Şimdi Ara

cepteteb boyner.com.tr'de geçerli 100/25 indirim kodu veriyor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
7
Favori
19.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    uygulamada kodu yazdım bende de indirim olmadı ancak bilgisayarda açtığımda indirim kodu için herhangi bir işlem yapmadığım halde indirimin otomatik düşmüş olduğunu gördüm ve siparişimi verdim,bilginize.
  • pm kod verebilecek var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodların geçerlilik süresi doldu.

• bu sabah 10 gibi kodu sorunsuz kullandım.. tam 31 ağustos son günmüş diye üzülürken.. tommynin bez ayakkabısı vardı zaten indirimliydi.. üzerine 25 lira daha düşürerek aldım.. kodlar halen geçerli.. 1 eylül yani bugün son
  • sebago alanlar için bir bilgi vereyim. bugünm denemek için gittim boynere. eski sebagoyla ilgisi yok. görünüş olarak aynısını yapmışlar ama kalte ve malzeme olarak bartiz fark var. sebagoyu da yeşil kundura yapmaya başlamış harley cat gibi. ben o yüzden vazgeçtim zaten 164 olmuş sitede. bizim biradere aldk dün gece 75 e. şahsen ben 75 bile vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

sebago alanlar için bir bilgi vereyim. bugünm denemek için gittim boynere. eski sebagoyla ilgisi yok. görünüş olarak aynısını yapmışlar ama kalte ve malzeme olarak bartiz fark var. sebagoyu da yeşil kundura yapmaya başlamış harley cat gibi. ben o yüzden vazgeçtim zaten 164 olmuş sitede. bizim biradere aldk dün gece 75 e. şahsen ben 75 bile vermem

demebe, biz de isme güvendik aldık 2 tane. 55 e geldi tanesi, o kadar da etmez mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

sebago alanlar için bir bilgi vereyim. bugünm denemek için gittim boynere. eski sebagoyla ilgisi yok. görünüş olarak aynısını yapmışlar ama kalte ve malzeme olarak bartiz fark var. sebagoyu da yeşil kundura yapmaya başlamış harley cat gibi. ben o yüzden vazgeçtim zaten 164 olmuş sitede. bizim biradere aldk dün gece 75 e. şahsen ben 75 bile vermem

demebe, biz de isme güvendik aldık 2 tane. 55 e geldi tanesi, o kadar da etmez mi :)

hocam en kötü, markasız suni deri olan ayakkabılara bile 60 70 liradan aşağı istemiyolar mağazalarda bence o fiyata çok ucuz ve uygundu. sonuçta deri.. benim ihtiyacım olmadığı için almadım yoksa kaçırmaz alırdım.

• Bazi urunlerde grcerli degil mi acaba, dusmedi indirim.

• çayçorba kullanıcısına yanıt
    Son sayfadaki mesajları okumuyor musunuz? Kodların son kullanım süresi dün dolmuş. Ama ısrarla zorlanırsa indirim düşme ihtimali de var..

• YOLO teb bankası promosyon kodu verebilecek var mı hayrına kullanmayacak olan acil lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Son sayfadaki mesajları okumuyor musunuz? Kodların son kullanım süresi dün dolmuş. Ama ısrarla zorlanırsa indirim düşme ihtimali de var..

Ben bugün 1 eylül saniyorum, şimdi anlaşıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gecemavisi06

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

hocam en kötü, markasız suni deri olan ayakkabılara bile 60 70 liradan aşağı istemiyolar mağazalarda bence o fiyata çok ucuz ve uygundu. sonuçta deri.. benim ihtiyacım olmadığı için almadım yoksa kaçırmaz alırdım.

eski sebagoyla kıyaslamazsanız sorun yok. o para edecek ayakkabı. ama işte sebago değil yani

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bir sebago sever olarak araştırdım ama yeşil kundura üretiyor diye bir bilgi göremedim. Dağıtımını yaptığı bilgisi var sadece. Yeşilin ürettiğine dair link varsa paylaşır mısınız?

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu durumda gelecek ayakkabılarda made in turkey yazması lazım dimi ? yazmıyorsa orjinal sebago üretimi manasına gelir ve bu da sebagonun komple bir kalite düşürdüğü anlamına gelir.

Zaten ayakabbılardan soğudum gibi, deri diye heves edip aldığım ayakkabı süet yada nubukmuş. inşallah deri çıkar diye dua etmeye başladım :D

facebookta bir gurup var, 2016 da made in turkey sebago diye paylaşım atmış. marka sebago ama logo vs alakası yok. onlar gibi gelirse kabak gibi orjinal olmadığı belli oluyor zaten.

bekleyip görelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 2 Eylül 2017; 22:14:27 >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Hocam ben nubuk cat aldim allahim dusman basina nubuk sakin kullanmayin nubuksa direk iade edin tavsiyemdir nacizane

• Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Ne gibi sıkıntı çıkarttı hocam ?

şimdi bidaha baktım, ikisi de %99 nubuk :)

https://www.boyner.com.tr/sebago-ayakkabi-565759

https://www.boyner.com.tr/sebago-ayakkabi-565784
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ki botdu. On taraf kiriliyordu rengi soldu belki cat firmasinin bir sikintisidir ama ben nubuk almayi dusunmuyorum hayatimda bir daha

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan22

Hocam ben de bir sebago sever olarak araştırdım ama yeşil kundura üretiyor diye bir bilgi göremedim. Dağıtımını yaptığı bilgisi var sadece. Yeşilin ürettiğine dair link varsa paylaşır mısınız?

sadece dağıtımını yapsa üzerinde made in Turkey yazmaz. koskoca yeşil kundura kendi tesisleri dururken gidip fason da yaptırmaz diye düşünüyorum. şu anda harley cat ve sebagoyu lisasnlı bir şekilde Türkiyede yapıyor yeşil kundura. 3 markada da bariz kalite farkları var.

http://yesilkundura.com/tarihce.php
    80’lı yıllarda kurmaya başladığı mağaza zincirini devam ettiren Yeşil Kundura, 90’lı yılların başında dünya markaları ile çalışmaya başladı. Hush Puppies bu kategorideki ilk marka oldu. Marka yöneticileri ile yapılan Türkiye’ de üretim ve pazarlama anlaşmaları ile Yeşil, marka üretimi konusunda özel haklar elde etti. Daha sonra portföyüne Cat, Wolverine, Harley Davidson, ve Sebago gibi dünya markalarının lisansörlüğünü, üretimini ve exclusive satışını da ekleyen Yeşil Kundura bu konumuyla dünyaya Türk ayakkabı sektörünü tanıtan önemli bir misyona da sahip oldu.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.