Aytemiz cüzdan olumlu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon76 -- 19 Eylül 2021; 9:58:32 > |
Cepteteb akaryakıt kampanyası 200/20 güzel kampanya yapmış ( 18-19 Eylül günleri) (2. sayfa)
-
-
Kampanya şartlarında sanal poslarda geçersiz denmiş, olumlu olamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normal bir petrol istasyonundan akaryakıt alıp da sayacı işleyen oldu mu arkadaşlar?
-
Opetten alan oldu mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpioleo
Opetten alan oldu muBugün opetten aldım, provizyonda bekliyor sayaç işlemedi. Yarın işler belki ama kampanya bitiyor ne zaman indirim yansıyacağı belli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende biraz sonra opet'e gideceğim benzin almaya, arabayıda bir yıkadık mı tamamdır :)
-
Dün opetten aldım, bugün kampanya koşulları sağlandı yazıyor.
banka kartı olmuyor mu kesin mi?
unuttum kampanya'ya katılmadan yakıt aldım,daha sonra kampanya'ya katıldım bugün işlemi saymış.
-
cepteteb in güzellikleri, kampanyaya sonradan katılınca belirtilen tarihlerde ise harcama kampanyaya dahil ediyor. Bende birçok zaman market vb. kampanyalarında sonradan katıldım ama tarihler uyuyorsa yansıtıyorlar.
-
moon clean vaay successful and combined with the back to school.
total of 40 earned for 200 spend
görmemişim yarın 600tl depo fulluycez artık mesaj vs de gelmedi
Unuttuk be tüh
Pazar günü yakıt alıpta indirim düşen var mı? Ekstreye düşmesine rağmen hala indirim yok. Anlaşılan yine müşteri hizmetlerini arayacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: PowerSync
Pazar günü yakıt alıpta indirim düşen var mı? Ekstreye düşmesine rağmen hala indirim yok. Anlaşılan yine müşteri hizmetlerini arayacağız.Normalde kimseye yansımış mı o önemli çünkü belirli bir tarih yoktu indirim yansıması için. Ben de pazar günü aldım yansımadı
Sayaç işlendikten sonra Yukarda şu tarihte indirim yansıtılacaktır yazıyordu,SS almayı unuttum.Elinde olan varsa yüklesin
Bana da yansiyan bi sey olmadi. M hizmetlerini aramak gerek.
Aradim mh yi, 23 Eylül de yasaniyacakmis
Vay arkadaş milletdeki paniğe bak!
Sanırsın kartlarının ekstresi kesilmiş, indirim yansımamış da ortalığı ayağa kaldırıyorlar.
Daha yakıt aldığınız arabanın egzosu soğumadı, neyin derdindesiniz?
Vay vay vay ...
Bugun yansimis 🤘
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X