Arkadaşlar Nokia N82 Kullanıyorum Nokianın Kendi Browserıyla banka sitelerine girmeyi başaramadım operayı kurdum gene olmadı flash lite 2.1 kurmayı denedim onuda telefon kurmuyor bu telefonla internet bankacılıgı işlemleri yapmak mümkün mü bunu başaran bir arkadaşımız varmı wap tan yapmak istemiyorum valla bir usta çıkıp yapılamıyo kardeşim desin baride bende araştırmaktan vaz geçeyim bir haftadır uğraşıyorum bir türlü olmadı girmeyi istediğim bankalar yapı kredi ve akbank öyle zamanlarda lazım oluyor insan ah keşke diyor yardımcı olupta çözüm bulursanız çok teşekkür ederim
The Flash Lite 3 Developer Edition kurdum telefona yapı kredinin sitesinde işlem yapmayı başardım ama akbankın sitesine girdiğimde kulanıcı adı ve paraloyı soran sayfayı tam açmıyor yani akbank başarısız evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar telefonundan hiçmi akbankın internet sitesine girip işlem yapma ihtiyacı duyan yok kos koca forumda birtek ben mi varım
Wap browser yerine telefondaki dahili web browser ile dene, tabi telefonunda ayrıca wap browser dışında web browser varmı bilmiyorum
n82 nin web browser ı ve opera ile denedim olmuyor
arkadaşlar bir kişi şu olayı çözsün ne olur ben o kadar uğraşmama rağmen bir türlü çözüm bulamadım ne yaptıysam olmadı akbankın müşteri numarasını girdikten sonra açılan kullanıcı adı ve şifre soran sayfayı açıyor ama kullanıcı adı ve şifrenin girileceği yerler açılmıyor
hadi arkadaşlar bu kadar ustadan bunu çözen bir arkadaş mutlaka çıkacaktır
slm arkadaş bende senin gibi cepten denedim ama olamadı.Araştırdım olayın çözümü bankaya gidip cepten internet bankcılıgını açtırmakmış bana zor geldi gitmedim. orada halledebilirsin.
saol arkadaşım bu hiç aklıma gelmemişti akbanktakilerle bir konuşayım
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcark
Arkadaşlar Nokia N82 Kullanıyorum Nokianın Kendi Browserıyla banka sitelerine girmeyi başaramadım operayı kurdum gene olmadı flash lite 2.1 kurmayı denedim onuda telefon kurmuyor bu telefonla internet bankacılıgı işlemleri yapmak mümkün mü bunu başaran bir arkadaşımız varmı wap tan yapmak istemiyorum valla bir usta çıkıp yapılamıyo kardeşim desin baride bende araştırmaktan vaz geçeyim bir haftadır uğraşıyorum bir türlü olmadı girmeyi istediğim bankalar yapı kredi ve akbank öyle zamanlarda lazım oluyor insan ah keşke diyor yardımcı olupta çözüm bulursanız çok teşekkür ederim
Yapı krediye telefonun media kısmındaki servisler adındaki wap browseri üstünden wap.yapikredi.com.tr adresinden girebilirsiniz. Bunun için internet bankacılığınızın aktif olması gerekli
Arkadaş wap bankacılığı yerinewww.yapikredi.com.tr den girmek istiyor, yani bilgisayarda nasılsa ceptende öyle girmek istiyor, açıkçası bende sırf arkadaş için denedim ama dediği sayfayı açamadım, java yükleyin uyarısı veriyor ana sayfada
quote:
Orjinalden alıntı: _ahmet_
Arkadaş wap bankacılığı yerinewww.yapikredi.com.tr den girmek istiyor, yani bilgisayarda nasılsa ceptende öyle girmek istiyor, açıkçası bende sırf arkadaş için denedim ama dediği sayfayı açamadım, java yükleyin uyarısı veriyor ana sayfada
Web üstünden de giriyor sanal klavye çıkıyor oraya kullanıcı ve şifre giriliyor java diye bir şey sormadı sadece sitedeki flash animasyonları açamıyorsunuz onun dışında bankacılık işlemlerini yapıyor.
Bende sanal klavye çıkmadı sadece bekliyor boş ekranda
valla aynen bilgisayarda açtığım şekilde açılsın istiyorum yapı kredi oldu ama akbank olmuyor
quote:
Anladım ben senin demek istediğini , bende bir ara çok uğraştım, mesela garantiyede giriyor, ama akbanka neden giremediğini bende çözemedim, eğer sen veya ben bulabilirsek paylaşalım dostum.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcark
valla aynen bilgisayarda açtığım şekilde açılsın istiyorum yapı kredi oldu ama akbank olmuyor
quote:
arkadaşalr geçende yazdım bankanın size izin verdigi yerden bankacılık işlemleri yapabiliyosunuz yani akbank sitesi sizin nerden girdigini biliyor o yüzden cepten internet bankcılığını açtırmanız lazım yani akbank ile görüşün oradan yaparsınız.
Arkadaşım normal internet sitesinden bahsediliyor, cep şubesi değil, senin anlatmak istediğin anlaşılıyor ama bu arkadaşımız ondan bahsetmiyor.
ne akbank mış ama bugün sabah bankadaki çalışanlara sordum malesef ne demek istediğimi tam olarak anlayamadılar telefon bankacılığı şifresi verelim falan diyorlar
sonuç olarak bu iş akbankla olmuyor yapı krediye mahkum olduk galiba bir sene öncesine kadar sadece yapı kredi kullanıyordum tam hesapları akbanka aktardık iyi olmadı ama ne yapayım artık çözüm yok çaresizlik zor...
malesef hala bulamadım ama umudumu yitirmedim umut fakirin ekmeği
Bende takipteyim haberdar edelim burayı
Merhaba
Ben HSBC internet Bankacılığına N95 ile normal web browser'dan giriyorum, hiç problem yok, aynı pc gibi.