Bildirim
cep telefonu tavsiyesi
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
6 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Motorola motoluxe tavsiye ederim bu fiyata alınabilecek en iyi tel şuan -
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam, sanırım motoluxeyi alacağım.Tasarım bakımından da oldukça şık.
Edit: Peki hocam motoluxenin şarjı ortalama kaç gün gidiyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlg_ -- 22 Eylül 2012; 13:11:53 > -
En başarılı yönlerinden birisi şarz en az 2 gün gider. Benim şuan 3. günde %30 şarzı var fakat pek interrnet falan kullanmadım iş yerinde pek fırsat olmuyor akşamlarıda wifi ile kullanıyorum en fazla 1 saat. Kesinlikle şarzı çok iyi galaxy ace ve wonder a göre süper !!! -
m o t o l u x e en uygunu.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- iphone 14 alınır mı
- internetten telefon alınır mı
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- asker telefonu internetli
- device health services nedir
- play protect nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X