anroid ve ios sistemli cep telefonlarında wow a benzeyen cok güzel oyunlar var. wowcu arkadaslarla bildigim birkac oyunu paylasmak istedim:
battleheart : 4 kişik party ile belli bir süre saldıran yaratıklara dayanmak üzerine kurulu, tank -healer-dps mantıgı ile oynana güzel bir oyun
inotia 3: wow un cep telefonuna indirgenmiş hali diyebilirim. farklı olarak warrior yerine barbar konulmus. diablo oynamadım ama diablo tarzı bir oyun. lvl atlama ve talent sistemi mevcut. craft -meslek- dahi oyunda var. süper bir oyun. grafikleri biraz kotu. paladin,priest, rogue , ranger, barbar, mage classları var. party sistemi var. suan elimden düsüremedigim bir oyun. wow a 2-3 gündür ara verdim bu oyun yzünden
dungeon hunter 1-2: grafikleri sahane olan , rpg tarzı bir oyun. questlerinizi takip ederek sonuca ulasıyorsunuz. warrior , rogue ve mage seklinde 3 class var.
bu 3 oyun da bence bu tarz telefonlarda oynanabilecek en güzel rpg oyunları. herkese tavsiye ederim.
hangi telefonlarda oynanıyor? symbian veya java işletim sistemini kullanan telefonlarda mı yoksa yeni nesil 3g telefonlarda mı yoksa i phone falan mı? N-GAGE de çalışır mı misal?
android (yeni nesil nokia, samsung , HTC vs) ve ios (iphone) tarzı telefonlarda oynanır. n-gage-symbian , java yada microsoft tabanlı sistemlerde bu oyunları bulmazsınız.
dungeon hunter 2 ve inothia indi az önce ama daha test etme fırsatı bulamadım
Dediklerinin hepsini oynamistim ama gosterecek bir arkadasin olmayinca sıkıcı. Ama dungeon hunter 2 kisi oynanabiliyo. Ben iphone icin solomons keep i oneririm. Cok eglenceli surukleyici bir rpg
dungeon hunter 2 de bi questi çözemedim gösterdiği yerde gizli geçit yok ve questte hiç info yok. cutscene ler güzel olmuş ama quest info ekleselermiş biraz
quote:
Orijinalden alıntı: [__Zahid__]
Dediklerinin hepsini oynamistim ama gosterecek bir arkadasin olmayinca sıkıcı. Ama dungeon hunter 2 kisi oynanabiliyo. Ben iphone icin solomons keep i oneririm. Cok eglenceli surukleyici bir rpg
aa evet solomon's keep ve solomons graveyard var. ama onlar birazdaha kendine has tarzda oyunlar.
graveyard survival tarzı ölünce biten bir oyun , solomons keep ise en sonunda kotu adamı oldurmek icin satonun her katındaki yaratıkları tek tek oldurme tarzında 1 buyucunun maceraları seklinde.
quote:
Orijinalden alıntı: Kyle Butler
dungeon hunter 2 de bi questi çözemedim gösterdiği yerde gizli geçit yok ve questte hiç info yok. cutscene ler güzel olmuş ama quest info ekleselermiş biraz
questler kısmına gelince o questi aktif et seklinde bir yer var onu tıklarsan haritada yesil bir isaret ile seni yonlendiriyor. ama bu isaret yonlendirme sadece. mesela yaratıkları keseceksen ayratıkların yerini goteriyor ama yaratıkların oldugu haritada olman lazım. eger baska bir map te ise o mapin gecis noktasına isaret koyuyor oraya git diye.
ayrıca questleri okursan sana ip uçları veriyor. buyuk haritaya bakınca az cok kestirebiliyorsun nereye gidecegini. yani questler icin yol gosterme yeterli, azıcık da biz cozelim ki biraz zevkli olsun dimi :D
diger oyunlar hakkında yardım gerekirse yardım etmeye çalısrım
ayrıca bu tarz güzel oyunlar varsa eklerseniz sevinirim. ama uyduruk kaydırık çöp adam savası seklinde oyunlar soylemeyin, hani su birbirne bodozlama giren oyunlar varya..
rpg olarak final fantasy öneriyim bende. ayrıca zaten questin gösterdiği yerdeyim bi tane secret passage bulmam gerekiyor ama gösterdiği yerde öyle birşey yok malesef
gizli gecit darkwood un sag altında mezarlıgın icersinde bulunan 2 gecitten birsiydi galiba. tam emin degilim ama. final fantasy de oynadım ama sırayla vurus yapılması, yol üzerinde rastgele saldırılar yemen , oyun tarzı yetenege filan cok dahayı olmaması, savasların cok basit bir dama oyunu gibi cok az bir strateji ile yapılıyor olması nedeniyle hosuma gitmemişti.
ben jrpg sevdiğim için güzel bulmuştum final fantasy i herkesin zevki farklı tabi. oyunu kapatıp açtım düzeldi harita olayı baya ilerledim
İphone icin zenonia 3 var bide rpg sariyo.
quote:
Haklisin ağzıbozuk dostum. Hic oyun oynamam ipodda. Psp al daha iyi dimi.
quote:
Orijinalden alıntı: druen
quote:
sana yazılmadı. magandanın teki seviyesiz birşey demişti arkadaş ona cevap vermiş
android de pocket legends var...
quote:
Orijinalden alıntı: celades
quote:
Orijinalden alıntı: druen
quote:
sana yazılmadı. magandanın teki seviyesiz birşey demişti arkadaş ona cevap vermiş
Biliyorum ama adamsilmis mesajini ne demisti acaba hatirlamiyorumda. Neyse onemi yok. Order & chaos online iphone ve ipod icin yapilmis en kapsamli online oyun. 589 mb. Yuvarla 600mb iste :)
tibiaME diye bi oyun da var teleondan oynanabilen mmorpg fakat lvl 10dan sonrası paralı fakat bir hayli eğlendiğim bi oyun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme