Şimdi Ara

<<CEPTEN TV İZLEME>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • turksel akıllı olum boş yere adam yatırım yapmıyor çünkü telsimdekiler bile GPRS uzerin den izliyorlar yanı internet 2 sinin de fiyatı aynı
  • izlemeye değmez çok kötü görüntü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanozgen

turksel akıllı olum boş yere adam yatırım yapmıyor çünkü telsimdekiler bile GPRS uzerin den izliyorlar yanı internet 2 sinin de fiyatı aynı

Telsim yatırım falan yapmıyo... Telsimin GPRS şu anda en iyisi ve yeterince kaliteli tv yayını veriyor
  • telsim GPRS den filan yayın yapmıyor şebekden yayın yapıyor
  • Telsim Mms Den Yayınını Yapıyor GPRS Le Alakası Yok

1 Ocak 2006 Kadar Bedava

http://www.telsim.com.tr/servisler/eglenceservisleri/mvs.php# Telsim Aboneleri Burdan Deneyebilir

KralTV'yi, CNBC-E'yi, ATV'yi, ShowTV'yi, KanalD'yi, NTV'yi, KANAL 7'yi, CNN'i, Fox Kids'i, Karadeniz TV'yi, MTV'yi, Hava Durumu bilgilerini, sevilen çizgi filmleri, futbol haberlerini Yayınlar

MVS uyumlu telefonlar hangileridir?
    Şimdilik piyasada bulunan MVS uyumlu cihazlar; Nokia N-Gage, Nokia 7650, Nokia 3650, Nokia 6600, QTEC 1010, Compaq iPAQ Pocket PC H3600, H3700 ve H3800 Serileridir. Cihazlarda Video Client Programının (Realone player) yüklü olması gerekmektedir.Yani S60 Telefonların Hepsi Bunu Çalıştırır

Real One Programı Olması Şart İsteyene Telsimin Ayarlarını Anlatırım Tel Markası Sorun dEĞİL

• merhaba mpx 200 ün ayarlarını verirmisin acaba??
  • telsim ilk cıktıgından beri mvs su tarihe kadar ucretsiz diyo ve surekli uzatıyo rahat olun bende n-gage varken izliodum.pek iyi deil görüntü ama sizde bi deneyin ben 1 sene önce izliodum belk daha iidir simdi
  • 7710 da izlenir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhane

7710 da izlenir mi ?

evet izlenir
  • arkadaslar j2me platformunda tv izlenebilir mi?
  • evet izlenir
  • nasil izleniyor? yani java uygulamasi filan mi var?
  • nasıl izlendiğini tam bilmiyorum ama izlendiğini duydum
  • 3660 da izlenir değil mi,bir de telsimin sitesinden mi ayar bulacağım başka bi yerden mi..saolun şimdiden...
  • izlenir dostum real player yüklü ise yüklenir telsimin sitesinde gerekli bilgiler var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.