Şimdi Ara

::: Cepteknoloji.com :::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adıma Tescilli Türkiye'nin En popüler ve Para ile Bulunamayan web alan adlarımdan bazılarını satıyor,bazılarınıda Macbook Pro veya Air modelleri ile takas düşünüyorum Tüm bu Alan adları Adıma tescillidir Fiyat olarak 1000 TL den başlıyor ...

Reklama Gerek Yok , Bu İsimler kendileri Reklam gibidir, bırakında Bu isimler kendi isimleri ile Sizleri Popüler Siteler Arasına Yerleştirsin, ve karınıza kar katsın, Bu isimler Akıllarda kalacak En güzel isimlerdir....

Alışveriş ve benzeri kar amaçlı bir site kurmak istiyorsanız Kaçırılmayacak isimlerdir, Biliyorsunuz türkiye'de Alışverişin %60 internet üzerinden Gerçekleşiyor , Adınız veya firmanıza ait ilgi uyandırıcı bir isim varsa ne Tv'ye nede reklamlara para ödemenize gerek kalmıyor , Web sitenizin kulağa , göze hoş gelen ve güven teşkil eden bir alan adına sahipse herkes ilk gördüğünde o siteden alış veriş yapmak isteyecektir,

kendim olarak internetten bir alış veriş yapmak istediğimde öncelikle sitenin ismi kalitesive bana isminden dolayı bana verdiği bir güven varsa ben o siteden alışveriş yapıyorum, dandik isimli bir web siteden hiç alışveriş yapmadım, ve isminden dolayı güven vermediklerinden hemen o siteden çıkıyorum ve ismi bile aklımda kalmıyor işte akıllarda kalıcılık sağlayacak isimler ...

Hasan ARZAKÇI
    0532 673 65 48

hasan@arzakci.com

...Domainler konusunda Yorumlarınızı Bekliyorum ...

LİNK
    http://img197.imageshack.us/img197/9261/hasan05326736548.jpg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beklemedenhemenal.com
    11 yıl önce açıldı
    hepsiburada.com
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.