz fotoğrafların dışındakilerin hepsine 1'er puan vermek geldi aklıma da
% 50 si verilen oylarla %50 si jürinin oylarıyla.
Teşekkürler dostum
quote:
10 puan başarıyla verildi
Bu arada aklıma bir şey geldi Acaba bu yarışmanın sonucu orada verilen oyların sonucuna göre en çok puanı alana mı verilecek? yani başka bir değerlendirme olacak mı acaba? Sizin eklediğiniz fotoğrafların dışındakilerin hepsine 1'er puan vermek geldi aklıma da
Dediğin gibi bazı acemi çekimler var.. hoş görmek gerek..
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoSt
quote:
10 puan başarıyla verildi
Bu arada aklıma bir şey geldi Acaba bu yarışmanın sonucu orada verilen oyların sonucuna göre en çok puanı alana mı verilecek? yani başka bir değerlendirme olacak mı acaba? Sizin eklediğiniz fotoğrafların dışındakilerin hepsine 1'er puan vermek geldi aklıma da
Dediğin gibi bazı acemi çekimler var.. hoş görmek gerek..
Ulen bissürü fotoğraf var oy vereyim dedim saldırdım arka arkaya birde herkese hakkettiği oyu vermek istedim :D amma çok varmış herkes katılmış . Sony ericcson amma çok satmış ülkemizde
Öyle valla.. Çeken çekene maşallah
quote:
Öyle valla.. Çeken çekene maşallah
Bizde inandık
puan için hepinize teşekkür ederim.. sağolun..
Rica ederim, bugün sana yarın bana..
Cep Telefonu Fotoğrafçılığı YARIŞMASI - PUAN DURUMU
Sıra - Üye Adı - KonuAdı: Günbatımı | Domates | OyuncakAraba | Portre | Göz | TOPLAM
Puan durumuna şöyle bir bakıp yanlışlık olduğunu düşünen varsa PM ile ulaşsın .
Şöyle bir baktım ki 6.etaptayız geriye döndüğümde şuanki liderimizin @derdaket 3 3 3 aldığını görüyorum katılırsa 1.oluyor demek bu harika bir istikrar. Bir istikrar abideside @atroce neredeyse her etaptan puan almayı başarmış. @ahmetdemirci yarışmamızın ilk etap 1.si gerçekten iyi fotoğraflarla katıldı ve puan topladı. Rekabet artsın arkadaşlar üst sıraları zorlayalım biraz.
@Assasinate
Rahat ol dostum.. 0 puanla başlasam bile 1-2 etap sonra lideri zorlucağım yani anlıcan çok çekişmeli etaplar bizleri bekliyor.
quote:
@Assasinate
Rahat ol dostum.. 0 puanla başlasam bile 1-2 etap sonra lideri zorlucağım yani anlıcan çok çekişmeli etaplar bizleri bekliyor.
Of iddialara bak sen Yoluna taş koyacağım
Altımdaki araba şimşek mekkuin oldugu icin bu pek de sorun teşkil etmiyor ister koca bir kaya parçası koy:-P
Oylama başlamış ..
MANZARA
ThE LoSt