eğer görüş alanındaysa, ya eline poşeti geçirip daldıracaksın, ya da tekzen de falan bi alet satılıyo, 1-1,5 m. arası, helezonik bi yay, üstten mekanizmayı sıkıştırınca (veya kolları büzünce) altta 3 tane kıskaç açılıyo, onunla telefonu kap, çıkar.. sonrası sana kalmış..
quote:
Orijinalden alıntı: Mayhoş
Alıntıları Göster
Kız kardeşimin geçen sene e250 telefonu alaturka tuvalete düştü, 4-5 dk sonra eline poşet geçirip çıkarttı, yıkadı sonrasında çalıştıra.. 3 sene akdar önce okulda arkadşımınki düşmüştü o da 5-6 dk sonra çıkarttı.. Ama çalışmadı.. Elini sok çıkar zaten çıkartmak zorundasın yoksa tuvaleti tıkar..
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
Kız kardeşimin geçen sene e250 telefonu alaturka tuvalete düştü, 4-5 dk sonra eline poşet geçirip çıkarttı, yıkadı sonrasında çalıştıra.. 3 sene akdar önce okulda arkadşımınki düşmüştü o da 5-6 dk sonra çıkarttı.. Ama çalışmadı.. Elini sok çıkar zaten çıkartmak zorundasın yoksa tuvaleti tıkar..
Alıntıları Göster
eline şeffaf eldivven giy ve al yapacak birşey yok
quote:
Orijinalden alıntı: BR.YILMAZ
eline şeffaf eldivven giy ve al yapacak birşey yok
Alıntıları Göster
Eğer Ulaşılacak Biryerdeyse sok elini al ne düşünüyorsun bu kadar çok... benim de nokia 3650'm vardı.. Manevi değeri çoktu 350milyon'umu onunla tek seferde harcamıştım hiç unutamam o günü ... sonra mesaj yazarken elimden bir düştü. hiç düşünmeden çıkardım... sonra da elimi 9 defa yıkadım ama telefon bir daha çalışmadı. ve Bundan çıkarılan ders (telefonla tuvalete girmek tehlikeli ve yasaktır.)
quote:
Orijinalden alıntı: snow-leopard
quote:
Orijinalden alıntı: okuryazargezer
quote:
Orijinalden alıntı: lowrider123
bak resmini buldum
kusarak güldüm
sandalyeden düştüm
Oksurerek güldüm :(
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
quote:
quote:
quote:
bak resmini buldum
kusarak güldüm
sandalyeden düştüm
Alıntıları Göster
İyi tarafından bak.Ya onun yerinde sen olsaydın. Dostum telefonun boklar aleminin sırlarla dolu fantastik dünyasına gitti. Artık ayrı dünyaların mahluklarısınız.
quote:
Orijinalden alıntı: MORFEUS
quote:
quote:
quote:
bak resmini buldum
kusarak güldüm
sandalyeden düştüm
Alıntıları Göster
Pipet muhabbeti nedeniyle midem girdap gibi bulanıyor.
İçine gir.
quote:
Orijinalden alıntı: umutbagce
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
elini poşete geçir sok içeri.
belki boncukta bulursun
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
nerde oturuyorsun?
KAĞITHANE
quote:
Orijinalden alıntı: umutbagce
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
nerde oturuyorsun?
KAĞITHANE
Alıntıları Göster
iskiyi çağır
quote:
Orijinalden alıntı: yirmisekizli
İyi tarafından bak.Ya onun yerinde sen olsaydın. Dostum telefonun boklar aleminin sırlarla dolu fantastik dünyasına gitti. Artık ayrı dünyaların mahluklarısınız.
güzeldi
işe üstüne gitsin.. Daha çalışmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
Montla zıç.
quote:
Orijinalden alıntı: _Max_
Montla zıç.
Alıntıları Göster
dal peşine
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
benim bitane çakma abercrombie altım var cepi küçücük bişey.geçen 15 tatilde teyzemlere gittik büyük kuzenim telefonunu klozete düşürdü.kuruttu falan bişeyler yaptı çalıştırdı her neyse.ertesi gündü sanırım ben telefonu cebimde koymuştum unutmuşum tuvalete gittim işimi hallettim eşofmanı bi kaldırdım telefon fırladı cepten aha dedim gitti ama allahtan klozetin kenarından yere düştü nokia olduğu için hiçbişey olmadı ben de gidip iddaa oynadım 15 maçın 1 inden yattı kupon
quote:
Orijinalden alıntı: BineyMoser
benim bitane çakma abercrombie altım var cepi küçücük bişey.geçen 15 tatilde teyzemlere gittik büyük kuzenim telefonunu klozete düşürdü.kuruttu falan bişeyler yaptı çalıştırdı her neyse.ertesi gündü sanırım ben telefonu cebimde koymuştum unutmuşum tuvalete gittim işimi hallettim eşofmanı bi kaldırdım telefon fırladı cepten aha dedim gitti ama allahtan klozetin kenarından yere düştü nokia olduğu için hiçbişey olmadı ben de gidip iddaa oynadım 15 maçın 1 inden yattı kupon
Alıntıları Göster
bi 31 çek kendine gel
Oraya düşen telefonun manevi değeri olsa ne olucak olmasa ne olucak hocam o günden sonra üzerinde ömür boyu o lekeyi taşycak :D