2700 lira dediğin fiyat paralel ithalat ve 64 GB. 128 GB olan 3.6k . Çok araştırdım almak istiyordum. Ben reno Z yi vatandan 2889a aldım gayet memnunum. Ayrıca test sonuçları hic dediğiniz gibi değil. Çok abartıyorsunuz bu işlemci mevzusunu. Hepsini geçtim telefonda yaptığımız şeyler WhatsApp YouTube google gibi basit şeyler . Bu yüzden zaten daha yüksek paralar vermiyorum bir telefona. Ek olarak takla atan kamera bence uzun vadede sorun çıkarır.
Alıntıları Göster
Memnunsan sorun yok. Güle güle kullanın.
Satın alınan ürün hakkında yorum istemek ve herkesin kendine ait fikrine kızmak ne kadar doğru.
2900-3000 TLye Mi9T distrübütör garantili bulunabiliyor. Aynı fiyatlara daha iyi donanım almak her zaman iyidir. Her ne kadar sadece whatsapp, facebook kullanılsa da.
Popup kamera kişisel bir beğeni. Kimisi çentik sevmez, kimisi popup kamera.
Herkesin tercihi değişir. 3000 TLye Samsung A70 alan var, sen de Reno Z tercih etmişsin. Ben Mi 9T tercih ederim ederim... gibi gibi gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: musti35
Memnunsan sorun yok. Güle güle kullanın.
Satın alınan ürün hakkında yorum istemek ve herkesin kendine ait fikrine kızmak ne kadar doğru.
2900-3000 TLye Mi9T distrübütör garantili bulunabiliyor. Aynı fiyatlara daha iyi donanım almak her zaman iyidir. Her ne kadar sadece whatsapp, facebook kullanılsa da.
Popup kamera kişisel bir beğeni. Kimisi çentik sevmez, kimisi popup kamera.
Herkesin tercihi değişir. 3000 TLye Samsung A70 alan var, sen de Reno Z tercih etmişsin. Ben Mi 9T tercih ederim ederim... gibi gibi gibi.
Alıntıları Göster
Bu devirde 64gb bana yetmiyor. Size yetiyorsa sorun yok. SD desteği de yok. O yüzden 128le kıyasla lütfen fiyatları. Ek olarak kamera aynı, fakat opponun yazılımı arayüzü çok daha stabil. Donanım olarak işlemciyi tartışalım ama bence fark yok. Yapılan testlere bakabilirsin. Mi9t pro ile kıyaslarsan evet mi9t işlemcisi çok daha iyi.
Ayrıca konuya ilk mesaj attığımda daha almamıştım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme