Şimdi Ara

CEP TELEFONU KAYIT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu cep telefonu kayıtını nasıl yaptıracaz bana mesaj geldi abone merkezine gittim bu ne dedim Trcell den 50 knt. hediyeden düşecek dedi. yok 5 lira vereyim kayıt et dedim olmaz kartla ödeyebilirsin dedi.
    sonra bugünkü gazetede trcellden gelen mesajlara evet diye mesaj çekin dio ama hangi numaraya çekeceğime bulamadım telini kayıt ettiren arkadaşlar bi zahmet yarım edin
    GSM : TURKCELL

• bana da msj geldı klonlanmış dıye bı ıbare vardı ne demek o
  • Yokmu bilen arkadaşlar hangi numaraya mesaj atacaz kayıt ettirmek için?
  • http://abonecell.com/turkcell-kayit-disi-ve-klonlanmis-cep-telefonu-kaydini-otomatik-olarak-yapiyor/61

Tuırcell 2448
    telsim 7227
    avea 9858
    neden tek bir numara yapmazlar şu 2868 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 9 Aralık 2005, 15:02:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeteBaba

Yokmu bilen arkadaşlar hangi numaraya mesaj atacaz kayıt ettirmek için?

forumun CEP TELEFONU bölümüne gidip bakarsan bu konuda sayfalarca tartışma ve faydalı güncel bilgiler bulabilirsin
  • yani sonuç olarak herhangi bir numaraya mesaj çekmemiz gerekmiyor onlar otomatik olarak 50 knt. karşılığında kayıt ediyorlar öylemi?
    bana mesaj geldi ben cevap olarak birşey yazmadım..
  • ok hemen giriyorum. forumda arattım ama bulamadım demekki yanlış kelimeleri arrtım sağol dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainxx

bana da msj geldı klonlanmış dıye bı ıbare vardı ne demek o
    yaaa ne demek biliyon mu
    şu demek:
    ADAMLAR 1 SERİ NUMARASINI 15.000-20.000 TELEFONA KAYIT EDİOLAR
    SONRA KAÇAK ÇIKIO FALAN....
  • turkcell abonelerinin kayıt dışı telefonlar için evt diye onay msjı göndermelerine gerek yok,turkcell zaten otomotik olarak kayıt dışı telefonları işleme alıyo ve bunun bedelini de kontorbizden kontorlerinden çekiyo
    eger telefonu kayıt altına almamak isterseniz işte o zmn HAYIR yazıp 2448e göndermeniz gerekiyor.yani turkcellde telefonu kayıt altına almak için hiç bişey yapmaya gerek yok
  • ya bişiey yapmaya gerek yok bunun için ama önemli bişey var dikkatimi çekti iki telefon kayıt dışıydı gönderdikleri numaranın 15 haneli olması gerekiyo2 telefonunda ilk 14 hanesi tutuyo ama son hanelerin rakmamını göndermemişler son rakamı X olarak göndermişler
    bu ne demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.