Şimdi Ara

CEPARAN da tehlike mi var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

mesajların tuhaflaşmasının sebebi şu, nedense insanlarımız ne kadar zeki, ne kadar "yaratıcı", ne kadar engellenemez zekaları olduklarını ispatlama konusunda inanılmaz ve engellenemez bir coşkuyla dolu.

herhangi bir uygulama, kampanya olduğunda ilk düşünülen şey "bunu nasıl nakite çevirebilirim"

yani fikirler sonsuz, herşeyin mutlaka bir açığını bulabilirsinizi aradıktan sonra, insanın birşey yapmak isteyip de engellenebildiği olmuş mu?

iş sürekli kendini düşünmeyip, toplumsal faydayı da gözetmekte. 10 yıllık turkcell, 15 günlük avea kullanıcısı olarak avea avukatı oldum forumda

elbette insanlar belli 10-15, belki de sadece 1-2 numarayı ararlar. ama o numaralar aynı zamanda geri aranır, o numaralara mesaj gelir gider, o numaralar farklı baz istasyonlarından sinyal alır vs vs.

siz bi hattı alıp, hiç çağrı almaz, hiç mesaj göndermez ve almaz, hiç hareket etmeden, aynı numarayı saatlerce ararsanız, ki bu numara muhtemelen turkcell hattı. e adamların da o kadar müdahele hakkı olsun.

ben hiç sanmıyorum bu kesintilerden hattını haberleşeme amacıyla kullananların etkilendiğini. etrafımda o kadar çok kişi var ki bu tarifeyi kullanan. ve ben o kadar çok turkcell numara arıyorum ki, turkcell hediye dakikalarım bittiğinden beri.

ne hattım kesildi, ne farklı bir uyarı aldım.

herkesi istisna ederek sevdiğim bir sözü paylaşmak istiyorum, kimseyi inctimek değil amacım, sadece mesajların garipleşmesiyle ilgilidir. kendimi de katıyorum olayın için...

"ahmaklarla tartışma, dışardan bakan kimin ahmak olduğunu anlayamaz" der.

durum budur, olay o kadar dayanaksız ve basit ki, tartışma ve savunma noktasına geldiğinde, siz dışarıdan bakan bir göz olarak "ne yapıyor bunlar, ne saçma bir konu, ne ahmakça bir tartışma" diyorsunuz.

:) yinede toplumsal bilincin oturması adına bu tartışmalar iyidir, tartışma her zaman kavga etmekten ve çatışmaktan evladır. konuşa konuşa doğruya ilerleriz umarım...

• İyi Niyeti Suistimal Etmekte Üzerimize Yoktur..

Eminimki Bir Süre Sonra Neden Bizim Ülkemizde Sabit Bir Fiat'a Sınırsız Görüşme Yok Diye Yorumlar Alırız ... Peki Niyetimiz Nedir ? ? ...

Hak Ettiğimize Ben İnanmıyorum Yurt Dışındaki Koşulların Ülkemizde Olması İçin Artık Bazı Huylarımızdan Vazgeçmeliyiz..

Neyden Ne Kadar Kazanırım Mantıkını Artık Bir Kenara Bırakmalıyız. . .

Bu Denli Güzel Bir İmkanı Bir Çorba Parasına Satan Zihniyet Oldukça Biz Daha Çok Kaybederiz....

Buyrun --->> http://www.moralhaber.net/haber_detay.php?haber_id=59375

• ya bizim türk insanının aklı işte arkadaşlar.Adam çorbacı da bedava görüşme yaptırıyo.Bakın aklıma ne geldi.Yarın kontörlü telefon görüşmesi yaptıran marketler vs.. de böyle bir uygulamaya geçebilir.zor bi şey değil ki...
    önemli olan aslında bizim suistimal yeteneğimizdir diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: elgodu

nıye aramayımkı ,

avea ya aylık 66 lira verip 10000 dakıkalık arama suresı satın aldım paramla kendı paramla aldım parayı ben kazandım aveadan 10000 dakıka aldım

kullanma hakkı bana ait

bende vodafonelı akrabaları arıyorum uzun uzun ama baya bi uzun muhabbet edıyoruz bazen bazende muhabbe etmıyoruz susuyoruz

şimdi vodafone benı aramayınmı demek istiyo ne demek ıstemıs anlamadım ben hattımı falan kapatırsa uğrasırım vodefoneyle

işine gelmıyosa kampanya yapmaz olur bıter ama benle uğrasmasın diymi yanlışmıyım..........

vayyy bee,66 lira verdin diye aveanın sahibi mi oluyorsun şimdi?kızarak,susarak,gülerek alınan 10bin dakikalık beleş hizmet!benim de bir isteğim olucak senden:şu sınırsız tarifeyi 15 lira yapsana,ağanın eli tutulmaz de mi_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_1 -- 6 Mart 2009; 1:29:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

quote:

Orjinalden alıntı: elgodu

nıye aramayımkı ,

avea ya aylık 66 lira verip 10000 dakıkalık arama suresı satın aldım paramla kendı paramla aldım parayı ben kazandım aveadan 10000 dakıka aldım

kullanma hakkı bana ait

bende vodafonelı akrabaları arıyorum uzun uzun ama baya bi uzun muhabbet edıyoruz bazen bazende muhabbe etmıyoruz susuyoruz

şimdi vodafone benı aramayınmı demek istiyo ne demek ıstemıs anlamadım ben hattımı falan kapatırsa uğrasırım vodefoneyle

işine gelmıyosa kampanya yapmaz olur bıter ama benle uğrasmasın diymi yanlışmıyım..........

vayyy bee,66 lira verdin diye aveanın sahibi mi oluyorsun şimdi?kızarak,susarak,gülerek alınan 10bin dakikalık beleş hizmet!benim de bir isteğim olucak senden:şu sınırsız tarifeyi 15 lira yapsana,ağanın eli tutulmaz de mi_?

sen nediyon şimdi arama mı diyon ''aveayayamı veriyon'' ben anlamadım. bi açıklık getirirsen.............................

• demek yaşın küçük anlayamadın,abilerine sor onlar sana anlatsın..
  • Bugün vodafone hattımda biriken 295 kontör kontör silindi.. İşin tuhaf tarafı arankazan aboneliğim iptal edilmedi.. Hala arandığım çağrılardan kontör kazanabiliyorum.. Ama bakiyemdeki arankazan kontörleri buhar oldu.. Mail attım, bakalım ne olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: celikhalit8

Bugün vodafone hattımda biriken 295 kontör kontör silindi.. İşin tuhaf tarafı arankazan aboneliğim iptal edilmedi.. Hala arandığım çağrılardan kontör kazanabiliyorum.. Ama bakiyemdeki arankazan kontörleri buhar oldu.. Mail attım, bakalım ne olacak...

30 gün geçmişmiydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

quote:

Bugün vodafone hattımda biriken 295 kontör kontör silindi.. İşin tuhaf tarafı arankazan aboneliğim iptal edilmedi.. Hala arandığım çağrılardan kontör kazanabiliyorum.. Ama bakiyemdeki arankazan kontörleri buhar oldu.. Mail attım, bakalım ne olacak...

30 gün geçmişmiydi?

Yok hayır 26 şubatta kayıt olmuştum.. Müşteri hizmetlerini arayıp kıllandırmak istemiyorum.. Çünkü dediğim gibi hala arandıkça kontör kazanabiliyorum.. Pirince giderken bulgurdan olmayalım..

Başka bir hattımda da arankazandan 0.8 bakiyem olduğunu söylemesine rağmen arama yaptığımda normal kontörümden düşüş oldu.. Sorgulama servisinde bir hata olmuş olabilir bugün.. Çünkü o hattıma fazla yüklenmemiştim..

• quote:

quote:

quote:

30 gün geçmişmiydi?

Yok hayır 26 şubatta kayıt olmuştum.. Müşteri hizmetlerini arayıp kıllandırmak istemiyorum.. Çünkü dediğim gibi hala arandıkça kontör kazanabiliyorum.. Pirince giderken bulgurdan olmayalım..

Başka bir hattımda da arankazandan 0.8 bakiyem olduğunu söylemesine rağmen arama yaptığımda normal kontörümden düşüş oldu.. Sorgulama servisinde bir hata olmuş olabilir bugün.. Çünkü o hattıma fazla yüklenmemiştim..

kontörün neden silindi ozaman? ben boşuna uğraşmıyayım öyle bişey oluyorsa.

• quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

quote:

quote:

quote:

30 gün geçmişmiydi?

kontörün neden silindi ozaman? ben boşuna uğraşmıyayım öyle bişey oluyorsa.

Müşteri hizmetlerinden mesaj geldi bugün, yapılan inceleme sonucunda hattınızdaki arankazan kontörü miktarında hata tespit edilmemiştir diyordu.. mesajdan sonra hattımdan şebeke içi ve şebeke dışı aramalar yaptım.. Gariptir normal kontörümden düşüş olmadı.. sorgulama servisi ısrarla arankazandan kazandığınız kontör bulunmamaktadır dese de paşalar gibi kullanıyorum sistemdeki kontörü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.