Şimdi Ara

Cepnet vodem ile kullanılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde kullanmadığım k750i var, onu nasıl modem olarak kullanabilirim? Bu telefonu yeni bir hatla sadece cepnet için gözden çıkacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

Cepnet ile 19 saatte 440 mb lik bi dosya indirdim:) 100 mb den sonra hız düşüyor dediler ben 2 gb i geçtim:):):):)

Sana hiç bir şey demiyorum tamam mı

umarım vodafone şu cepneti 100 milyon yaparda gör o zaman indirme nasıl oluyor. Hey ALLAH ım ya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Cepnet ile 19 saatte 440 mb lik bi dosya indirdim:) 100 mb den sonra hız düşüyor dediler ben 2 gb i geçtim:):):):)

Sana hiç bir şey demiyorum tamam mı

umarım vodafone şu cepneti 100 milyon yaparda gör o zaman indirme nasıl oluyor. Hey ALLAH ım ya .

sakin ol şampiyon
    hak vermişler elimize biz de kullanıyoruz gerisi TIN

• vodemle cepnet kullanılır. çok da güzel oluyor. sörf için ideal.
  • Tel.den usb ile girdim bağlantı çok kötüydü..tel.in 3g mi olması lazım? ..vodem alıp sim taksam daha hızlı olur mu?
  • Arkadaşlar evet cepnet ile bağlanıyor ama kimse bağlantı tipini belirtmemiş ben avea jet mobil modem mf627 ile cepnet aylık paket ile bağlandım ama hep EDGE ile hep yeşil ışık yanıyor oysa hattı kendi cep telefonuma taktığımda 3g full çekiyor bağlanıyor modeme taktığımda umts/wcdma/hsdpa gibi şebekeler çekmiyor..Sadece EDGE.
    Durumu Vodafone müşteri hizmetlerine ilettim.
    Cevap;
    Normal simkartlar cep telefonlarında 3g olarak kullanılabilir miş vodem yada bizim kullandığımız pc ye bağlanan modemlerde ise kullanılamazmış kullanırsak hep EDGE ile bağlanırmışız ancak onlar için ayrı data simkartları varmış onları kullanırsak ancak 3g ile bağlanırmışız.
    Durum bundan ibaret şuan müşteri hizmetleri doğru söylüyor gibi çünki EDGE ile bağlanıyorum...
    Haydi arkadaşlar siz neyle bağlanıyorsunuz 3G mavi ışık mı yoksa EDGE yeşil ışık mı ?
    Ayrıca bu duruma çözüm olacak bir şey varsa belirtelim... :)
  • cepnetin 100 mb sınırı dolmuş ve bağlantı hızı edge ye düşmüş olmasın. edit: telefonda 3g çekiyormuş.+bu durumda data kartı durumu geçerli galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelizard17 -- 17 Temmuz 2011; 22:47:51 >
  • Evet 100 mb sınırını aştım :)
    peki 100 mb sınırı dolunca 3g şebekesi yokmu oluyor hep edge mi oluyor..Paket yenilendiğinde bir dikkat edeyim.Başka jet kullanan varmı arkadaşlar bu modelde mi böyle yoksa tüm modemlerde demi aynı sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo242

Evet 100 mb sınırını aştım :)
    peki 100 mb sınırı dolunca 3g şebekesi yokmu oluyor hep edge mi oluyor..Paket yenilendiğinde bir dikkat edeyim.Başka jet kullanan varmı arkadaşlar bu modelde mi böyle yoksa tüm modemlerde demi aynı sorun var.

3g şebekesi düşmez. 3g çekiyorsa gene çeker ama 3g yazsa da yavaş olur net.
  • vodafonun data simleriyle alakası yok bence bugün merkezde denedim avea simkartımı taktım(normal kullandığımız simkart 3g si açık herhangi bir data hattı değil faturasız) mf627 yi taktım mavi ışık yandı umts şebekesi dedi bunu da ispatladım.Ama bir türlü vodafone da EDGE den kurtulamadım.Kesin Modemde de var *XhsyPhoiDeus* arkadaşım haklıysan sorun modem gibi bugün modemi iade için hızlıal.com a gönderdim bakalım sonuç ne olacak. Birde vodefonun 2.yılı şerefine 3 ay kontratlı vodem var sadece 5 Tl o nasıl acaba ?
  • quote:

vodafonun data simleriyle alakası yok bence bugün merkezde denedim avea simkartımı taktım(normal kullandığımız simkart 3g si açık herhangi bir data hattı değil faturasız) mf627 yi taktım mavi ışık yandı umts şebekesi dedi bunu da ispatladım.Ama bir türlü vodafone da EDGE den kurtulamadım.Kesin Modemde de var *XhsyPhoiDeus* arkadaşım haklıysan sorun modem gibi bugün modemi iade için hızlıal.com a gönderdim bakalım sonuç ne olacak. Birde vodefonun 2.yılı şerefine 3 ay kontratlı vodem var sadece 5 Tl o nasıl acaba ?

vodafone k3570-z modem kullanıyorum, hattım data hattı değil, normal hat.
    3g şebekesinden bağlanıyorum, 100 mb sınırını geçince edgeden bağlanır diye bişey yok, yine 3g den bağlanıyor ama hız tabi biliyosunuz 96 kbs de.
    modeminiz 3g yi çekmiyordur, iade etmekle en doğru kararı vermişsiniz.

• sizin modem 3g'yi çekmiyordur, arızalı olabilir. ama hızlıal.com'dan aldığınız için üzüleceksiniz, sizi ölümüne yokuşa sürecekler, vermeyecekler ürününüzü ya da paranızı. haa belki 3 hafta sonra falan bi ses çıkarabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

quote:

vodafonun data simleriyle alakası yok bence bugün merkezde denedim avea simkartımı taktım(normal kullandığımız simkart 3g si açık herhangi bir data hattı değil faturasız) mf627 yi taktım mavi ışık yandı umts şebekesi dedi bunu da ispatladım.Ama bir türlü vodafone da EDGE den kurtulamadım.Kesin Modemde de var *XhsyPhoiDeus* arkadaşım haklıysan sorun modem gibi bugün modemi iade için hızlıal.com a gönderdim bakalım sonuç ne olacak. Birde vodefonun 2.yılı şerefine 3 ay kontratlı vodem var sadece 5 Tl o nasıl acaba ?

vodafone k3570-z modem kullanıyorum, hattım data hattı değil, normal hat.
    3g şebekesinden bağlanıyorum, 100 mb sınırını geçince edgeden bağlanır diye bişey yok, yine 3g den bağlanıyor ama hız tabi biliyosunuz 96 kbs de.
    modeminiz 3g yi çekmiyordur, iade etmekle en doğru kararı vermişsiniz.

bu iyi haber kampanyada o model yok şunlar var k3765, k3765-Z ve k3770 bunlardan hangisini şeçmeliyiz.k3565 güzel gibi nasıldır sürgüsü bozulmaz inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo242 -- 19 Temmuz 2011; 13:00:24 >

• quote:

sizin modem 3g'yi çekmiyordur, arızalı olabilir. ama hızlıal.com'dan aldığınız için üzüleceksiniz, sizi ölümüne yokuşa sürecekler, vermeyecekler ürününüzü ya da paranızı. haa belki 3 hafta sonra falan bi ses çıkarabilirler.

Evet başlarda bende almıcaktım ama ordan vazgeçtim hepsiburada.com dan sipariş ettim ürün 4 iş günü olmasına karşı tedarikteydi bende 15 temmuzda siparişi iptal ettim.Aynı gün saat 16.30 civarlarında hizlial.com la mesajlaştım inanamadım mesaj yazıyorum 8 dk sonra cevap geliyor.hemen aldım aynı gün kargoya verdiler.16 temmuz cumartesi günü teslim aldım.ürün sıfır bişey yok fatura falan hepsi içinde.18 temmuza kadar çok denedim ama bir türlü ne avea ne vodafone çektiremedim.bende 18 temmuzda tekrar hizlial.com la mesajlaştım hemen cevap geldi gönderin diye bakalım inşallah iade olur...

Vodafone 3 aylık yeni vodem kampanyasında yararlansak aylık fatura ne kadar gelir vergiler dahil ?

• quote:

quote:

sizin modem 3g'yi çekmiyordur, arızalı olabilir. ama hızlıal.com'dan aldığınız için üzüleceksiniz, sizi ölümüne yokuşa sürecekler, vermeyecekler ürününüzü ya da paranızı. haa belki 3 hafta sonra falan bi ses çıkarabilirler.

Evet başlarda bende almıcaktım ama ordan vazgeçtim hepsiburada.com dan sipariş ettim ürün 4 iş günü olmasına karşı tedarikteydi bende 15 temmuzda siparişi iptal ettim.Aynı gün saat 16.30 civarlarında hizlial.com la mesajlaştım inanamadım mesaj yazıyorum 8 dk sonra cevap geliyor.hemen aldım aynı gün kargoya verdiler.16 temmuz cumartesi günü teslim aldım.ürün sıfır bişey yok fatura falan hepsi içinde.18 temmuza kadar çok denedim ama bir türlü ne avea ne vodafone çektiremedim.bende 18 temmuzda tekrar hizlial.com la mesajlaştım hemen cevap geldi gönderin diye bakalım inşallah iade olur...

Vodafone 3 aylık yeni vodem kampanyasında yararlansak aylık fatura ne kadar gelir vergiler dahil ?

sormak lazım kampanyayı hiç bilmiyorum..

müşteri hizmetlerini arayıp sorun. kota aşımı yapmayıp özel içerik indirmediğim zaman faturam ne kadar gelir vergiler dahil deyin.

bu konuşma kayıt ediliyor değil mi" deyin. evet diyecek. tamam deyin ben de konuşmanın saat ve tarihini not alıyorum deyin. eğer kota aşımı yapmayıp özel içerik indirmediğim takdirde faturam söylediiğinizden 1 kuruş fazla gelirse şikayet ederim sizi deyin, bak nasıl tırsıyor

• bugün hesaplarıma baktım hepsiburada.com havalemi eksiksiz olarak iade etmiş.Orası tamam bakalım bugünde şu paket hizlial.com a ulaşsın ordan ne cavap gelecek gelişmeleri an ve an buraya yazıyorum :)

Vodafone müşteri hizmetlerine mail attım normalde bundan önce 1-2 saat sonra ararlardı bunda aramadılar noldu acaba ?
  • quote:

bugün hesaplarıma baktım hepsiburada.com havalemi eksiksiz olarak iade etmiş.Orası tamam bakalım bugünde şu paket hizlial.com a ulaşsın ordan ne cavap gelecek gelişmeleri an ve an buraya yazıyorum :)

Vodafone müşteri hizmetlerine mail attım normalde bundan önce 1-2 saat sonra ararlardı bunda aramadılar noldu acaba ?

beni arayın diye mesaj atıldığını bilmiyordum, konuya hakim değilim.
  • vodafonun elinde 2 tane vodem varmış 2 şubeye de sordum aynı ZTE k3765-z ve ZTE k3770 modelleri varmış.
    Kampanyanın işi şimdi anlaşıldı ZTE girince modemleri kısıtlamışlar.SimLock ta girer şimdi işin içine - mobil partner yazılımı ile de kullanılamaz sesli görüşmeye kapalı. +5 TL fiyatın açıklaması işte ..
    Devir ücretleri de ne öyle ya 15 TL bişey demiyorum artık :D
  • Hızlıal.com dan yanıt geldi şöyle ;

Teknik Servis

Cevap: Değerli müşterimiz; Ürününüz iade olarak alınmıştır.Hesabınıza 2-7 gün içerisinde yansıyacaktır. Saygılarımızla.

Tarih:21.07.2011
    Saat: 09:56

Ne dersiniz hizlial.com hakkında çıkan olumsuzlukları yok etmeye başlamış bile darısı artık hepsiburada.com da.
  • Bugün Geri Ödeme yapıldı. :)
    22.07.2011 gerçekten geri ödeme konusunda da hızlı çıktılar artık hızlıal.com a güvenilebilir...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.