valla öylede yani mektubun yeri bir ayrı askerde daha iyi anladım tamam 2 günde bir telefonlar konuşuyorduk ama mektup gelince de insan ayrı bir heyecana kapılıyor. onun büyüsü başka
Birbirine ulaşmak bu kadar kolay değildi, ben dışarıda olduğumda jetonlu telefonlarda çok sıra beklediğimi hatılıyorum, veya postaneye gidip sıra beklerdim, daha sonra kaç kontör düştüyse parasını öderdim. Yani birbirine ulaşmak biraz daha emek gerektiriyordu. Belki de daha iyiydi.
quote:
Orjinalden alıntı: dabbemre
Mevzu Yaparken ıslıkla haberleşiyoduk
Önceki zamanlarda her şeyin bir tadı vardı... Hasret bir başkaydı, vuslat da öyle. Bir saat, bir gün ya da bir ay sonrasının haberiyle avunup dururduk. Ve buluşmalar samimi olurdu. Hiç de cep telefonu gibi bir alet -icad edilseydi- diye aklımızın ucundan bile geçmezdi. Kendim için söylüyorum; o zamanlar dostluklar da adam gibi dostluklardı, vesselam...
hehe ben dahil yaşlılar tekkesi gibi olmuş burası.. arkadaşlar silkelenin kendinize gelin
bekledıgım cevapları alamadım acıkcası aslında cok fasla bıse degıstırememıs telefonlar yazılanlara bakılırsa herkes arkadaslıkların tadının kactıgından dem vuruyo
quote:
Orjinalden alıntı: dabbemre
Mevzu Yaparken ıslıkla haberleşiyoduk
4 ıslık emanetle gel
Nasıl bir değişiklik bekliyordun ki, milattan önceden bahsetmiyoruz, taş çatlasın 15 yıl öncesinden bahsediyoruz..
quote:
Orjinalden alıntı: armutlu
bekledıgım cevapları alamadım acıkcası aslında cok fasla bıse degıstırememıs telefonlar yazılanlara bakılırsa herkes arkadaslıkların tadının kactıgından dem vuruyo
Çok gariptir ki 2000 yılında bunun geyiğini yapıyorduk arkadaşlarla. Acaba birisi çıkıpta "cep telefonsuz hayat nasıl oluyordu babalar?" soracak mı acep diye? Çok enterasan bir duygu. Anlatılmaz yaşanır cinsinden hakketen.
İlerde, insanlar 3 boyutlu Hologram görüntüleriyle evlerinden bile çıkmadan bir yerlerde bulunduğu zaman,bizler için aynı şeyleri söylerler sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREİ
İlerde, insanlar 3 boyutlu Hologram görüntüleriyle evlerinden bile çıkmadan bir yerlerde bulunduğu zaman,bizler için aynı şeyleri söylerler sanırım
Yazdıklarınızı okudumda cep telefonun yaygınlaşması bi bakımdan güzel bi bakımdan kötü
Birde şu var;şu anda cep telefonu diye bir kavram olduğundan dolayı, olmadığı zamanlarla karşılaştırılabiliyor.Cep telefonu olmadan önce haberleşmenin zorluğunun farkında olunuyor.Oysa o zaman böyle bir şey olmadığından,olağan şartlar sanki gelinebilecek en üst düzeydeymiş gibi algılanmaktaydı.Bu yüzden de durumlarından şikayetçi olduklarını sanmıyorum.
"Artık icat edilecek birşey kalmadı" Charles H. Duell - 1899
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme