Şimdi Ara

Cep Telefonu Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Donanim Haber Ailesi Abim telefon almak istiyor su telefonlar arasinda secin yapicaz siz hangilerini onerirdiniz LG G2 - XPERIA Z1 - SAMSUNG NOTE 3 siz hangisini onerirsiniz arti eksi yonlerini soylermisiniz yada bunlari bosver bu f/p acisindan daha iyi dediginiz telefon varmi yardimci olursaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbabali34 -- 28 Şubat 2014; 19:59:30 >

• Note 3
    Performans bakımından çok iyi.
    Ekran kalitesi çok iyi.
    Ekran büyük ve kalemi var.
  • Akbabali34 kullanıcısına yanıt
    FP telefonu LG G2'dir.
    Fakat aralarında en sağlam donanım bulunduran da Note 3'tür.

LG G2 kasası ince olduğu için haliyle parçalar az hava alır. Oyun oynarken ısınabilir.
    Z1 bu konu da LG G2'den daha üstün, aynı özelliklere sahip olmalarına rağmen.

Malzeme kalitesi olarak Z1 aralarında en iyisi. Yazılımsal olarak Z1 yine basit arayüzü ile daha hızlı çalışıyor.

Bu biraz abinin keyfine kalmış birşey üçü de iyi telefon.
  • Ne alinti yapabiliyorum nede cevapla butonu calisiyor forum destege mesaj attim ama donen olmadi ikinizede cevaplar icin tesekkurler baska arkadaslarinda yorumlarini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbabali34 -- 1 Mart 2014; 16:51:23 >
  • F.p olarak en ideali G2 olur,fiyatini kesinlikle hakediyor,diger her yonden ozellikle saglamlik malzeme kalitesi acisindan z1 tercih edilir.
  • cevapla butonu calismiyor kusura bakmayin cevabiniz icin tesekkkurler z1 daha on plana gecti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbabali34 -- 1 Mart 2014; 16:50:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbabali34

cevapla butonu calismiyor kusura bakmayin cevabiniz icin tesekkkurler z1 daha on plana gecti
    Sırf malzeme kalitesi için Z1'i tercih ederdim
  • @ WanPorsia cevabiniz icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbabali34 -- 1 Mart 2014; 16:47:38 >
  • Diger iki modeli bilmiyorum ama g2 yi kullaniyorum. Tavsiye ederim. Bazi yerlerde kotuluyorlar g2 yi. Hic asli yok bence. Ben memnunum
  • Hepside güzel cihaz.
  • Note 3 aralarında inceledigim ve oldukça begendigim bir telefon oldugundan onu önerebilirim.
  • @egzantirik @web101 @Mimar Adayi ucunuzede tesekkur ederim @ egzantirik g2 nin sizce olumlu ve olumsuz yonleri nelerdir @Mimar Adayi siz note 3u neden sectiniz ""kusura bakmayin cevapla butonu ve alinti butonu mobilde arizali galiba kullanamiyorum suan ""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbabali34 -- 1 Mart 2014; 16:46:56 >
  • quote:

@egzantirik @web101 @Mimar Adayi ucunuzede tesekkur ederim @ egzantirik g2 nin sizce olumlu ve olumsuz yonleri nelerdir @Mimar Adayi siz note 3u neden sectiniz ""kusura bakmayin cevapla butonu ve alinti butonu mobilde arizali galiba kullanamiyorum suan ""
    Note 3, oldukça akıcı bir telefon bana göre. Ekran boyutu da video vs izlemek için çok rahat geldi. Özellikleri de üst düzey. Bütçem olursa alırdım
  • Akbabali34 kullanıcısına yanıt
    Arkadasim ben siradan bi kullaniciyim. Yani telefona orjinal yazilimi disinda rom atmakmis root atmakmis onlarla ugrasmam. Bana gore olumsuz taraflari, yarim saat oyun oyna tel isiniyor ekran isigini kisiyor birde oyunda sarj normalden fazla gidiyor genel bi durumdur zaten. En buyuk olumlu yonude bir kere donsun telefon arkadas bir kere bi oyunu uygulamayi falan acarken takilsin yavaslasin. Ne yavaslama ne donma var telde sirf bunun icin aldim. 4 taksiti odedim bir kere donma yavaslama vs yok. Cebime koyarken falan dusurdum silikon kilifla birsey olmadi. Siradan ozellikler iste kamerasi s4 den iyi cekiyor bunu karanlik ortamda denedik. Asphalt 8 i denedim 5-6 telefondan hizli aciyor. LG babamin oglu degil 1000 liradan fazla para verecen bi cok kisi gunde 10 saat calisarak kazaniyor bu parayi bosa gitsin istemem. Lg den memnunun ben pisman degilim sende pisman olmazsin. Ama teknoloji sans isi ona bisi diyemem iyi derler arizali cikar kotu derler saglam cikar

Yazim yanlisi duzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirik_ -- 1 Mart 2014; 19:41:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egzantirik_

Arkadasim ben siradan bi kullaniciyim. Yani telefona orjinal yazilimi disinda rom atmakmis root atmakmis onlarla ugrasmam. Bana gore olumsuz taraflari, yarim saat oyun oyna tel isiniyor ekran isigini kisiyor birde oyunda sarj normalden fazla gidiyor genel bi durumdur zaten. En buyuk olumlu yonude bir kere donsun telefon arkadas bir kere bi oyunu uygulamayi falan acarken takilsin yavaslasin. Ne yavaslama ne donma var telde sirf bunun icin aldim. 4 taksiti odedim bir kere donma yavaslama vs yok. Cebime koyarken falan dusurdum silikon kilifla birsey olmadi. Siradan ozellikler iste kamerasi s4 den iyi cekiyor bunu karanlik ortamda denedik. Asphalt 8 i denedim 5-6 telefondan hizli aciyor. LG babamin oglu degil 1000 liradan fazla para verecen bi cok kisi gunde 10 saat calisarak kazaniyor bu parayi bosa gitsin istemem. Lg den memnunun ben pisman degilim sende pisman olmazsin. Ama teknoloji sans isi ona bisi diyemem iyi derler arizali cikar kotu derler saglam cikar

Yazim yanlisi duzeltildi
    11 Nisana kadar bekle note 3 al fiyatı düşecek büyük ihtimal.

• Kesinlikle note 3
  • Para mühimse G2
    Para mühim değil aynı donanıma 2000 lira bayılırım diyorsan Z1
    Plastik telefon kullanırım 6 aya kalmadan donmalar başlasın sorunlu telefon olsun 2000 lira veririm dersen hiç düşünmeden Note 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Note 3
    Ekran kalitesi çok iyi.

Note3 ünmü ekranı iyi ? amoled ekran renkleri çok abartıyor ve aşırı göz yoruyor bazen saçma salak renkler bile gösterebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanakdag

quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Note 3
    Ekran kalitesi çok iyi.

Note3 ünmü ekranı iyi ? amoled ekran renkleri çok abartıyor ve aşırı göz yoruyor bazen saçma salak renkler bile gösterebiliyor.

Alıntıları Göster
    XPERİA Z1 derim

• quote:

Ne alinti yapabiliyorum nede cevapla butonu calisiyor forum destege mesaj attim ama donen olmadi ikinizede cevaplar icin tesekkurler baska arkadaslarinda yorumlarini bekliyorum

N
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.