Şimdi Ara

Ceplerin bluetooth özelliği neden hala sadece 10 metre (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TECOM BT 3030a 200 METRE kullanım alanlı bir BT duyurulur

• aslında bluetooth şöle bi 100km falan olsa bedava masajlaşsan açıp nettten oynar gibi çevredekilerle oyun oynasan falan güzel olur yani
  • BT radyo dalgaları üzerinden çalışıyor 10 metreden fazlası için aşırı güç harcaması gerekiyor bilgisayar için sorun olmaz ama cep telefonu için problem demek hele birde yeni çıkan telefonlarda pil ömrünün düşüklüğünü göz önüne alırsak bu iş zor...
  • motorolanın razoru 100m bt li. Ama zaten bt nin amacı çok uzun mesafeleri geçmek değil. yakınımızda olup da illaki kablo kullanmamız gereken aygıtları kablodan kurtarmak ve aynı zamanda az enerji harcamak. Yoksa zaten wireless var. Kilometreleri aşıyo. İkisi aynı şey değil ve amaçları farklı...
  • başka artıran yokmu 100 km oldu evet teklifleri bekliyoruz
  • 200.000 km filan yeter fazlası zarar. Bütün dünyayla haberleşirsin ama bt'yi açınca saniyede 10.000 tane mesaj gelir.
  • amma geiq yapmışınız ha 20.000 km mesafe olsa tel patlar bee muhahaha yok abi max 50m olsa telin batarya ve işletim sistemi anca kaldırır symbianda 10m olamsına ramen tel aşırı yavaşlıyor 100m olsa çatlardık heralde yavaşlıktan ne demiş atalarımız herşeyin fazlası zaraaaarrrrr

• Bluetooth olsa virusten anca kendini gizle dediğinde kurtulursun en iyisimi açmamak kalabalık yerlerde.
    En güzelide konferans salonlarında chatleşmek bluetooth programı ile hatta bas konuşu bile var.2 kişi ile denedik süper oldu.
  • 100 mt bluetooth cekmezmı acaba
  • hort olmuş biraz, baya aradın anlaşılan...
  • bınbası bu blutooth lar nerde satılıyor ben istanbuldayım
  • bluetooth v2.0 ve üstü versiyona sahip cihazlar, örneğin n95 yada 6233,
    zaten kağıt üzerinde 100m desteği ile gelirler.

bi futbol sahasında,
    kaleden kaleye iki cihazın birbirlerini rahatlıkla görebileceği ve sorunsuz bi şekilde a cihazından b cihazına "nurialcosong.mp3" dosyasının aktarılabileceğini düşünüyorum..

duvar, ağaç, araba..vs iki cihaz arasına girecek hemen herşey menzilde önemli ölçüde kayıplara sebeb olur. 100m mevzusunun başarılı bi şekilde denenebilmesi için her iki cihaz sahibininde aralarında engel teşkil edecek harhangi bişeyin olmaması gerekir. kaleden kaleye örneğinde olduğu gibi..
  • arkadaslar ben pc bluetooth dan bahsedıyorum mesafesı en fazla ne kada olur bırde nerede satılıyor ?
  • arkadaslar benım512 lık raım var anakartın ram kapasıtesı 2 gb tam 2gb degılde 1.5 gb olsa cok fark olurmu yada nasıl bır fark olur fazla oyun yukledıgım zamanmı olur farkı yoksa her zaman mı
  • artık wifi ler var
  • yanlız ben oyun ıcın baglantı yapacam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.