Şimdi Ara

CEPTETEB’den 4 Yeni Otomatik Fatura Ödeme Talimatına tam 100 TL Hediye! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
26
Favori
19.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu su faturasında istenen muhatap noya ne yazmalıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 4 farklı fatura ödeme talebi verdim. Fakat faturaların hepsinin son ödeme tarihi 10-20 Şubat arasında. Müşteri hizmetlerine sordum sorun olmaz dediler. Fakat yinede bi sakatlık çıkmaz umarım.
  • bende aradım sordum talimat vermeden önce , aynı şekilde banada şubatta ödenecek olsa da problem değil önemli olan ocak ayı içerisinde talimat vermiş olmanız dediler....şubat ayında ödendikten sonra bir sonraki ayın aynı tarihinde yatacakmış ilgili faturanın bonusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkali

Bende 4 farklı fatura ödeme talebi verdim. Fakat faturaların hepsinin son ödeme tarihi 10-20 Şubat arasında. Müşteri hizmetlerine sordum sorun olmaz dediler. Fakat yinede bi sakatlık çıkmaz umarım.

bende bugun baktım sadece 1 tanesi 31 ine kadar ödeecek diğerleri hep şubata kalacak.

"Verilen talimatların ödeme tarihleri göz önüne alınarak, bonus/iade yüklemeleri, her ay için bir sonraki ayın son iş gününde gerçekleşecektir." dediği için benim içim rahattı.
  • Teb SHE kart var eşimde bu otomatik ödeme kampanyası bu kart içinde geçerli olurmu sizce.
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 ayrı talimatın ilk faturalarını mı bekleyelim yoksa talimatın birinden bir fatura ödendikten sonra yapsak olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TQ2 kullanıcısına yanıt
    aşağı yukarı normal bir insanın fatura sayısı bellidir. abonelik kapatıp açtırmaya mı çalışıyorlar ki?
  • puanı yatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

puanı yatan var mı?

Aralıkta talimat verenlerin iadeleri 31 Ocak'ta yatacak.
  • aralıkta verdim beklemedeyim bakalım
  • xyz35 kullanıcısına yanıt
    Evet, ben de bekliyorum.
  • 1,5 yıl önce bu kampanyaya girmiştim ama kartı bonusların bitiş tarihinden sonra aktifleştirdikleri için kullanamamıştım. Ayrıca hesap kesim tarihi ayarlama, otomatik ödemelerin gerçekleşmemesi vs derken, dün, kredi kartı borcunun tümünü otomatik öde talimatımın asgarisini öde şeklinde değişmiş olmasıyla birlikte tüm talimatlarımı iptal ettim, hemen ardından da kartı iptal ettim.

Bir daha zorunlu olmadıkça TEB'e bulaşmam.
  • Arkadaşlar turkcell cep faturasını yatırayım dedim,1 tl hizmet bedeli istedi ödemedim tabiki.Şimdi ödeme talimatı verirsem bu ücreti alacak mı?
  • tzobu kullanıcısına yanıt
    almıyor hcm mrk etmeyin. kampanya şartlarında yazıyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Bana az önce sms geldi.
    100 TL yüklendi diye.
  • yüklendi. evet. peki son tarihi neydi acaba puan kullanım süresi ?

• Aralık

Degerli musterimiz, ile biten kartiniza CEPTETEB FATURA KMPndan 100 TL puan yuklenmistir. B002

• Banada geldi 4 faturaya 100₺. Daha iki tanesi hiç otomatik ödenmedi bile...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepteteb
    2 Yeni Fatura Ödeme Talimatına Ayda 15 TL Hediye
    https://www.cepteteb.com.tr/fatura-odeme-kampanyasi

Yarın kampanyanın son günü. Katılacaklar unutmasın.

• Bana da geldi 100TL iadesi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.