Şimdi Ara

CEP TELEFONUNA VIRUS GIRERMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dişisi erkeğide var heralde ceplerin
  • abi gecen gördüm belediye c55 yakalamış kısırlaştırıyo virüs kapıpta ölmesin diye :)
    pohhahahahahahahha
  • Ehehu ehe
    iyi bayramlar herşeyi bilen
  • SENINDE IYI BAYRAMLAR DIYE TOPIC ACSAK AYIP OLURMU OPLARA
  • Var öyle topik
  • "Mobil Cihaz"'lara açılmıştı iyi bayramlar topici ama, her bölüme de ayrı ayrı açılmaz ki. Bu nedenle burada açılanı "Konu Dışı" bölümüne taşıdım. Orada ayrıca açılanı da vardı sabah baktığımda. Bayramlaşma yeri orası yani.
    İyi bayramlar.
  • ok mobidik... burda sormam iyi olmuş yaniiii. yoksa seni bide ben uğraştırcaktım ....
  • foruma ilk defa mesaj yazan birinin sorduğu soruya cevap vermek yerine dalga geçmeniz sizce ne kadar doğru arkadaşlar.

Sizinde bilmediğiniz öğrenmek istediğiniz konular olabilir. Ve o konular o işi biln kişiler için çok basit olabilir. size cevap vermek yerine sizinle dalga geçmesi hoşunuza gider mi?

Biraz daha saygı lütfen
  • symbian os işletim sistemi olan telefonlara virüs yazılabilir heralde
  • neden olmasın eeemere doğru olabilir araştıralım bi bakalım
  • eyesoftamer neden girmesin virus.Vede doğru nokia 3650,7650,6600'lara format atılıyor..İçlerinde de genişleme yuvası mevcut.Yapılması gereken tek şey sybian developer sdk ile virus programlamak....Hatta belkide Sybian'ın da Windows gibi açıkları wardır..
  • Pardon 7650'de genişleme yuvası yok p800 ve p900 lerde war.Tabi yakında çıkacak olan sx1'ide unutmamak gerekir....
  • benim tele girdi kafam kadar şişti telefonun anten kısmı veterinere götürsemiki tamer sence ?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cj</i>
    <br />eyesoftamer neden girmesin virus.Vede doğru nokia 3650,7650,6600'lara format atılıyor..İçlerinde de genişleme yuvası mevcut.Yapılması gereken tek şey sybian developer sdk ile virus programlamak....Hatta belkide Sybian'ın da Windows gibi açıkları wardır..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

İYİ OKUMAMIŞSIN TOPİĞİN İLK YAZILARINA BAK.
    "Pc gibi olması lazım cebin."demiştim.iŞLETİM SİSTEMİ FALAN.Virüslü dosya indirsen bile telefona işletim sistemi yok ki "sistemi"bozsun.Öyle kalır olduğu yerde.
  • AMA CEPLERİN VİRÜSLERDEN ETKİLENMESİNE AZ KALDI.
    C55 İMİ İLERDE DEĞİŞİRKEN YENİ ALACAĞIM TELİ BU OLAYI HESABA KATARAK ALIRIM
  • zaten yeni çıkan üst düzey cep telefonları cep bilgisayarlarıyla okadar birbirine karışıyoki birleşecekleri kesin gibi.....
    mesela bunlara cep bilgisayarları gibi işletim sistemleri yüklencek o zaman bahsedilir virus olayından......
  • EVET
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.