Şimdi Ara

Cepte Gizli Numara Kalkınca Sizce Her Arayan Numara Belli Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cepte gizli numarayı kaldırsalar sizce, artık bizi her arayana ulaşabilir miyiz? Yorumlarınız.

• Ben bilgilerimin verilmesini istemediğim sürece kimse veremez.
  • Avrupadaki gibi olacak sanırım.

Diyelim ben ufo dışardan biri aramasın gizli gizli istiyorum adam gizli numerodan arayınca "abonemiz gizli aramaları kabul etmemektedir" mesajıyla kaşılaşıyor o şahıs ve benim tel çalmıyor.
  • adı üzerinde gizli numaralar kalkınca gizli bişi kalcagını sanmıyorum herkesin ıd numarası cıkacak sapık kalmayacak memlekette yani kimse sesini dinleyim yuzune kapatmayacak. inşallah kaldırılırda sapıklara kapak olur. no privite number :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****

Arkadaşlar cepte gizli numarayı kaldırsalar sizce, artık bizi her arayana ulaşabilir miyiz? Yorumlarınız.

Özelliği yanlış anlamlandırmışsınız.

Gizli numara kalkmıyor. Kalkamaz da.
    Dünyanın her yerinde sunulan kişi haklarına dayanan bir servistir.

Sadece yeni bir servis ile gizli numaralardan yapılan aramalar kabul edilmiyor.
    Bu da kişi haklarına dayanıyor.

Bildiğin üzere; bu opsiyonlar müşteri tercihine bağlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 19 Şubat 2007; 22:36:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufo

Avrupadaki gibi olacak sanırım.

Diyelim ben ufo dışardan biri aramasın gizli gizli istiyorum adam gizli numerodan arayınca "abonemiz gizli aramaları kabul etmemektedir" mesajıyla kaşılaşıyor o şahıs ve benim tel çalmıyor.

bu olay bi an önce olsa ne güzel olur..

Bugün savcılığa gittim, dilekçe verip gizli noları açığa çıkarmak için, yasal mevzuatta verdiğim dilekçe tamamen suç duyurusunda bulunduğum anlamına geliyormuş, eski sevgilimdir fln diye vermedm son anda :) Öf, amma yufka yürekliyim yav derdini ben çekiyorum.
  • arkadaşlar ben buraya yeni üye oldum''sayfa boyunca devam eden reklamlardan hiçbirşey anlayamıyorum.gizli numara bu olsa gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçilen ay kesin geliyor mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufo

Avrupadaki gibi olacak sanırım.

inş bi ön önce böle olur...
  • kalksin kardesim gizli numara gecenin bi vakti ariyor gizliden sonra suratima kapatiyor,

en gicik oldugum sey gizli numaradan cagri atiyorlar madem numarani gostermeyeceksin neden gizliden cagri atiyorsun,
  • Kalksın Bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül
    kalksin kardesim gizli numara gecenin bi vakti ariyor gizliden sonra suratima kapatiyor,

en gicik oldugum sey gizli numaradan cagri atiyorlar madem numarani gostermeyeceksin neden gizliden cagri atiyorsun,

Bunun için bu durumdan rahatsız olan müşterilerin bu tür aramaları kabul etmemeler için yeni bir uygulama planlanıyor.

Siz de bu uygulamaya tabii olduğunuzda gece sizi arayan gizli numaralı kişi telefonunuz açık olmasına karşın sizi rahatsız edemeyecektir.
  • Peki size yeni bir soru bizim Turk Telekomun ya da Arab Telekom mu demeliydim bilimiyorum sayısal olmayan aradığında numara gözükmeyen santrallerinden aranırsak nolucak. Yeni istesede numarayı gösteremiyor. Sanırım bu sorun teşkil eder. Hala bir dünya eski santral var. Özellikle ilçelerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.