KralTV'yi, CNBC-E'yi, ATV'yi, ShowTV'yi, KanalD'yi, NTV'yi, KANAL 7'yi, CNN'i, Fox Kids'i, Karadeniz TV'yi, MTV'yi, Hava Durumu bilgilerini, sevilen çizgi filmleri, futbol haberlerini Yayınlar
MVS uyumlu telefonlar hangileridir? Şimdilik piyasada bulunan MVS uyumlu cihazlar; Nokia N-Gage, Nokia 7650, Nokia 3650, Nokia 6600, QTEC 1010, Compaq iPAQ Pocket PC H3600, H3700 ve H3800 Serileridir. Cihazlarda Video Client Programının (Realone player) yüklü olması gerekmektedir.Yani S60 Telefonların Hepsi Bunu Çalıştırır
Real One Programı Olması Şart İsteyene Telsimin Ayarlarını Anlatırım Tel Markası Sorun dEĞİL
merhaba mpx 200 ün ayarlarını verirmisin acaba??
telsim ilk cıktıgından beri mvs su tarihe kadar ucretsiz diyo ve surekli uzatıyo rahat olun bende n-gage varken izliodum.pek iyi deil görüntü ama sizde bi deneyin ben 1 sene önce izliodum belk daha iidir simdi
7710 da izlenir mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhane
7710 da izlenir mi ?
evet izlenir
arkadaslar j2me platformunda tv izlenebilir mi?
evet izlenir
nasil izleniyor? yani java uygulamasi filan mi var?
nasıl izlendiğini tam bilmiyorum ama izlendiğini duydum
3660 da izlenir değil mi,bir de telsimin sitesinden mi ayar bulacağım başka bi yerden mi..saolun şimdiden...
izlenir dostum real player yüklü ise yüklenir telsimin sitesinde gerekli bilgiler var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme