Şimdi Ara

CEP TELEFONU (X12-N8 ---- GALAXYS-N9-IPHONE 4G) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blue_dream38

İntenet tarayıcısı da felç bu n8'in. Kesin düzeltilmesi lazım. Iphonenin kamerası dışında diğer tüm özellikleri n8'den bayağı iyi duruyor.

Her telefonun bir eksiği var mutlaka. O yüzden kolaylıklara göre cihaz almalısınız. Mesela şu an kamera için N8 den başka bir cihaz alınmaz. Ben telefonda oyun oynayacağım diyorsanız Galaxy S ya da IP4 alırsınız. İnternet için Desire HD ya da N900 alırsızın. Üzgünüm ama hiç bir cihaz halen All-In-One değil.
  • yaklasık 10 gündür n8 kullanıyorum artıları ve eksilerini soyliyeyim hemen 30 fps kalitesinde video kaydı insana herseyi videoya alsın istiyor ayrıca 12mp carl zeiss camerası anı sanki donduruyorcasına renki ama 12mp fotograflar en az 8mb yer kaplıyor doğal olarak hafıza kartı saklama alanı secılınce kamera cekıldıkten sonra 1 sn kaydedıyor video cekımınde ise hafızakartı secılınce kesık kesık kaydedıyor zaten 16 gb hafızası fazlasıyla yetıyor sorunsuzca cekım yapıyorsunuz istersenız cekım bıttıkten sonra hafıza kartına tasıyarak değpolaya bılırsınız. ekranı ınanılmaz hassan kapasitif mıydı neydı o teknoloji kullanılmıs sız dokundugunuzu hıssetmeden telefon hıssedıp tepkı verıyor ayrıca aynı anda ıkı parmagınızla dokunarakta ıslem yapabılıyorsunuz yanı multı touch olayı gayet guzel. db ses sistemı ıle 5 +1 olarak ses sistemınde ınanılmaz kalıte ses alabılıyorsunuz ayrıca tv baglantısı mukkemmel veeeee mause flash bellek gibi bir cok tak kullanı n8e takarak kullanmanız sasırtıcı yanı telefona mause taktıgımda saskınlıgımı gızleyememıs 600gb yedek harddıskı bıle calıstırınca ohaaaa demıstım :) ses sistemı olmasına ragmen dızaynı geregınce telı ters koyunca ve tel calınca ses cıkan yerı kapandıgından sesı az cıkıyor yanı telı hep ekranı uzerıne koymanız gerekiyor, dıgıtal pusulası ve gps ozellıgı zaten guzel ayrıca dıger telefonlara gore belkı az gorunen ıslemcısı gayet hızlı dıgerlerınde varda ne oluyo symbıan kadar cok programmı var kısısellestıreceksın? kesınlıkle symnbıanı tek gecerım batarya omru gayet guzel bana 2 gun gidiyor pcden youtube gıremezken cepten youtube u cok rahay acıyor sonucta nokia n8i tek gecerim ayrıca karsılastırmalı dayanıklılık test vıdeolarını ızlemenı tercıh ederım samsung ve sony erıcsonun S'sini bidaha agzına bıle almazsın cok ıddalı oldu :) ennnn cok sevdıgım ozelıgı ıseeee sevdıgım sarkıları mp3ten direk telefona aktarıyorum bır bılgısayar yardımıolmadan ayrıca o sevdıgım sarkıları arabamın teybınden ıstedıgım frekanstan dınlıyorum cunku n8de fm verıcı var daha ne olsunnn
    ??
    walla elım yoruldu aklıma bunlar geldı hıc dusunme hemen al dua edersın

• quote:

Orijinalden alıntı: arkee

yaklasık 10 gündür n8 kullanıyorum artıları ve eksilerini soyliyeyim hemen 30 fps kalitesinde video kaydı insana herseyi videoya alsın istiyor ayrıca 12mp carl zeiss camerası anı sanki donduruyorcasına renki ama 12mp fotograflar en az 8mb yer kaplıyor doğal olarak hafıza kartı saklama alanı secılınce kamera cekıldıkten sonra 1 sn kaydedıyor video cekımınde ise hafızakartı secılınce kesık kesık kaydedıyor zaten 16 gb hafızası fazlasıyla yetıyor sorunsuzca cekım yapıyorsunuz istersenız cekım bıttıkten sonra hafıza kartına tasıyarak değpolaya bılırsınız. ekranı ınanılmaz hassan kapasitif mıydı neydı o teknoloji kullanılmıs sız dokundugunuzu hıssetmeden telefon hıssedıp tepkı verıyor ayrıca aynı anda ıkı parmagınızla dokunarakta ıslem yapabılıyorsunuz yanı multı touch olayı gayet guzel. db ses sistemı ıle 5 +1 olarak ses sistemınde ınanılmaz kalıte ses alabılıyorsunuz ayrıca tv baglantısı mukkemmel veeeee mause flash bellek gibi bir cok tak kullanı n8e takarak kullanmanız sasırtıcı yanı telefona mause taktıgımda saskınlıgımı gızleyememıs 600gb yedek harddıskı bıle calıstırınca ohaaaa demıstım :) ses sistemı olmasına ragmen dızaynı geregınce telı ters koyunca ve tel calınca ses cıkan yerı kapandıgından sesı az cıkıyor yanı telı hep ekranı uzerıne koymanız gerekiyor, dıgıtal pusulası ve gps ozellıgı zaten guzel ayrıca dıger telefonlara gore belkı az gorunen ıslemcısı gayet hızlı dıgerlerınde varda ne oluyo symbıan kadar cok programmı var kısısellestıreceksın? kesınlıkle symnbıanı tek gecerım batarya omru gayet guzel bana 2 gun gidiyor pcden youtube gıremezken cepten youtube u cok rahay acıyor sonucta nokia n8i tek gecerim ayrıca karsılastırmalı dayanıklılık test vıdeolarını ızlemenı tercıh ederım samsung ve sony erıcsonun S'sini bidaha agzına bıle almazsın cok ıddalı oldu :) ennnn cok sevdıgım ozelıgı ıseeee sevdıgım sarkıları mp3ten direk telefona aktarıyorum bır bılgısayar yardımıolmadan ayrıca o sevdıgım sarkıları arabamın teybınden ıstedıgım frekanstan dınlıyorum cunku n8de fm verıcı var daha ne olsunnn
    ??
    walla elım yoruldu aklıma bunlar geldı hıc dusunme hemen al dua edersın

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşım gerçekten faydalı bilgiler.

• arkadaşlar bu n8 in fiyatı 2-3 ay içerisinde 200 TL civarı düşer gibime geliyor. Çünkü ilk çıktığında 1500 TL iken şuan 1000TL gibi bir fiyata satılır oldu, bende alacağım ama şöyle 2-3 ay bekliyeyim diyorum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

arkadaşlar bu n8 in fiyatı 2-3 ay içerisinde 200 TL civarı düşer gibime geliyor. Çünkü ilk çıktığında 1500 TL iken şuan 1000TL gibi bir fiyata satılır oldu, bende alacağım ama şöyle 2-3 ay bekliyeyim diyorum ??

hiç bulaşma derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SENSONİC_

quote:

arkadaşlar bu n8 in fiyatı 2-3 ay içerisinde 200 TL civarı düşer gibime geliyor. Çünkü ilk çıktığında 1500 TL iken şuan 1000TL gibi bir fiyata satılır oldu, bende alacağım ama şöyle 2-3 ay bekliyeyim diyorum ??

hiç bulaşma derim...

N8 ilk çıktığından beri 999TL fiyat ile satıldı ve satılıyor. 1500TL türkiyede resmi olarak çıkmadan önce paralel ithalat olarak satılıyordu.
  • @morqos

Verdiğin bilgi için teşekkürler. Yani beklemenin bir anlamı yok diyorsun. içmden şiddetlice almak geçiyor ama ...

@_SENSONİC_
    Böyle uyaranların yüzüne içime kurt düşüyor alamıyorum bir türlü . neden uzak durayım biraz açıklayabilirmisin.
  • quote:

@morqos

Verdiğin bilgi için teşekkürler. Yani beklemenin bir anlamı yok diyorsun. içmden şiddetlice almak geçiyor ama ...

@_SENSONİC_
    Böyle uyaranların yüzüne içime kurt düşüyor alamıyorum bir türlü . neden uzak durayım biraz açıklayabilirmisin.

en başta işletim sisteminden kaybediyor...
    RAM ,HIZI ,EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ , EKRAN BOYUTU , İNTERNET HIZI RAKİPLERİNİN cok gerisinde bunlar bu cihazı almamamk için başlı başınna bi neden zaten....
    bu fiyata htc nin motorolanın mükemmel telefonları var onları ince biraz
    şimdi marka fanatikleri cıkar laf söyler bana telefonu kötülüyorsun diye ama işte görünen köy kılavuz istemez...
    kamerası ve video cekimine lafım yok gercekten güzel bir cıhaz ancak sadece kamera içinde telefon alınmaz ve 1000 tl verilmez yani
    bana kalsa biraz daha bekle derim 2011 de yeni cihazlar piyasa ya cıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SENSONİC_ -- 27 Aralık 2010; 13:52:07 >

• @_SENSONİC_

Ayrıntılı bilgiye sahip değilim ama bana yorumun gerçekci geldi, 2011 de önerilerini alırım, yorumun için teşekkürler.
  • _SENSONİC_ gitmiş

ben galaxy s e baya baya bir ısındam fakat, fiyat farklılığı aklımı karıştırdı 1100TL - 1550TL arasında satışı var.
  • Arkadaş e7yi napcaksın anlamadım e7 satışta şuan yurtdışında ama telefonun artısını göremedim ben ?
    *qwerty klavye var ben asla istemem(telefonu kalınlaştırıyor.)
    *4inch ekran var.(telefonu hayvanlaştırıyor 3.5 ideal boy bence.)
    *16gb hafıza var ve ek hafıza almıyor.
    *kamerası 8mp ve xenon yok
    *Güncel olacağı için +200-300tl fiyatla girecek.

Hiç bekleme eğer nokia alacaksan n8 al derim ben.
  • N8 lerde baya sorun var diyorlar, özellikle donduğu, yavaşladığı söyleniyor. İlk önce herkez övüyordu fakat kullandıkca şikayetler artıyor.Buda beni n8 den soğuttu, o kadar para verecksem soruna tahammül edemem.
  • E7 farklı mı olacak sanki. Aynı parçalar onda da kullanılacak. Aynı sistem olduğunu söylemeye gerek yok. Ekran çözünürlüğü zaten yetersiz bir de daha da büyütmüşler. Kamerada xenon yok demişsiniz de onu geçtim olmayabilir ama otofokus bile yok. Ram az, işlemci eski model külüstür, ekran çözünürlüğü düşük, fiyatı özelliklerine göre uçuk olacak ... Almak için bir neden var mı?
  • yaw beni mazur görün ama siz kime cevap veriyorsunuz ??? E7 nerden çıktı kim alacak ??? kim daha iyi dedi
  • N8 diğerlerine oranla yavaş olabilir ama yine de nokia dan başkasına güvenemiyorum yani N8 4eva...
  • Sanırım mesaj silinmiş. Yukarda emreün de cevap vermiş zaten. N8 telefondur. Diğerleri ise akıllı cihaz. Arada çok büyük fark var. N8 ve diğer nokiaların bunlarla kıyaslanması çok yanlış. N8 iyi kamerası olan akıllımsı bir cep telefonudur. Asla ve asla tavsiye etmiyorum. Nokia 1 ghz işlemci kullanmaya seneye 2. yarıda geçecekmiş. 1 yıl beklerseniz şimdikilere rakip bir alet üretir belki.
  • N8 e çok haksızlık ediyorsun @kesbi. Abartılı bir şekilde eleştirip yerden yere vuruyorsunuz.Kararsız insanları nokia dan soğutmak için elimizden geleni yapıyorsunuz. Neden bunu yapıyorsunuz anlamıyorum.
  • Soğutma değil isyan bende hep nokia kullandım imzama da bak heryerim nokia ama 1ghz işlemci kullanan en az 5-6 telefon çıktı n8 bunlardan sonra çıktı ve Nokianın amiral gemisi olarak çıktı işlemcisi belkide 1.2 1.5 ghz olmalıydı ama 680mhz ? nedir ya??? zaten rakipleri 1ghz kullanmış kendi daha sonra çıkarttığı halde çok daha kötü bir işlemci koymuş telefona çok saçma bir politika bu.
  • Hocam şubatı martı bekleyeceksen beklemişken en iyisi Samsung Infuse 4G'i bekle

Şaka bir yana kameraya göre değil hız ve uygulama fazlalığına-işletim sistemine göre tercih yap diğer arkadaşların söylediği gibi.
  • pardon ama adam telefona ekran kartı yaspmıs neredeyse segmentınde rakıp koymamıs sen motorola dıyorsun bende sana pes dıyorum :)) ve guluyorum bekleyen arkadaslara gelınce dolar euro artıyor sız beklemeye devam edın :) dokunmatıgı cok hassasstır herkes kullanamaz ınterneyt hızı ve dıger tum hızları dekı bırsey ama herkes begenmek zorunda degıl cunku kullanan begenır cunku ben kullanıyorum cunku begenıyorum. :)
    işin sonu bu yelefon bana kıyaslama yap maddelere dayandır neden bu telefon ıstenmez dıye senın ıstedıgın telefonunnedenını soye oyyş kafanıza gore sallıyosubunuz nasıl olsa kullanmıyosunuz barı camur atayım da bıseye yarayım hesabı bı kac sayfa once artıoarını eksılerını paylastım bunların sıdınfa eksı sole bana ama sozlerın egona dayalı degıl gercek nedenlere baglıolsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.