Şimdi Ara

cep telefonundan neden 800 lü numaralar aranmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
47.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mucayufa

Arkadaşlar cep telefonundan aramak için 800 lü numaranın başına +1 yazmanız gerekmektedir. Yani +1 800 şeklinde

Konu yeniden hortlayacak ama arkadasim sen fazla amerikan filmi izlemiş olmalısın. Türkiye ülke kodu +90 ki onu da koyunca aramıyor. Tek çare ankesör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

quote:

Arkadaşlar cep telefonundan aramak için 800 lü numaranın başına +1 yazmanız gerekmektedir. Yani +1 800 şeklinde

arkadaşım şaka mısın sen? Başına +1 koyarsan Amerika'yı ararsın. Milletin telefon faturasını şişirmek için mi yazdın bunu?

Yahu hocamm ben böyle arayabildim aramak istediğim 800 lü numarayı.. Ve gerçekten de arayabildim.. Ama +1 yazmadığımda aranmıyordu.. Önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan zordur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

quote:

Konu yeniden hortlayacak ama arkadasim sen fazla amerikan filmi izlemiş olmalısın. Türkiye ülke kodu +90 ki onu da koyunca aramıyor. Tek çare ankesör.

Fazla amerikan filmi izlemedim beyefendi.. Uluslararası bir numarayı ararken niye +90 kullanayım ki kullansam zaten saçma olur... Sana tavsiyem istersen bir dene bak şunu:

800-403-3568 bu numarayı direkt aramaya çalış arayamazsın.. Lakin şu şekilde bu numara aranmaktadır:

+1 800-403-3568

Ha yanlış anlamayın bu verdiğim numarawww.domain.com 'un satış bölümünün numarası..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

quote:

Fazla amerikan filmi izlemedim beyefendi.. Uluslararası bir numarayı ararken niye +90 kullanayım ki kullansam zaten saçma olur... Sana tavsiyem istersen bir dene bak şunu:

800-403-3568 bu numarayı direkt aramaya çalış arayamazsın.. Lakin şu şekilde bu numara aranmaktadır:

+1 800-403-3568

Ha yanlış anlamayın bu verdiğim numarawww.domain.com 'un satış bölümünün numarası..

domain.com bir amerikan firmasıdır. Amerikan firmasının 800'lü numarasını aramak için de amerika'yı araman gerekir. bunun için de başına amerikanın uluslararası kodu olan +1'i ilave etmen gereklidir. Türkiye'deki bir 800'lü numarayı bu şekilde arayamazsın. Ancak Amerika'daki bir 800'lü numarayı bu şekilde arayabilirsin. Amerika'daki 800'lü numarayı bu şekilde aramak ücretli mi olur denemediğim için cevabını bilmiyorum. Ama sen aramışsın, faturana bakıp ücretli mi ücretsiz mi olduğunu anlayabilirsin belki.

• Geçen gün Finansbanktan yaptığım bir EFT için dekont almıştım, biliyorsunuz finasbank ta 0800 lü numaraya geçti dekontun altında şu ibareler yer almakta, buna göre başına alan kodu eklenirse aranabilecek gibi duruyor, ama ben bir işim düşmediği için denemedim.
    ,
    ''Finansbank Telefon Bankacılığı : 0850 222 0 900
    Finansbank İnternet Bankacılığı :www.finansbank.com.tr
    Finansbank Telefon Bankacılığı'na yurtdışından veya cep telefonundan ulaşmak
    istediğinizde Türkiye il alan kodlarından birini eklemeniz gerekmektedir.
    Müşterinin yaptığı işlemlere ilişkin dekont asıllarının bir örneğidir''
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

Geçen gün Finansbanktan yaptığım bir EFT için dekont almıştım, biliyorsunuz finasbank ta 0800 lü numaraya geçti dekontun altında şu ibareler yer almakta, buna göre başına alan kodu eklenirse aranabilecek gibi duruyor, ama ben bir işim düşmediği için denemedim.
    ,
    ''Finansbank Telefon Bankacılığı : 0850 222 0 900
    Finansbank İnternet Bankacılığı :www.finansbank.com.tr
    Finansbank Telefon Bankacılığı'na yurtdışından veya cep telefonundan ulaşmak
    istediğinizde Türkiye il alan kodlarından birini eklemeniz gerekmektedir.
    Müşterinin yaptığı işlemlere ilişkin dekont asıllarının bir örneğidir''

800 ile 850 farklıdır.
    800, türk telekomun tahsis ettiği arayana ücretsiz, yani karşı ödemeli hatlardır. cep telefonlarından aranmıyor.
    850 ise BTK tarafından telekomünikasyon firmalarına tahsis edilmiş voip hatlarıdır. türk telekomdan dakikası 14,6 kuruş olarak ücretlendirilir ve hediye dakikalardan düşmez. cep telefonlarından da arayabilirsiniz. bazı paketlerde sabit hat gibi işleyip dakikalardan düştüğü söyleniyor.

• 2013'e günler kala arayamadım ben de. W7 etkinleştirme için çevireyim dedim ama olumsuz.
  • 0800 211 40 70 Aygaz ın numarası +1 koyun diyene uyduk görüşme şu şekilde;
    Mh: buyrun aygaz
    Ben: aranıyormuş la
    Mh: efendim
    Ben: pardon tüp sipariş edecektik
    Mh: adresi alayım
    Ben: Samancı sokak no 21 Eyüp
    Mh: hangi eyalet
    Ben: eyalet ?
    Mh: new york washington
    Ben: ha
    Mh: aygaz abd siz nereyi aradınız
    Ben: ?
    ...

Yok öyle birşey

• ne lanet bişey bu! 0800 lu numara kullanan şirketler nasıl arayacagimzi da söylesin bi zahmet.!!!

• skype viber vs. programları cep telefonuna veya bilgisayara yükleyerek ücretsiz aramanın bir yolu var mıdır? TTNET Alo'ya geçtim, onda da 0800'lü hatlar aranmıyor!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan.Valjan.

quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

Yıl 2011
    hala mobilden 0 800 numaralar aranamıyor!

Olur mu 1998 de sorun çözülmüş

http://arsiv.sabah.com.tr/1998/08/22/e03.html

Konuyu hortlatan hortlatana

ama bir arpa boyu yol almamışız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

Yıl 2011
    hala mobilden 0 800 numaralar aranamıyor!

Olur mu 1998 de sorun çözülmüş

http://arsiv.sabah.com.tr/1998/08/22/e03.html

Konuyu hortlatan hortlatana

ama bir arpa boyu yol almamışız

Parasını ödemek istesem 800 lü numarayı cepten bir şekilde arayamazmıyım? Bilen var mı?

3 sene önce aranmıyordu

• Bugün işim düştü hala cepten 800 lü aranmıyor

• Geçengünü 800 lü hattı aradım, sorun yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaçatı

Geçengünü 800 lü hattı aradım, sorun yoktu.

hangi gsm operatörünü kullanıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 hat derken aslında 850 demek istemiştim, aynı şey değil mi ikiside.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaçatı

800 hat derken aslında 850 demek istemiştim, aynı şey değil mi ikiside.

İkisi çok farklı şeyler. 800 ücretsiz hat, 850 alternatif telekom operatörlerine tahsisli voip numarası.
  • Yillar sonra bir 0800lu hatti aramam gerekti.
    Halen aranamiyor.

• kahretsın hala aranmıyor
  • hala aranmıyor!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.