Şimdi Ara

CEP TELEFONUYLA UZAKTAN KONTROL KUMANDA MT8870 CM8870

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir zamanlar çok sayıda imal ettiğim şu günlerde değişikliği sebebiyle pek uğraşamadığım DTMF kontrol devrelerini Proteus çizimleri , açık PİCBASİC kodları ve gerekli açıklamalrıyla amatör arkadaşlarımın kullanımına sunuyorum. Aklınıza takılan sorulara dilimin döndüğü aklımın erdiğince cevap vermeye çalışırım. Aşağıdaki dosyada 3 değişik model mevcut 1 röleli model , 2 röleli model ve 4 röleli model Yapacak arkadaşlara kolay gelsin. 73...

Dökümanları indirme linki : İndir DTMF rar

• Merhaba,

Üniversitede proje olarak bende 4 röleli telefon ile kontrol devresi yapmıştım.Devre gayet güzeldi fakat gelen her çağrıyı açması sıkıntıydı.Sizin projenizde de böyle mi?Yani herhangi bir numara tanımlama gibi işlem var mı?Yoksa gelen her çağrıyı açıyor mu?
  • Tarsusluydunuz değil mi?
    Sizinle tanışmış 1 adet devre satınalmıştım.

Devrenin numara tanımlamayla alakası yok.
    Telefonun kulaklık çıkışını devreye bağlıyorsunuz. Telefon otomatik yanıtla modunda olması gerekiyor.
    Fakat telefondan engelleme yaparsanız istediğiniz olmuş olur.
    Yaklaşık 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.

Halen satılık hazır ürün var mı?
    4 ten fazla röleli var mı?
    Ne kadar?
  • İstanbulda Metaş PCB var bu firmaya PCB yaptırıp kendiniz üretebilirsiniz. Bende artık mevcut değil. İş değişikliği nedeniyle artık uğraşamıyorum.
  • teşekkürler
  • hocam ben aynı devreyi arduino ile 6 role li yaptım 1 ve 2 role tetiklemek için pic e gerek yok 8870 yetiyor pic le değişik özelliği varmı geri arama veya sinyal sesi gibi.yada 4 haneli şifre ile roleyi açma ?
  • Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cx65 ve ırda cihaz problemi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer 4 tane 4lu kullanmak istersek ses çıkışını dagitmamiz yeterli olur mu ? Yoksa akim duser ve bir opamp mi lazim olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım var 12 volt 165 amper yani akü girişli bir devre çıkışı ise tekrar 12 volt 0-1000ma yani 1 amper olarak çıkacak amperde 0 ila 1000ma amper arasında değiştirmem lazım 12 volt sabit @Acı Biber @Acı Biber[/mentio
    n]
  • Merhaba,

Bu devrelerden yeşil PCB olarak yaptırmak isteyen arkadaşlar zaman zaman mesaj ya da mail atıyor, bu kartlardan yeşil olarak yaptırılacak ekonomik bir yer soruyorlar. Ben eskiden İstanbulda METAŞ PCB isimli firmaya yaptırıyordum. Firma 30 adet ve üzerinde yaptırılacak PCB için maske parası almıyor böyle olunca çok ucuza geliyordu. Proteus ya da PDF formatında dosyayı mail atıyorsunuz firma yapıp yolluyor. kaliteside fiyatına göre normal sayılır. Birde Ankarada ACİL PCB isimli firmayı tavsiye edebilirim. İnternette firmalara ait iletişim bilgileri mevcut.
    Ayrıca bu firmalar yeşil istenmediği taktirde kalay kaplamalı PCB yi çok ucuza 1 adet bile yapıyorlar.

Konuya merak duyan arkadaşları buradan bilgilendireyim dedim. Uğraşacak arkadaşlara kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.